Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα απο second go Public το συγκεκριμενο για αποτυπωση floor plan me LiDAR  για Polycam app, 419 ευρο. Ερχεται αυριο. ΔΕΝ το θελω για κινητο. Δεν το θελω για guassiansplatting. Γι αυτα εχω το S25 Ultra 60fps QHD, και δουλευει αψογα.

Το θελω μονο για να μου βγαζει τα σχεδια με τη μία. Το second go ερχεται με -20% μπαταρια ανεπαρκη. Δεν εχω ξαναγορασει apple προιον.
1) Το χει χρησιμοποιησει κανείς γι αυτο το σκοπο επαγγελματικά;
2) Για μια μεζονετα, ας πουμε, 150-200τ.μ. μου τη βγαζει η μπαταρια του ΜΟΝΟ για τη διαδικασια της αποτύπωσης; Δεν με νοιαζει τιποτ'αλλο με αυτη τη συσκευη περαν απο το χρονο της αποτυπωσης.
3) Εχω powerbank. Μπορώ να φορτιζω από το σακίδιο ενώ αποτυπωνω και για μεγαλύτερους χώρους, δηλαδή, ενω ειναι σε πληρη λειτουργία; Καταστρεφω ετσι την μπαταρία;
4) Να αγορασω καποια θήκη για τη συσκευή;

Γενικες ερωτησεις τέτοιες, και μια κριτική για το αν ήταν καλη αγορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/3/2025 στις 8:32 ΠΜ, zazoum είπε

Αγορασα απο second go Public το συγκεκριμενο για αποτυπωση floor plan me LiDAR  για Polycam app, 419 ευρο. Ερχεται αυριο. ΔΕΝ το θελω για κινητο. Δεν το θελω για guassiansplatting. Γι αυτα εχω το S25 Ultra 60fps QHD, και δουλευει αψογα.

Το θελω μονο για να μου βγαζει τα σχεδια με τη μία. Το second go ερχεται με -20% μπαταρια ανεπαρκη. Δεν εχω ξαναγορασει apple προιον.
1) Το χει χρησιμοποιησει κανείς γι αυτο το σκοπο επαγγελματικά;
2) Για μια μεζονετα, ας πουμε, 150-200τ.μ. μου τη βγαζει η μπαταρια του ΜΟΝΟ για τη διαδικασια της αποτύπωσης; Δεν με νοιαζει τιποτ'αλλο με αυτη τη συσκευη περαν απο το χρονο της αποτυπωσης.
3) Εχω powerbank. Μπορώ να φορτιζω από το σακίδιο ενώ αποτυπωνω και για μεγαλύτερους χώρους, δηλαδή, ενω ειναι σε πληρη λειτουργία; Καταστρεφω ετσι την μπαταρία;
4) Να αγορασω καποια θήκη για τη συσκευή;

Γενικες ερωτησεις τέτοιες, και μια κριτική για το αν ήταν καλη αγορα.

δεν έχω εμπειρία καθόλου με το συγκεκριμένο app.

αλλά μπορώ να σου πω τα εξής:

ναι καλή αγορά. οκ τιμή (δίκαιη, ούτε τιμή χώμα αλλά ούτε σε εκμεταλλεύτηκαν το πήρες οκ - εξυπνάκηδες θα σου πουν ότι παίζει με 200-300 αλλά εσένα μπορεί να στο έδωσαν με νέα αυθεντική μπαταρία και σε γενικά καλύτερη κατάσταση από αυτά που κυκλοφορούν..)
θήκη πάρε όποια θες του εμπορίου. οι αυθεντικές είναι καλές αλλά δεν ξέρω αν θα βρεις εύκολα λόγω παλαιότητας. Δες επίσης σε spiegen.

powerbank οκ αφού έχει ήδη (να ξέρεις τα anker είναι τοπ), δεν υπάρχει θέμα να φορτίζεις και να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα. ΟΟΟΟταν χαλάσει η μπαταρία μετά απο 4 χρόνια απλά άλλαξε την σε επίσημο ΜΟΝΟ μαγαζί πχ istorm/document ή σε κανά ταξίδι σου σε Apple Store στο εξωτερικό. 

Το αν θα σε φτάνει η μπαταρία κλπ δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν ξέρω την εφαρμογή. εσύ που το παρέλαβες πως το βλέπεις για πες μας..

powerbank δεν ζήτησες αλλά ας στο γράψω και αυτό μην θελήσεις ποτέ 

https://www.anker.com/eu-en/products/a1340-250w-power-bank?variant=43763112476862&ref=travel&_gl=1*15yj9rp*_up*MQ..*_ga*MTQxMzYxMDMwMS4xNzQyNTUyMzA1*_ga_CP1CDW0CVX*MTc0MjU1MjMwNC4xLjEuMTc0MjU1MjMxMC4wLjAuMA..*_ga_FD9TFLJ3DG*MTc0MjU1MjMwNS4xLjEuMTc0MjU1MjMxMC4wLjAuMA..

Επεξ/σία από taslikos
Δημοσ.

Εχω βγαλει 3D και κατοψεις για 2 διαμερισματα. Θα τα εβαζα εδω να δειτε τι βγαζει το AI mode σε συνδυασμο με το LiDAR του iPhone, αλλά δεν επιτρεπεται. Ακριβεια εκατοστού σε 20 μολις λεπτά, πληρης μελετη αποτυπωσης με csv kai pdf, πολυσέλιδα, πιανει ακομα και τα επιπλα, και την οικοσυσκευή, και αναγνωριζει οτι αυτο που εχει πιασει, ειναι "ψυγειο", "παγκος κουζινας απο γρανιτη". Θα παω να βγαλω το πατρικο μου αλλά δεν χωρανε τα αρχεια εδω, μαλλον θα βαλω τα λινκς απο το Drive.

Δεν χρειαζεται καν το powerbank, ειναι για 90 τετραγωνικα 20 λεπτά υποθεση. Κανεις τον μηχανικο σαν side job ανετα, απλα δεν εχεις σφραγιδα.

Αξιζε πολύ η αγορα του iPhone για την συγκεκριμενη δουλεια.

• Like 2
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει και εγώ το iphone για αποτύπωση.

Για κάποιες δουλειές κάνει, για άλλες όχι.

Αν θέλεις να κάνεις αποτύπωση για νομιμοποίηση, για αρχιτεκτονικά άδειας, για κατασκευαστικά σχέδια δεν σε καλύπτει. Τα σφάλματα αθροίζονται κατά την μέτρηση διαφορετικών χώρων και δεν είναι εγγυημένο το αποτέλεσμα. Προσπαθώ να φτιάξω ένα λογισμικό για να βρω λύση, αν τα καταφέρω θα το δείτε στο store.

Αν θέλεις να κάνεις μια αποτύπωση για πρόταση ανακαίνισης, διακόσμησης κλπ τότε σε καλύπτει 100%.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 22/3/2025 στις 8:34 ΜΜ, zazoum είπε

Δεν χρειαζεται καν το powerbank, ειναι για 90 τετραγωνικα 20 λεπτά υποθεση. Κανεις τον μηχανικο σαν side job ανετα, απλα δεν εχεις σφραγιδα.

και η ειρωνια θα ηταν να μπορουσες να κανεις και τον γιατρο σαν side job ανετα απλα δεν εχεις σφραγίδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...