Zynto Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Εμένα δεν μου έχει τύχει ποτέ πάντως, ούτε άκουσα κάτι στην περιοχή
Apaleytos80 Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Απο ότι έμαθα, εχουν πολυ πρόβλημα με το φόρτο παραγγελιών του Τemu. Υπάλληλοι δεν την παλευουν, μπαίνει και φεύγει κοσμάκης. Μάλλον δεν είχανε την υποδομή για τέτοια ανοίγματα. Παρέλαβα 2 φορές τον τελευταίο μήνα χωρίς κανένα θέμα. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Μαϊου Moderators Δημοσ. 22 Μαϊου Πέρα από την πλάκα, κι εγώ έχω στείλει και έχω παραλάβει καμιά δεκαριά δέματα το τελευταίο δίμηνο, όλα καλά πήγαν.
lector Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου Εμενα δε μου εχει τυχει ποτε κανενα περιεργο περιστατικο. Μονο παραλαβες και μονο απο ιδιωτες - μεταχειρισμενα. Μια φορα μονο, βρηκα δεμα στο λοκερ με το ονομα μου, που πηγαινε αλλου (και προφανως ο αλλος βρηκε το δικο μου), ομως με 2 τηλεφωνηματα στην εταιρεια εγινε η τραμπα και το θεμα λυθηκε. Αυτο που σκεφτομαι ειναι οτι, οκ υπαρχει ενας αριθμος περιστατικων, οπως διαβαζουμε στο συγκεκριμενο thread. Μαλλον ομως ειναι πολυ μικρο ποσοστο σε σχεση με τις διακινησεις που πραγματοποιουνται πανελλαδικα. Ποσα διαβασαμε εδω; 50; 100; 200; 500; Και οκ μερικες χιλιαδες (λεω εγω τωρα) που δε γραφτηκαν στο ινσομνια. Οι διακινησεις δε θα ειναι μερικα εκατομμυρια;
fitsoulas2024 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 38 λεπτά πριν, lector είπε Εμενα δε μου εχει τυχει ποτε κανενα περιεργο περιστατικο. Μονο παραλαβες και μονο απο ιδιωτες - μεταχειρισμενα. Μια φορα μονο, βρηκα δεμα στο λοκερ με το ονομα μου, που πηγαινε αλλου (και προφανως ο αλλος βρηκε το δικο μου), ομως με 2 τηλεφωνηματα στην εταιρεια εγινε η τραμπα και το θεμα λυθηκε. αυτο ειναι το προβλημα σε συγκριση με τα κουριερ. Δεν υπογραφεις για ν απαραλαβεις. Στα δε ελτα πρεπει να δειξεις ταυτοτητα πριν παραλαβεις
lector Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 1 λεπτό πριν, fitsoulas2024 είπε αυτο ειναι το προβλημα σε συγκριση με τα κουριερ. Δεν υπογραφεις για ν απαραλαβεις. Στα δε ελτα πρεπει να δειξεις ταυτοτητα πριν παραλαβεις ΟΚ, αρα εαν υπαρχει καποια δοσοληψια που απαιτειται υπογραφη, δεν επιλεγεις box now αλλα κουριερ ή ελτα.
fitsoulas2024 Δημοσ. 23 Μαϊου Δημοσ. 23 Μαϊου 1 λεπτό πριν, lector είπε ΟΚ, αρα εαν υπαρχει καποια δοσοληψια που απαιτειται υπογραφη, δεν επιλεγεις box now αλλα κουριερ ή ελτα. υπογραφη θες για να ειναι σιγουρο οτι θα το παρει ο παραληπτης και οχι καποιος αλλος
StamTheMan Δημοσ. 28 Μαϊου Δημοσ. 28 Μαϊου Στις 23/5/2025 στις 12:42 ΠΜ, fitsoulas2024 είπε υπογραφη θες για να ειναι σιγουρο οτι θα το παρει ο παραληπτης και οχι καποιος αλλος Δεν εννοει αυτο. Και η υπογραφη δε σημαινει αυτο. Για να ειναι σιγουρο οτι θα το παρει ο παραληπτης,πρεπει να δειξει ταυτοτητα. Στις 18/5/2025 στις 11:10 ΠΜ, tsichles είπε Οποιος αντέξει ! έχει πολύ δρόμο η ιστορία ακόμη. Κανενα νεοτερο; Γενικα βλεπω ξεχαστηκε το θεμα,που ειχαν λυσσαξει ολοι για συλλογικες κινησεις και καταγγελιες. 1
tsichles Δημοσ. Τετάρτη στις 02:19 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 02:19 μμ Σε ατομικό επίπεδο, το συνεχίζω αγαπητέ. Και ΔΕΝ θα το αφήσω. Απλά από ένα σημείο και μετά εκτός της δικής μου εμπλοκής θα χρειαστεί να εμπλακεί ποιό ενεργά και ο αποστολέας, που είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει, διότι αυτόν αναγνωρίζει η ΕΕΤΤ και νομική σχέση. Τώρα για το πλαίσιο των ομαδικών καταγγελιών κλπ, η δική μου προσπάθεια και επιθυμία για public awareness, σε ένα ποσοστό πέτυχε. Αυτά τα ολίγα και σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον !
afragorn Δημοσ. Τετάρτη στις 03:14 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:14 μμ Στις 22/5/2025 στις 8:36 ΜΜ, Apaleytos80 είπε Απο ότι έμαθα, εχουν πολυ πρόβλημα με το φόρτο παραγγελιών του Τemu. Υπάλληλοι δεν την παλευουν, μπαίνει και φεύγει κοσμάκης. Μάλλον δεν είχανε την υποδομή για τέτοια ανοίγματα. Παρέλαβα 2 φορές τον τελευταίο μήνα χωρίς κανένα θέμα. Έχουν το temu και όλες τις μεγάλες (και μικρές) επιχειρήσεις του λιανεμπορίου στην Ελλάδα. Ο όγκος διακίνησης πρέπει να είναι τρομακτικός με δεκάδες χιλιάδες δέματα κάθε μέρα. Λογικό να έχουν βαρέσει κόκκινο. Πάντως και εγώ παρέλαβα σε λιγότερο από 10 μέρες δύο πακέτα από Temu, άψογα και τα δύο.
fitsoulas2024 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:40 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:40 μμ 13 ώρες πριν, StamTheMan είπε Δεν εννοει αυτο. Και η υπογραφη δε σημαινει αυτο. Για να ειναι σιγουρο οτι θα το παρει ο παραληπτης,πρεπει να δειξει ταυτοτητα. Το τι εννοει ας το πει ο ιδιος καλυτερα. Το δεμα ελτα το παιρνεις με ταυτοτητα, με υπογραφη το συστημενο. 1
smurfek2362 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:50 μμ Έτσι παρέλαβα σήμερα δέμα απο γνωστή μεταφορική εταιρεία.Το δέμα είναι μικρής αξίας απο temu και παραδόθηκε σπίτι.Δεν έλειπε κατι αλλα θα ήθελε να μου πειτε την γνώμη σας.Ανοίχτηκε ή όχι;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. Πέμπτη στις 01:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:20 μμ Ισως για να δουν τι εχει μεσα. Δεν νομιζω οτι χωραει χερι ή κατι για να παρεις απο αυτη την τρυπα.
liakjim Δημοσ. Πέμπτη στις 01:24 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:24 μμ 34 λεπτά πριν, smurfek2362 είπε Έτσι παρέλαβα σήμερα δέμα απο γνωστή μεταφορική εταιρεία.Το δέμα είναι μικρής αξίας απο temu και παραδόθηκε σπίτι.Δεν έλειπε κατι αλλα θα ήθελε να μου πειτε την γνώμη σας.Ανοίχτηκε ή όχι; Μπα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα