Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά sms από android σε android

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Centurion,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας!

μετά από αλλαγή κινητού από Redmi 8 σε Redmi Note 13 και βάζοντας κατά την αρχική εκκίνηση του Note 13 το gmail μου, μεταφέρθηκαν επαφές, κάποιες εφαρμογές και διάφορα άλλα.

Το πρόβλημα είναι πως δεν μου έχουν μεταφερθεί τα sms από την παλιά συσκευή στη νέα, καθώς και το ιστορικό κλήσεων. Και οκ, το ιστορικό κλήσεων δε με "καίει", τα sms όμως τα χρειάζομαι.

Γκούγκλαρα πως μπορεί να γίνει η μεταφορά, δοκίμασα διάφορους τρόπους (αντίγραφα ασφαλείας), αλλα δεν δούλεψε τίποτα.

Θα προτιμούσα να μην το κανω μέσω κάποιας εφαρμογής.

Βοήθεια παρακαλώ???

Υγ: και στα 2 κινητά έχω Google Messages

Επεξ/σία από manzana
  • Λύση
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Αν εννοείς μέσω τρίτης εφαρμογής λόγω απορρήτου κτλ, να ξέρεις υπάρχει η εφαρμογή της μαμάς Xiaomi που λέγεται Mi mover.

Αν θέλεις οπωσδήποτε χωρίς εφαρμογή, τότε πρέπει να κάνεις αντίγραφο ασφαλείας της παλιάς συσκευής στον λογαριασμό Google και μετά στην καινούρια συσκευή να κάνεις επαναφορά αντιγράφου κατά τη διάρκεια του αρχικού setup. Αν δεν το κάνεις εκείνη την ώρα, θα πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (να τα σβήσεις όλα) και να το ρυθμίσεις στο αρχικό setup.

• Thanks 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Το παλιό+νεο κινητό έχουν από μαμά την εφαρμογη share me, δε βοήθησε.

Η νέα συσκευή έχει απο μαμά την εφαρμογή Μεταφορά mi, αυτή εννοείς mi mover? Υποθέτω θα πρέπει να κατέβει και στην παλιά συσκευή, σωστά?

Δυστυχώς αντίγραφο ασφαλείας χειροκίνητα δεν έκανα στο παλιό κινητό, πριν το αρχικο σετάρισμα της νέας, το ξέχασα, με παρέσυρε ο λογαριασμός google....

Οπότε χωρίς εφαρμογή δεν γλιτώνω την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμισεων (οπότε φτου κι απ'την αρχή όλες οι ρυθμίσεις της συσκευής)

Δημοσ.

Ναι, η μεταφορά Mi θα πρέπει να δουλέψει αν την βάλεις και στο παλιό τηλέφωνο. Το share me νομίζω είναι μόνο για αρχεία.

Κάντο έτσι για να μην ταλαιπωρείσαι άδικα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...