kotsonatos04 Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Με αυτά που έχω διαβάσει εδώ μέσα, μάλλον δεν έγινε καλή συσκευασία από το μαγαζί και πως εσύ νόμισες πως παρήγγειλες μπαταρίες, μα στην πραγματικότητα παρηγγειλες «γαριδάκια». 1
mariosnik_ Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Μάλλον ως γαριδάκια εννοεί κάτι μικρά αφρολέξ σαν μπίλιες που τα βάζεις στις συσκευασίες για να απορροφάνε τους κραδασμούς. 3
j_karigiannis Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Ναι εννοώ τα μικρά φελιζολ όπως στη φωτογραφία από πάνω.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου Έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές την υπηρεσία και δεν είχα θέμα όμως προχθές στο τικ τοκ είδα μια κοπέλα που έλεγε ότι έχουν γίνει τελευταία πολλά περιστατικά και ότι λόγος είναι η κακή συντήρηση από την εταιρεία δηλαδή μερικά δεν κλείνουν καλά ενώ άλλα ανοίγουν κατά λάθος. 7
StamTheMan Δημοσ. 19 Απριλίου Δημοσ. 19 Απριλίου 9 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές την υπηρεσία και δεν είχα θέμα όμως προχθές στο τικ τοκ είδα μια κοπέλα που έλεγε ότι έχουν γίνει τελευταία πολλά περιστατικά και ότι λόγος είναι η κακή συντήρηση από την εταιρεία δηλαδή μερικά δεν κλείνουν καλά ενώ άλλα ανοίγουν κατά λάθος. Καλα πες της.
k_w_t Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Παντως αρχιζει και φτιαχνει ολοκληρα καταταστηματα με θυριδες. Ειδα 2 προσφατα .. 1
nagual Δημοσ. 16 Μαϊου Δημοσ. 16 Μαϊου Καλησπέρα! Εμένα το θέμα έχει ξεκινήσει από 28 Μαρτίου. Το τελευταίο μήνυμα που έλαβα από boxnow ήταν πριν ένα μηνα. Δεν απαντούν πλέον στα μηνύματα μου. Την επόμενη εβδομάδα θα προβώ σε καταγγελία. Το θέμα είναι που;
listerstorm Δημοσ. 17 Μαϊου Δημοσ. 17 Μαϊου Παρήγγειλα και εγώ με box κάτι ψιψιψόνια για το αυτοκίνητο. Ο αποστολέας τύλιξε τα προϊόντα σε μαύρη σακούλα και τα συσκέυασε. Παραλαμβάνω και βλέπω την μισή ταινία ξεκολλημένη, στα σημεία εκείνα σκίσιμο και ταυτόχρονα σκίσιμο στο κομμάτι της μαύρης σακούλας που περιείχε τα προϊόντα! Δεν του γέμισαν το μάτι και λέει άστο. Είναι δυνατόν;
tsichles Δημοσ. 18 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 18 Μαϊου Καλημέρα σε όλους, Ζητώ συγνώμη για την μη ενημέρωση του παρόντος νήματος. Συνοπτικά : Το θέμα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην ΕΕΤΤ, δεύτερη φορά. Την πρώτη λάβαμε ένα συγκινητικό απολογητικό "συγνώμη" από την boxnow. Οποιος αντέξει ! έχει πολύ δρόμο η ιστορία ακόμη. 3 2
fitsoulas2024 Δημοσ. 18 Μαϊου Δημοσ. 18 Μαϊου 3 ώρες πριν, tsichles είπε Την πρώτη λάβαμε ένα συγκινητικό απολογητικό "συγνώμη" από την boxnow τσαϊ και συμπαθεια, που λενε👍 1
afragorn Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Πλέον και το temu δεν δίνει επιλογή για τρόπο αποστολής και δύο παραγγελίες που έκανα έρχονται με boxnow... Αντίο... 😭
-WISE- Δημοσ. 19 Μαϊου Δημοσ. 19 Μαϊου Δεν ξέρω τι λέτε εσείς... Οι δουλειές πάνε καλά πάντως. https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/epixeiriseis/ta-box-now-stores-fernoun-epanastasi-stin-apostoli-ke-paralavi-dematon/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα