Monopods Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Καλημέρα σας , παραθέτω πρόσφατη εμπειρία μου σε πώληση iPhone 16 pro max μέσω marketplace γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης προς ενημέρωση για πιθανές άπατες και τρόπους αντιμετώπισης Σε αναζητηση 16 pro max βρήκα στο marketplace αγγελία με σφραγισμένο στα 1000€ . Κανονίστηκε συνάντηση στο σύνταγμα με το νεαρό έλληνα πωλητή όπου και πραγματοποίηθηκε. Κατά τη συνάντηση μας του είπα ότι θέλω να δω το κινητό πριν δώσω τα 1000€ …Μου είπε είναι δώρο θείου του και σφραγισμένο . Τον έμπασα γκαντέ μπρετανια για να καθίσουμε να το ελέγξω και τότε άρχισε τα δε μπορώ να μείνω πολύ ώρα γιατί πρέπει να τον γυρίσουν κτλ . Του λέω κανένα πρόβλημα μια ματιά θα του ρίξω σου δίνω χρήματα και φεύγεις. Ξεσφραγισα κουτί έπιασα κινητό και δοκιμάζω να συνδεθώ WiFi. Καμία σύνδεση με WiFi…. Δοκιμάζω να συνδεθώ από το δικό μου iPhone για την πρωτη εγκατάσταση τίποτα. Και μηνύμα στην οθόνη google ….. του λέω δυστυχώς αυτό είναι κλώνος και ότι ο θείος σου έκανε λάθος … και κράτησε το εσύ για σφυρί να καρφώνεις πρόκες . Ξαφνιάστηκε το κατάλαβε το πήρε και έγινε μπουχος οπως και γω με τα 1000€ μου. ***Στα σοβαρά τώρα το κουτί η συσκευή το άνοιγμα/ενεργοποιηση της συσκευής ήταν κανονικά όπως πρέπει σαν original….. εγώ ήθελα να ενεργοποιήσω τη συσκευή και να ελέγξω το serial number ότι αντιστοιχεί στο serial number του κουτιού που το είχα τσεκάρει νωρίτερα από το σπίτι μου καθώς είχα φωτο του κουτιού μόνο. άρα επειδή θα την πατήσει κόσμος με τα σφραγισμένα κινητά που κυκλοφορούν μη δίνετε τα χρήματα σας εάν δεν ανοιχθεί το κουτί επιβεβαιώνοντας ότι το serial number της συσκευής και όχι του κουτιού είναι ορθό μέσω της εφαρμογής της ίδιας της apple https://checkcoverage.apple.com/ Ο κλώνος που μου πάσαρε ο νεαρός ήταν άριστος άρα κυκλοφορούν αρκετά τέτοια Ελλάδα οπότε το νου σας 2
koutsis Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Δυστηχως οι μισές αγγελίες στο facebbok ειναι από scammers!
Fulgore Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 16 pro max 512gb σφραγισμένο στα 1000 ήταν too good to be true, άρα από την αρχή βρωμούσε ότι κάτι δεν πάει καλα. Το δευτερο καμπανάκι είναι το κλασσικό σχόλιο του τύπου'' μου το έκαναν δώρο, αλλά δεν το χρησιμοποιώ'', επειδή εννοείται ότι αν σου κάνει κάποιος δώρο 1500+ευρώ κινητό, θα το έχεις να κάθεται.... Πέραν αυτού, κλώνοι Iphone κυκλοφορούν εδώ και χρόνια, δεν νομίζω να πέφτει κανείς από τα σύννεφα, στο ότι υπάρχουν κλώνοι και για το μισού χρόνου 16PM. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα