nikos1965ny2025 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου παιδιά αγόρασα αυτό το μόνιτορ πριν από ένα μήνα ....αλλά έχω ένα πρόβλημα ..όταν το συνδέω με το λαπτοπ hdmi μερικες φορες για ενα δευτερο χανετε η εικονα και επαναρχεται ...πανω δεξια βγαζει hdr αυτο γινετε μονο με το λαπτοπ με την display port κανενα προβλημα ..με το pc !! στο αλλο hdmi εχω βαλει ενα αμαζον στικακι παιζει μια χαρα ...μπορει καποιος να με βοηθησει ? τι μπορει να συμβαινει ? εχω αλλαξει καλωδια και λαπτοπ παντα το ιδιο προβλημα ... 1
thanosAIAS Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου Στις 19/3/2025 στις 6:06 ΜΜ, nikos1965ny2025 είπε παιδιά αγόρασα αυτό το μόνιτορ πριν από ένα μήνα ....αλλά έχω ένα πρόβλημα ..όταν το συνδέω με το λαπτοπ hdmi μερικες φορες για ενα δευτερο χανετε η εικονα και επαναρχεται ...πανω δεξια βγαζει hdr αυτο γινετε μονο με το λαπτοπ με την display port κανενα προβλημα ..με το pc !! στο αλλο hdmi εχω βαλει ενα αμαζον στικακι παιζει μια χαρα ...μπορει καποιος να με βοηθησει ? τι μπορει να συμβαινει ? εχω αλλαξει καλωδια και λαπτοπ παντα το ιδιο προβλημα ... Τι HDMI έχει το laptop? Είναι πχ 2.1. ή 2.0 ?
nikos1965ny2025 Δημοσ. 25 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 16 ώρες πριν, thanosAIAS είπε Τι HDMI έχει το laptop? Είναι πχ 2.1. ή 2.0 ? Alienware 18 r1 και asus rog strix scar 18 2024 αυτά είναι δεν ξέρω τι hdmi εχουν
thanosAIAS Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, nikos1965ny2025 είπε Alienware 18 r1 και asus rog strix scar 18 2024 αυτά είναι δεν ξέρω τι hdmi εχουν Αυτά είναι δύο διαφορετικά laptop. Ποιό έχεις εσύ που σου δημιουργεί πρόβλημα?
nikos1965ny2025 Δημοσ. 26 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου Και τα δύο έχω και με τα 2 έχω το ίδιο πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα