StamTheMan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Στις 23/9/2025 στις 8:40 ΜΜ, OmeletaMAN είπε Είτε από χακεράδες που βρήκαν τρόπο να ανοίγουν τις θυρίδες, είτε από inside job που γνωρίζουν το pin. Τι διαβαζουμε ρε φιλε.. Στις 23/9/2025 στις 10:45 ΜΜ, Fir3fly είπε Έχει τύχει και εγώ να δω την διαδικασία, όλα τα δεματα είναι σε μεγάλα τσουβαλια, σε ένα λοκερ είχα δει και 3 τέτοια τσουβαλια, που πρεπει να βάλουν τα δέματα μετα στις θυρίδες. Αυτη ειναι και η νορμαλ διαδικασια. Δεν ειναι ολοι ζωα,να τα πετανε κατω. Στις 23/9/2025 στις 9:44 ΜΜ, -WISE- είπε Έχω πετύχει γέμισμα στο skroutz την ώρα που πήγα να παραλάβω. Ακριβώς η ίδια διαδικασία που περιγράφεις. Επειδη συνηθως ειμαι εκει οταν βαζουν τα δεματα στις θυριδες και εχοντας λαβει εκατονταδες δεματα,σας διαβεβαιωνω οτι αυτο που ειδατε ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας. Για να γλυτωνω τα πηγαινε ελα,επειδη εχω συνεχεια αποστολες και παραλαβες,εχω ετοιμα τα δεματα που ειναι να φυγουν,μολις σκασει SMS οτι ηρθε το δεμα,σε 3 λεπτα ειμαι στο locker.
jojosr211084 Δημοσ. Τρίτη στις 01:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:01 μμ Έχει πάρει κανείς αποζημίωση και αν ναι σε πόσες μέρες?
StamTheMan Δημοσ. Τρίτη στις 01:24 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:24 μμ 20 λεπτά πριν, jojosr211084 είπε Έχει πάρει κανείς αποζημίωση και αν ναι σε πόσες μέρες? Εχω παρει εγω,καθυστερουσαν να απαντησουν στα mails,μου ζητουσαν αποδειξη απο το προιον για να κανουν την αποζημιωση ( χειριστηρια ps3 ) , κατι που ηταν αδυνατον,στο τελος τους εστειλα αποδεικτικο καταθεσης για τα χειριστηρια και νομιζω μετα απο καμια βδομαδα απο την απαντηση μου εβαλαν τα χρηματα.
jojosr211084 Δημοσ. Τρίτη στις 01:39 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 01:39 μμ Εμένα την προηγούμενη Πέμπτη μου ζήτησαν στοιχεία, όπως iban και απόδειξη αγοράς τους τα έστειλα άμεσα και περιμένω. Δλδ να υπολογίσω εβδομάδα?
Dennis077 Δημοσ. Τρίτη στις 07:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:03 μμ Γειά σας από ότι καταλαβαίνω η αποστολή με box now είναι μεγάλο ρίσκο και καλύτερα να επιλέξω μια courier για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Titos301 Δημοσ. Τρίτη στις 07:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:13 μμ μαλλον αν κατι ειναι αξιας, η διαφορα στα 0.5€ στην αποστολη δεν αξιζει το ρισκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα