Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/4/2025 στις 11:52 ΜΜ, safridia είπε

Ρε παιδια συγνωμη αλλα δεν μου φευγει απο το μυαλο η εντονη πεποιθηση οτι οσα μελη γραφουν σε ασχετα θεματα ποσο καταπληκτικες υπηρεσιες προσφερει το σκρουτζ ειστε απλα βαλτοι απο την ιδια την εταιρια που προσπαθει να μαζεψει τα χαλια της, κατι αντιστοιχο πιστευω οτι γινεται και με το box (αυτη η αηδια που κανει οτι ανταγωνιζεται το efood και το wolt)

Εισαι σιγουρος οτι εχεις μπει στο σωστο θεμα;

Στις 13/4/2025 στις 12:08 ΠΜ, Rebelos2018 είπε

Γενικά, το παρόν νήμα, έχει μεγάλη αναγνωσιμότητα και προσφέρεται για τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αν το έχεις παρακολουθήσει από την αρχή, θα καλάβεις αρκετά εύκολα ποιοι το έκαναν. 

Μιιλαει για το ΒΟΧ,την πλατφορμα delivery.

• Απαντ. 650
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Εισαι σιγουρος οτι εχεις μπει στο σωστο θεμα;

Μιιλαει για το ΒΟΧ,την πλατφορμα delivery.

Λάθος quote φίλε μου

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Λάθος quote φίλε μου

Εγω η εσυ; :P

Ο φιλος που απαντησες μιλαει στην αρχη για την πλατφορμα διανομης φαγητου :P

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Εγω η εσυ; :P

Ο φιλος που απαντησες μιλαει στην αρχη για την πλατφορμα διανομης φαγητου :P

Μας μπέρδεψε. 

Δημοσ.

Μπήκε νέα επιλογή κατά την αγορά κωδικού για αποστολή δέματος, κατά την οποία επιλέγουμε ΕΥΡΟΣ αξίας δέματος. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Gulik είπε

Μπήκε νέα επιλογή κατά την αγορά κωδικού για αποστολή δέματος, κατά την οποία επιλέγουμε ΕΥΡΟΣ αξίας δέματος. 

Για να ξέρουν ποια δέματα να ψειρίσουν πρώτα?

• Like 1
  • Haha 19
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Για να ξέρουν ποια δέματα να ψειρίσουν πρώτα?

Κι εμένα εκεί πήγε ο νους μου, αμέσως μόλις το είδα. 

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβε η σύζυγος ένα σχετικά ακριβό ζευγάρι παπούτσια από Modivo.com.

Η σακούλα σκισμένη επιμελώς και τις 2 μεριές που θα μπορούσε να φανεί,τι έχει μέσα το κουτί…

Αγιο είχα τις προάλλες με την ινστα360 από το Πλαίσιο μάλλον….🤐

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, rallistas είπε

Μόλις παρέλαβε η σύζυγος ένα σχετικά ακριβό ζευγάρι παπούτσια από Modivo.com.

Η σακούλα σκισμένη επιμελώς και τις 2 μεριές που θα μπορούσε να φανεί,τι έχει μέσα το κουτί…

Αγιο είχα τις προάλλες με την ινστα360 από το Πλαίσιο μάλλον….🤐

Νομίζω ότι σε δέματα μεταξύ ιδιωτών πέφτει ψείρισμα. 

Από περιέργεια, διαπίστωσα πως η πορτοκαλί αλυσίδα, στέλνει προϊόντα αξίας μέχρι 700 ευρώ με box now. 

Άρα, τι λέμε, πως δεν κάνουν σωστή χρήση της υπηρεσίας; 

Επεξ/σία από Rebelos2018
Δημοσ.
12 hours ago, Rebelos2018 said:

Νομίζω ότι σε δέματα μεταξύ ιδιωτών πέφτει ψείρισμα. 

Από περιέργεια, διαπίστωσα πως η πορτοκαλί αλυσίδα, στέλνει προϊόντα αξίας μέχρι 700 ευρώ με box now. 

Άρα, τι λέμε, πως δεν κάνουν σωστή χρήση της υπηρεσίας; 

Eγω τον τελευταιο καιρο που πηρα 2-3 πραγματα αξιας με συσκευασια "Πλαισιο-Public" κτλ δεν ειχα θεμα.

Απλα μου εκανε εντυπωση οτι η σακουλα ηταν σκισμενη διακριτικα, ακριβως στα πλαγια που φαινονται τα νουμερα-σχεδια στα κουτια παπουτσιων.Κι απο τις 2 μεριες

Δημοσ.

Εχουν ανοίξει αγγελία πάντως για Security Supervisor 🧐
""Αναζητούμε υπεύθυνο/η και έμπειρο/η Security Supervisor για την εποπτεία των δραστηριοτήτων ασφαλείας στις εγκαταστάσεις μας στις Αχαρνές. Ο ρόλος αυτός διασφαλίζει την προστασία των εργαζομένων, των περιουσιακών στοιχείων, των οχημάτων και των δεμάτων στο κέντρο διανομής" 

• Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Gulik είπε

πολύ σωστό , τουλάχιστον τώρα είναι σαφέστατο τι παίζει με αποζημίωση :) 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mastrokwstas είπε

Εχουν ανοίξει αγγελία πάντως για Security Supervisor 🧐
""Αναζητούμε υπεύθυνο/η και έμπειρο/η Security Supervisor για την εποπτεία των δραστηριοτήτων ασφαλείας στις εγκαταστάσεις μας στις Αχαρνές. Ο ρόλος αυτός διασφαλίζει την προστασία των εργαζομένων, των περιουσιακών στοιχείων, των οχημάτων και των δεμάτων στο κέντρο διανομής" 

Αυτο μαλλον αφορα εξωτερικες ... απειλες, και οχι εσωτερικες που συζητουνται στο τοπικ εδω.

Δημοσ.

Σήμερα συνέβη και σε μένα. Κουτί με μπαταρίες ups, σκισμένο στο πλάι. Μίλησα με το μαγαζί και φυσικά το κουτί τους έφυγε άρτιο απο εκείνους. Και το πιστεύω γιατί το κουτί και η ταινία ήταν με επωνυμία του καταστήματος και μέσα είχαν βάλει "γαριδάκια".

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...