achilles_g_ Δημοσ. 5 Ιουλίου Δημοσ. 5 Ιουλίου 5 ώρες πριν, apostolosapok είπε Παρέλαβα και εγώ σκισμένο ανοιγμένο δέμα μέσα από θυρίδα boxnow, δεν έλειπε το προϊόν γιατί ήταν μια απλή πετσέτα μάλλον περίμεναν κάτι ακριβότερο αφού το δέμα έμοιαζε με κουτί σε διαστάσεις κινητού αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι κάποιος το άνοιξε με τα χέρια ενημέρωσα το κατάστημα και το box που μάλλον δεν ενδιαφέρεται καθόλου. Το κατάστημα δεν μου απάντησε ποτέ. Βέβαια δεν έφταιγε εκείνο. Η Boxnow μου απάντησε στο email αν λείπει κάτι.
Greenleaf Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου Στις 28/6/2025 στις 8:38 ΜΜ, achilles_g_ είπε Σήμερα ήρθε και η δική μου σειρά. Ευτυχώς το προϊόν δεν τους αρεσε και το άφησαν μέσα. Στην Καστοριά πάντως δεν ειχα συναντήσει άλλη φορά τέτοια περίπτωση. Συνεχίζετε καλά η κατάσταση στην Καστοριά. Αλλά δεν τους έκανε κέφι 2 αυγά δεινοσαύρου και ένα παιδικό παραμύθι, ήλπιζαν σε κάτι καλύτερο και δεν είχαμε απώλειες, το κουτί ήταν τέτοιο που θα ταίριαζε σε ένα tablet π.χ.. Πλέον πάμε για κανονικό άκυρο σε boxnow σε οτιδήποτε έχει να κάνει αντικείμενο αξίας... 2
achilles_g_ Δημοσ. 13 Ιουλίου Δημοσ. 13 Ιουλίου 17 λεπτά πριν, Greenleaf είπε Συνεχίζετε καλά η κατάσταση στην Καστοριά. Αλλά δεν τους έκανε κέφι 2 αυγά δεινοσαύρου και ένα παιδικό παραμύθι, ήλπιζαν σε κάτι καλύτερο και δεν είχαμε απώλειες, το κουτί ήταν τέτοιο που θα ταίριαζε σε ένα tablet π.χ.. Πλέον πάμε για κανονικό άκυρο σε boxnow σε οτιδήποτε έχει να κάνει αντικείμενο αξίας... Στείλε τους email. Εμενα μου απάντησαν αν ειχε πρόβλημα το περιεχόμενο, δεν τους ειπα και μου τηλεφώνησαν.
Makis231 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Στις 20/3/2025 στις 2:17 ΜΜ, June είπε Σε γκρουπ στο facebook βρήκαν αριθμημένη κάρτα (που δε θα μπορούσε να είναι άλλη) και η οποία είχε "χαθεί", λίγες ημέρες μετά βρέθηκε προς πώληση στο vendora. Απαράδεκτες καταστάσεις, προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο σε ευτελούς αξίας αποστολές. καλησπέρα , την ξερω την ιστορια αυτη. περασε η καρτα απο το χερι μου οντως η κλοπη 99% εγινε απο μεσα , η ηταν κακη μικρη συκευασια. το πεταξαν στα σκουπιδια , το βρηκε μια ρουμανα ρακοσυλλέκτρια (λογικα εξω απο το κεντρο διαλογης της boxnow) και βγηκε για πουλημα σε παζαρι στην θεσσαλονικη , το αγορασε κατα τυχη γνωστος και το εβαλε για πωληση αφου το ειχε αγορασει απο παζαρι. μετα ξερεις την ιστορια 1 1
cthulhucarbide Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου 2 στα 2 ανοιγμένα δέματα αυτή την εβδομάδα Ευτυχώς δεν έλειπε κάτι αλλά δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση. Μερικές φορές προσπαθούσα να βγάζω βίντεο όλη την διαδικασία από το άνοιγμα της θυρίδας και τον έλεγχο του δέματος καθώς θα ήταν πολύ χρήσιμο σε περίπτωση κλοπής αλλά πρέπει να έχεις τρία χέρια για να το κάνεις αυτό χώρια την ηλιθιότητα των σύγχρονων κινητών που στο βίντεο ζουμάρουν και κροπάρουν αδικαιολόγητα και δεν μπορείς να πάρεις καλό πλάνο. Και τα δύο δέματα ήταν on line αγορές από καταστήματα, που να ήταν από ιδιώτη. Το να σκίστηκαν επειδή πιάστηκαν κάπου νομίζω ότι στατιστικά είναι λίγο δύσκολο να συμβαίνει τόσο συχνά σε αυτή την εταιρεία 2
animor Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Άλλη μια φορά ανοιχτό δέμα και σε μένα πριν από λίγες μέρες, κανονικότατα το μισό κατά μήκος σκισμένο με ακρίβεια. Για κακή τους τύχη είχε δυο βιβλία μέσα, κάτι σε τάμπλετ θα υπολόγιζαν. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι οι διανομείς τα αφήνουν έτσι χωρίς να μπει χέρι από μέσα. Απο εταιρία κούριερ που ειχα πακέτο από εξωτερικό με πήραν τηλέφωνο πριν παραλάβω να με ενημερώσουν ότι το κουτί δεν έφτασε άθικτο, ότι το φωτογράφισαν κι έγραψαν αναφορά κι αν το δω και κρίνω να μην το παραλάβω ή αν λείπει κάτι να το δώσω πίσω. Περίμενα κι εγώ τα χειρότερα, κι ήταν απλά λιγο φαγωμένη η μια γωνία με μια τρύπα χιλιοστών. Κι όμως μπήκαν σε αυτή τη διαδικασία, μου ήρθε και με αντίγραφο της αναφοράς τους. και οι άλλοι έτσι απλά βάζουν εντελώς σκισμένα δέματα; Και άδεια πολλές φορές.
lector Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Αν αυτη η ιστορια συνεχιστει με αυξανομενη συχνοτητα, μετα μπορει να εχουμε αλλα... Περιμενεις κατι απο καποιον, ιδιωτη ή επιχειρηση, και σου στελνει αδειο κουτι με σκισιμο απο την αρχη. Οταν ζητησεις τα ρεστα, αυτος θα τα φορτωσει στη boxnow ενω θα εχει παρει τα λεφτα και θα εχει στειλει αερα κοπανιστο. Η θα περιμενεις πακετο με καμποσα αντικειμενα και θα εχει μεσα λιγοτερα. Θα πρεπει να το υπολογισει και αυτο το σεναριο η εταιρεια. 3
StamTheMan Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Προχθες ηρθε δεμα απο αγορα μεσω vendora, ενα switch με ολην την προικα. Ξεσκισμενο στη μια πλευρα το δεμα,με το που το βλεπω,δεν το βγαζω απο τη θυριδα,τραβαω το κινητο ,βγαζω βιντεο με το δεμα ακομα μεσα στη θυριδα και βγαζω και τον κουριερ που το εβαλε εκει. Παω στο μαγαζι και τσεκαρω το δεμα,παραδοξως δεν ελειπε τιποτε. Επρεπε εκει περα να πω οτι ελειπε η κονσολα,να δουμε πως θα αντιδρουσαν στη vendora και στο ΒΟΧ. Εχε χαρη που ειμαι ηθικος και δεν ηθελα και να βαλω τον πωλητη σε μπελαδες και αγχος. Την επομενη ρωτησα εναν κουριερ που τα ψιλολεμε οταν τον πετυχαινω,πως ειναι δυνατον να παραδιδουν στην θυριδα τετοια δεματα. Μου λεει οτι εφοσον μας το εδωσαν ετσι να το παραδωσουμε,δεν ειναι δικο μας θεμα. Ειναι αλλο θεμα να παθει ζημια μεσα στο αυτοκινητο και να ανοιξει,εκει μπορει να εχουμε προβλημα,αλλα οταν μας δινουν τετοιο δεμα το ξερουν ηδη οτι ειναι ανοιχτο. Νομιζα οτι ειχαν σταματησει αυτες τις ιστοριες,αλλα οπως ειδα προχθες και οπως διαβαζω,συνεχιζουν ακαθεκτοι.
mountains1 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Τοσες σελιδες θεμα...βγηκε ακρη; Ποιοι τα κανουν τελικα αυτα; Αν ειναι ανθρωποι της boxnow, γιατι δεν τους διωχνουν;
StamTheMan Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 4 ώρες πριν, mountains1 είπε Τοσες σελιδες θεμα...βγηκε ακρη; Ποιοι τα κανουν τελικα αυτα; Αν ειναι ανθρωποι της boxnow, γιατι δεν τους διωχνουν; Προφανως ειναι ανθρωποι της ΒΟΧ. Εχει συζητηθει οτι εχουν πολλους εργαζομενους με συμβαση ορισμενου χρονου,οι οποιοι δεν εχουν κατι να χασουν πλεον. Ειχαν και το φιασκο με το Temu,που τους εκοψαν μεγαλο ογκο παραδοσεων,οποτε πολλοι ηταν να απολυθουν ,για αυτο και ειχαμε ολα αυτα που αναφερονται στις προηγουμενες σελιδες. Το γιατι ξεκινησαν παλι τις ιδιες @#$%^& δεν ξερω,νομιζα οτι ειχε λυθει,μεχρι που ελαβα και εγω πριν 3 μερες ανοιγμενο πακετο.
mountains1 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Όρισμενου χρονου'. Απο τη μια μεν, δεν δικαιολογουνται τετοιες συμπεριφορες, περα απο καθε αμφιβολια. Αλλα....Εμ, ετσι ειναι. Μειωμενα δικαιωματα στους εργαζομενους, αλλα και μειωμενος ελεγχος πανω τους, οταν δεν εχεις 'μονιμους' αλλα ειναι 'περαστε κοσμε' και ολοι 'αναλωσιμοι', τη βγαζεις μεν στην φτηνια απο εργοδοτικο κοστος, αλλα τελικα την πληρωνει η 'ποιοτητα' της υπηρεσιας. Να δω αν ποτε θα μπει μυαλο, σε 'Ελληναραδες' εργοδοτες. Νεοπλουτοι κατσαπλιαδες, να θυμασαι μετα -αναγκαστικα- το Μαρξ με το αιμα του εργατη.... Συγχυστηκα! Επεξ/σία 1 Αυγούστου από mountains1 2
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 16 λεπτά πριν, mountains1 είπε Όρισμενου χρονου'. Απο τη μια μεν, δεν δικαιολογουνται τετοιες συμπεριφορες, περα απο καθε αμφιβολια. Αλλα....Εμ, ετσι ειναι. Μειωμενα δικαιωματα στους εργαζομενους, αλλα και μειωμενος ελεγχος πανω τους, οταν δεν εχεις 'μονιμους' αλλα ειναι 'περαστε κοσμε' και ολοι 'αναλωσιμοι', τη βγαζεις μεν στην φτηνια απο εργοδοτικο κοστος, αλλα τελικα την πληρωνει η 'ποιοτητα' της υπηρεσιας. Να δω αν ποτε θα μπει μυαλο, σε 'Ελληναραδες' εργοδοτες. Νεοπλουτοι κατσαπλιαδες, να θυμασαι μετα -αναγκαστικα- το Μαρξ με το αιμα του εργατη.... Συγχυστηκα! Ηρέμησε γιατί δεν βγάζεις νόημα έτσι που γράφεις. 1
1comment Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 21 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε 2 στα 2 ανοιγμένα δέματα αυτή την εβδομάδα Ευτυχώς δεν έλειπε κάτι αλλά δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση. Μερικές φορές προσπαθούσα να βγάζω βίντεο όλη την διαδικασία από το άνοιγμα της θυρίδας και τον έλεγχο του δέματος καθώς θα ήταν πολύ χρήσιμο σε περίπτωση κλοπής αλλά πρέπει να έχεις τρία χέρια για να το κάνεις αυτό χώρια την ηλιθιότητα των σύγχρονων κινητών που στο βίντεο ζουμάρουν και κροπάρουν αδικαιολόγητα και δεν μπορείς να πάρεις καλό πλάνο. Και τα δύο δέματα ήταν on line αγορές από καταστήματα, που να ήταν από ιδιώτη. Το να σκίστηκαν επειδή πιάστηκαν κάπου νομίζω ότι στατιστικά είναι λίγο δύσκολο να συμβαίνει τόσο συχνά σε αυτή την εταιρεία Κάντε όλοι καταγγελία εδώ μέσω gov. Αν μαζευτούν πολλές κάτι μπορεί να γίνει. Στις 28/6/2025 στις 8:41 ΜΜ, Ducatista είπε Λοιπόν ηρθε και η δική μου σειρά πήγα να παραλάβω ανοίγει η θυρίδα και δεν υπήρχε τίποτα μέσα άδειο το box τωρα ο καμμενος δεν το αφησε τι εγινε δεν ξέρω να δω τι θα μου πουν στο mail που εστειλα Είχες απάντηση;
Ducatista Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, 1comment είπε Κάντε όλοι καταγγελία εδώ μέσω gov. Αν μαζευτούν πολλές κάτι μπορεί να γίνει. Είχες απάντηση; Οχι αλλα μετά απο 2 βδομάδες το έβαλαν στην θυρίδα ξανά και πήγα και το πήρα ορι να ναι
1comment Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Μόλις τώρα, Ducatista είπε Οχι αλλα μετά απο 2 βδομάδες το έβαλαν στην θυρίδα ξανά και πήγα και το πήρα ορι να ναι Τουλάχιστον δεν σου το βούτηξε διανομέας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα