Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Κοίταγα στο myAuto πότε θέλει να περάσει ΚΤΕΟ το ένα αμάξι, γιατί θυμόμουν ότι είναι τώρα στα κοντά. Μου βγάζει κενή την ημερομηνία λήξης του τεχνικού ελέγχου, συν ότι το προηγούμενο που μου βγάζει είναι η κάρτα καυσαερίων που έβγαλα πέρυσι. Το αμάξι πέρασε τελευταία φορά ΚΤΕΟ το 2023. 

Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει; 

image.png.74179ca3da1ebb0aee55cc4cb8bdcba7.png

Δημοσ.

αυτο που βλεπεις ειναι καρτα καυσαεριων..... ουτε σε μενα βγαζει ποτε λυγει....  για καποιο λογο χανεται το κτεο και μενει η καρτα... bug στο συστημα.... ενω επρεπε απλα να μπαινει νεα γραμμη που λει για καυσαερια .... εκαναν μαμακια στο καλο μας το gov και φαινεται μονο η καρτα και οχι το κτεο..... μην αγχονεσαι ολα καλα

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Black Demis είπε

αυτο που βλεπεις ειναι καρτα καυσαεριων..... ουτε σε μενα βγαζει ποτε λυγει....  για καποιο λογο χανεται το κτεο και μενει η καρτα... bug στο συστημα.... ενω επρεπε απλα να μπαινει νεα γραμμη που λει για καυσαερια .... εκαναν μαμακια στο καλο μας το gov και φαινεται μονο η καρτα και οχι το κτεο..... μην αγχονεσαι ολα καλα

το έχω προσέξει και εγώ αυτό στο δικό μου.

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Μάλιστα. Το είχα σαν υποψία, από ότι φαίνεται μου το επιβεβαίωσες. Κάτι μάθαμε και σήμερα παραπάνω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...