iordanissap Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Και εγώ πρόσφατα παρέλαβα το δέμα μου σκισμένο και έλειπαν πράγματα. Το σκίσιμο ήταν στη γωνία και ήταν προφανές ότι έγινε απο χέρι. Έχω στείλει για αποζημίωση και περιμένω απάντηση, ευτυχώς δεν ήταν κάτι μεγάλης αξίας. 1
jimakos00 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δεν είναι πλέον ασφαλές το BOXNOW. Αν δεν κάνει κάτι η εταιρία να ελέγχει τους υπαλλήλους της που κλέβουν, πχ με κάμερες, καλύτερα στα σίγουρα με κούριερ και ας είναι λίγο ποιο ακριβά. 2
Vaggos18 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Δυστυχως την πατησα και εγω με ενα κλεμμενο δεμα, παραγγελια απο καταστημα στο εξωτερικο με πολυ καλες κριτικες κινητο αξιας 500 ευρω, το παρελαβα προχθες με acs και καταλαβαινω αμεσως με το που πιανω το πακετο οτι το δεμα ειναι αδειο μεσα, ξεκιναω να τραβαω unboxing video, το κινητο αφαντο, αυτο που αργησα να δω και το ειδα μετα ηταν μια μικρη σχισμη που ειχε το κουτι στο πλαι, το οποιο ηταν ενα χαρτοκουτο, σαν να το ειχε κοψει καποιος με ενα μαχαιρακι και ανοιγε με τετοιο τροπο πλαινα που ξανακλεινε μετα, ανοιγω dispute με τον πωλητη και του εξηγω τι εχει γινει και μου στελνει ως αποδεικτικο ενα βιντεο που πακεταρει το κινητο, ζυγιζοντας το πακετο και οτι δεν μπορει να μου επιστρεψει τα χρηματα. Στις ετικετες που ειχε πανω το πακετο οι 2 ελεγαν βαρος 0.7 κιλα ενω αυτη της acs 0.5, πιστευετε αμα κανω αμφισβητηση συναλλαγης θα μου γυρισουν τα λεφτα πισω; Εχω βγαλει φωτογραφιες τα παντα, εχω και βιντεο με το unboxing και το σημειο με το μικρο κοψιμο στο κουτι. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Για τις θυρίδες του box είναι αυτό το θέμα, όχι για την acs
ksessalonikios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Vaggos18 είπε πιστευετε αμα κανω αμφισβητηση συναλλαγης θα μου γυρισουν τα λεφτα πισω; Εχω βγαλει φωτογραφιες τα παντα, εχω και βιντεο με το unboxing και το σημειο με το μικρο κοψιμο στο κουτι. δεν έχεις άλλες επιλογές (πέρα από το να κανείς καταγγελία στην αστυνομία) και δεν χάνεις και τίποτα. Εγώ σε παρόμοιο περιστατικό τα πήρα από την revolut/visa Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου από ksessalonikios
Neo4 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2 παραλαβές την τελευταία εβδομάδα με ανοιγμένη συσκευασία και οι δύο. 1
-WISE- Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Neo4 είπε 2 παραλαβές την τελευταία εβδομάδα με ανοιγμένη συσκευασία και οι δύο. Τι είχαν μέσα;
Rebelos2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2 παραλαβές την τελευταία εβδομάδα, καμία με ανοιγμένη συσκευασία.
Neo4 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, -WISE- said: Τι είχαν μέσα; Βιβλίο και δισκάκι DVD
digitalarchive Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου μποξ μονο για δεματα αξιας 10ευρου... πλεον
StamTheMan Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Στις 12/9/2025 στις 5:06 ΜΜ, Rebelos2018 είπε 2 παραλαβές την τελευταία εβδομάδα, καμία με ανοιγμένη συσκευασία. Δεκαδες παραλαβες καθε μηνα,μια που ηταν ανοιγμενη ξεκαθαρα,ειχε μεσα ενα switch σετακι. Παραδοξως,δεν ελειπε τιποτα. Αλλη μια χθες,που ειχε μεσα ενα 360 σετ,ειχαν ανοιξει "παραθυρακι".
OmeletaMAN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Αν πετύχεις ποτέ γέμισμα θυρίδας boxnow θα καταλάβεις. Τα πετάνε όλα χύμα στον περιβάλλοντα χώρο (ακόμα και σε απόσταση πολλών μέτρων από την θυρίδα) και ένα ένα τα τοποθετούν στα ράφια σκανάροντάς τα. Επίσης, όλοι όσοι έχετε σκισμένα δέματα, πότε παραλάβετε στο πακέτο από την στιγμή που λάβατε το sms? Θέλω να πω, σαν ενδεχόμενο μπορεί η κλοπή να γίνεται αφού τοποθετείται το δέμα στην θυρίδα. Είτε από χακεράδες που βρήκαν τρόπο να ανοίγουν τις θυρίδες, είτε από inside job που γνωρίζουν το pin. 1
-WISE- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, OmeletaMAN είπε Αν πετύχεις ποτέ γέμισμα θυρίδας boxnow θα καταλάβεις. Τα πετάνε όλα χύμα στον περιβάλλοντα χώρο (ακόμα και σε απόσταση πολλών μέτρων από την θυρίδα) και ένα ένα τα τοποθετούν στα ράφια σκανάροντάς τα. Έχω πετύχει γέμισμα στο skroutz την ώρα που πήγα να παραλάβω. Ακριβώς η ίδια διαδικασία που περιγράφεις. Εν τω μεταξύ δεν μπορουσα να παραλάβω αν δεν έκανε πρώτα την τοποθέτηση όλων των δεμάτων. Ήμουν εκεί κανα 15λεπτο μαζί της και είδα όλη τη διαδικασία. Τα λέγαμε παράλληλα. 2
Fir3fly Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, OmeletaMAN είπε Αν πετύχεις ποτέ γέμισμα θυρίδας boxnow θα καταλάβεις. Τα πετάνε όλα χύμα στον περιβάλλοντα χώρο (ακόμα και σε απόσταση πολλών μέτρων από την θυρίδα) και ένα ένα τα τοποθετούν στα ράφια σκανάροντάς τα. Επίσης, όλοι όσοι έχετε σκισμένα δέματα, πότε παραλάβετε στο πακέτο από την στιγμή που λάβατε το sms? Θέλω να πω, σαν ενδεχόμενο μπορεί η κλοπή να γίνεται αφού τοποθετείται το δέμα στην θυρίδα. Είτε από χακεράδες που βρήκαν τρόπο να ανοίγουν τις θυρίδες, είτε από inside job που γνωρίζουν το pin. Έχει τύχει και εγώ να δω την διαδικασία, όλα τα δεματα είναι σε μεγάλα τσουβαλια, σε ένα λοκερ είχα δει και 3 τέτοια τσουβαλια, που πρεπει να βάλουν τα δέματα μετα στις θυρίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα