Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 5 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε Α θεωρεις φυσιολογικο να παρατανε το δεμα σου στο δρομο και να φευγουν. Αρκει φυσικα να μη σε κλεψουν ποτε, γιατι τοτε θα αλλαξεις γνωμη 👍 Ναι αλλα εξασφαλιζει το διανομεα, αυτο ειναι το σημαντικο 😆 Δεν τα αφήνουν στον δρόμο/πεζοδρόμιο.Τα σπίτια εκεί έχουν κήπο ή βεράντα .Αν είναι πολυκατοικία το αφήνουν μπροστά απο την πόρτα του διαμερίσματος ή μέσα απο την είσοδο που έχουν είδικό χώρο. Σε ακριβά προιόντα η amazon θέλει να είσαι εκεί να παραλάβεις με πιν που σου δίνει σε email ,έτσι παρέλαβα λαπτοπ £250. Η dpd πάλι θέλει πιν για παραλαβή ,παραλαβα κινητό £1200.Αυτό όμως σε υποχρεώνει να είσαι σπίτι . Οχι ότι ειναι όλα τέλεια.Μου έχουν αφήσει δέμα στο δίπλα σπίτι ,στο δρομάκι που ειναι ανάμεσα στην εξωτερική πόρτα με την πόρτα του σπιτιού,μπροστά στο γκαράζ ,σε σπίτι που ειναι κοντά μισό χλμ μακρυά. Και απο άμαζον και απο evri.
fitsoulas2024 Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν τα αφήνουν στον δρόμο/πεζοδρόμιο.Τα σπίτια εκεί έχουν κήπο ή βεράντα .Αν είναι πολυκατοικία το αφήνουν μπροστά απο την πόρτα του διαμερίσματος μα αν δεν εχεις κηπο και τ αφησουν στη πορτα, σημαινει πεζοδρομιο
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε μα αν δεν εχεις κηπο και τ αφησουν στη πορτα, σημαινει πεζοδρομιο Εχουν και γραμματοκιβώτια ή θυρίδες για γράμματα στην πόρτα.Αν ειναι πιο ογκώδες δίνεις οδηγία τι να το κάνουν,πχ να το αφήσουν πίσω απο τον σκουπιδοτενεκε, στον γέιτονα. Αν τίποτα απο αυτά δεν υπάρχει τότε δίνεις παράδοση στην δουλειά σου ή σε θυρίδα ή σε κάποιον φίλο σου.Ή το περιμένεις εκεί να το παραλάβεις.
apostolosapok Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Παρέλαβα και εγώ σκισμένο ανοιγμένο δέμα μέσα από θυρίδα boxnow, δεν έλειπε το προϊόν γιατί ήταν μια απλή πετσέτα μάλλον περίμεναν κάτι ακριβότερο αφού το δέμα έμοιαζε με κουτί σε διαστάσεις κινητού αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι κάποιος το άνοιξε με τα χέρια ενημέρωσα το κατάστημα και το box που μάλλον δεν ενδιαφέρεται καθόλου. Επεξ/σία 5 Ιουλίου από apostolosapok
achilles_g_ Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 5 ώρες πριν, apostolosapok είπε Παρέλαβα και εγώ σκισμένο ανοιγμένο δέμα μέσα από θυρίδα boxnow, δεν έλειπε το προϊόν γιατί ήταν μια απλή πετσέτα μάλλον περίμεναν κάτι ακριβότερο αφού το δέμα έμοιαζε με κουτί σε διαστάσεις κινητού αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι κάποιος το άνοιξε με τα χέρια ενημέρωσα το κατάστημα και το box που μάλλον δεν ενδιαφέρεται καθόλου. Το κατάστημα δεν μου απάντησε ποτέ. Βέβαια δεν έφταιγε εκείνο. Η Boxnow μου απάντησε στο email αν λείπει κάτι.
Greenleaf Δημοσ. Κυριακή στις 03:04 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:04 μμ Στις 28/6/2025 στις 8:38 ΜΜ, achilles_g_ είπε Σήμερα ήρθε και η δική μου σειρά. Ευτυχώς το προϊόν δεν τους αρεσε και το άφησαν μέσα. Στην Καστοριά πάντως δεν ειχα συναντήσει άλλη φορά τέτοια περίπτωση. Συνεχίζετε καλά η κατάσταση στην Καστοριά. Αλλά δεν τους έκανε κέφι 2 αυγά δεινοσαύρου και ένα παιδικό παραμύθι, ήλπιζαν σε κάτι καλύτερο και δεν είχαμε απώλειες, το κουτί ήταν τέτοιο που θα ταίριαζε σε ένα tablet π.χ.. Πλέον πάμε για κανονικό άκυρο σε boxnow σε οτιδήποτε έχει να κάνει αντικείμενο αξίας... 2
achilles_g_ Δημοσ. Κυριακή στις 03:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:22 μμ 17 λεπτά πριν, Greenleaf είπε Συνεχίζετε καλά η κατάσταση στην Καστοριά. Αλλά δεν τους έκανε κέφι 2 αυγά δεινοσαύρου και ένα παιδικό παραμύθι, ήλπιζαν σε κάτι καλύτερο και δεν είχαμε απώλειες, το κουτί ήταν τέτοιο που θα ταίριαζε σε ένα tablet π.χ.. Πλέον πάμε για κανονικό άκυρο σε boxnow σε οτιδήποτε έχει να κάνει αντικείμενο αξίας... Στείλε τους email. Εμενα μου απάντησαν αν ειχε πρόβλημα το περιεχόμενο, δεν τους ειπα και μου τηλεφώνησαν.
Makis231 Δημοσ. Τρίτη στις 05:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:19 μμ Στις 20/3/2025 στις 2:17 ΜΜ, June είπε Σε γκρουπ στο facebook βρήκαν αριθμημένη κάρτα (που δε θα μπορούσε να είναι άλλη) και η οποία είχε "χαθεί", λίγες ημέρες μετά βρέθηκε προς πώληση στο vendora. Απαράδεκτες καταστάσεις, προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο σε ευτελούς αξίας αποστολές. καλησπέρα , την ξερω την ιστορια αυτη. περασε η καρτα απο το χερι μου οντως η κλοπη 99% εγινε απο μεσα , η ηταν κακη μικρη συκευασια. το πεταξαν στα σκουπιδια , το βρηκε μια ρουμανα ρακοσυλλέκτρια (λογικα εξω απο το κεντρο διαλογης της boxnow) και βγηκε για πουλημα σε παζαρι στην θεσσαλονικη , το αγορασε κατα τυχη γνωστος και το εβαλε για πωληση αφου το ειχε αγορασει απο παζαρι. μετα ξερεις την ιστορια 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα