gianso Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Έχω εδώ και σχεδόν 15 χρόνια τον Photosmart 5510, με τον οποίο ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Χθες, όμως, παρατήρησα ότι το μαύρο δεν εκτυπώνεται σωστά – τα χρώματα φαίνονται μια χαρά, αλλά το μαύρο δείχνει να ξεθωριάζει. Έχω αλλάξει μελάνι πριν από περίπου έναν μήνα, οπότε δεν νομίζω ότι φταίει το δοχείο. Δοκίμασα να τρέξω κάποιες ρουτίνες καθαρισμού στον εκτυπωτή, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Τι άλλο μπορώ να δοκιμάσω; Αξίζει να ασχοληθώ με την επισκευή του, ή μήπως είναι προτιμότερο να προχωρήσω στην αγορά νέου εκτυπωτή; Αν πρέπει να τον αντικαταστήσω, σκέφτομαι ανάμεσα στους HP Smart Tank 580 και HP OfficeJet Pro 8122e. Ποιον θα μου προτείνατε, δεδομένου ότι εκτυπώνω περιστασιακά και όχι μεγάλες ποσότητες; Ευχαριστώ πολύ!
gatos74 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Kαλησπέρα και σε εσένα. Δες αυτό το βίντεο να πάρεις μιά ιδέα για το τί πρέπει να κάνεις περίπου. Εάν θελήσεις να ασχοληθείς θα πούμε περισσότερα 1
gianso Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 10 hours ago, gatos74 said: Kαλησπέρα και σε εσένα. Δες αυτό το βίντεο να πάρεις μιά ιδέα για το τί πρέπει να κάνεις περίπου. Εάν θελήσεις να ασχοληθείς θα πούμε περισσότερα Αν και είχα ψάξει αρκετά στο Google, δεν είχα βρει αυτό το βίντεο. Θα δοκιμάσω να καθαρίσω τις κεφαλές με αλκοολικό διάλυμα. Δεν ξέρω αν θα βρω σύριγγα όπως αυτή που δείχνει στο βίντεο, είναι απαραίτητο να γίνει με σύριγγα, ή το έχεις κάνει και με λίγο βαμβάκι ή χαρτί κουζίνας ως εναλλακτική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
gatos74 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 2 hours ago, gianso said: Αν και είχα ψάξει αρκετά στο Google, δεν είχα βρει αυτό το βίντεο. Θα δοκιμάσω να καθαρίσω τις κεφαλές με αλκοολικό διάλυμα. Δεν ξέρω αν θα βρω σύριγγα όπως αυτή που δείχνει στο βίντεο, είναι απαραίτητο να γίνει με σύριγγα, ή το έχεις κάνει και με λίγο βαμβάκι ή χαρτί κουζίνας ως εναλλακτική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια! Να είσαι καλά Αρχικά καλύτερα νότισε το χαρτί που θα βάλεις κάτω από την κεφαλή με χλιαρό απιονισμένο νερό. Αφησε το λίγη ώρα και μετά κούνησε την κεφαλή πέρα-δώθε. Κοίταξε τι χρώματα υπάρχουν στο χαρτί. Ξανακάνε την διαδικασία μερικές φορές αλλάζοντας χαρτί. Οταν βγεί καθαρό βάλε τα μελάνια και δώσε μια εκτύπωση Αν είναι εντάξει είσαι οκ....αλλιώς βλέπουμε. 1
Kthulhou Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 11 ώρες πριν, gianso είπε είναι απαραίτητο να γίνει με σύριγγα μπορείς με προσοχή να στάξεις κάπως την ισοπροπυλική αλκοόλη από πάνω. Αλλά πήγαινε σε ένα φαρμακείο κ πάρε μια, 10-20 λεπτά κοστίζει, αν είναι να σώσεις το μηχάνημα αξίζει.
gianso Δημοσ. 20 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 12 hours ago, Kthulhou said: μπορείς με προσοχή να στάξεις κάπως την ισοπροπυλική αλκοόλη από πάνω. Αλλά πήγαινε σε ένα φαρμακείο κ πάρε μια, 10-20 λεπτά κοστίζει, αν είναι να σώσεις το μηχάνημα αξίζει. Καθαρό αλκοολ κάνει ή θα δημιουργήσει πρόβλημα ;
lector Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Inkjet εκτυπωτης και αντεξε 15 χρονια, μου ακουγεται περιπτωση για βιβλιο γκινες.
gianso Δημοσ. 21 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου Έκανα τον καθαρισμό και αν και φαίνεται να τυπώνει πιο "έντονα" από πριν, αυτό που παρατηρώ τώρα είναι ότι το μαύρο βγαίνει σαν γκρί – σίγουρα δεν είναι μαύρο. Μήπως είναι λόγω του καθαρισμού και μερικές εκτυπώσεις αργότερα θα φτιάξει ;
gatos74 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 9 hours ago, gianso said: Έκανα τον καθαρισμό και αν και φαίνεται να τυπώνει πιο "έντονα" από πριν, αυτό που παρατηρώ τώρα είναι ότι το μαύρο βγαίνει σαν γκρί – σίγουρα δεν είναι μαύρο. Μήπως είναι λόγω του καθαρισμού και μερικές εκτυπώσεις αργότερα θα φτιάξει ; Eριξες κάποιο υγρό στην κεφαλή ή το έκανες μόνο όπως σου είπα? Εάν έριξες υγρό λογικά θα στρώσει. 16 hours ago, lector said: Inkjet εκτυπωτης και αντεξε 15 χρονια, μου ακουγεται περιπτωση για βιβλιο γκινες. Eγώ που δουλεύω έναν 19 χρόνια τί κερδίζω??....😁 1
georgeole Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, gatos74 είπε Eγώ που δουλεύω έναν 19 χρόνια τί κερδίζω??....😁 Εσύ, τίποτα, σε σχέση πάντα με τον κατασκευαστή των εν λόγω συμβατών, ο οποίος όλο και κάτι παραπάνω κερδίζει!!!😂 1
gatos74 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 22 minutes ago, georgeole said: Εσύ, τίποτα, σε σχέση πάντα με τον κατασκευαστή των εν λόγω συμβατών, ο οποίος όλο και κάτι παραπάνω κερδίζει!!!😂 Βασικά με original μελάνια τον δουλεύω αλλά από μπουκαλάκια και κάνω refill Μας τα παίρνει η epson κανονικότατα...😄
gianso Δημοσ. 21 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 1 hour ago, gatos74 said: Eριξες κάποιο υγρό στην κεφαλή ή το έκανες μόνο όπως σου είπα? Εάν έριξες υγρό λογικά θα στρώσει. Eγώ που δουλεύω έναν 19 χρόνια τί κερδίζω??....😁 Έβαλα, όπως είπες, ένα νοτισμένο χαρτί από κάτω, αλλά με ελάχιστο νερό (για να είμαι ειλικρινής, το φοβήθηκα) και καθάρισα την κεφαλή όπως στο βίντεο, με αλκοολικό διάλυμα, αλλά όχι με σωληνάριο—αντί για αυτό, χρησιμοποίησα μια μπατονέτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα