Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 hours ago, chris_g92 said:

Για πόσο καιρό θα είναι στα 24 αν το ενεργοποιήσεις όμως;

Όσο το πληρώνεις κάθε μήνα λέει για πάντα (!).

Αν κάποιο μήνα δεν θέλεις να πληρώσεις, τότε χάνεις αυτή την τιμή.

Ουσιαστικά δηλαδή αν θέλεις αυτή την τιμή, χάνεται το προνόμιο του neo (να επιλέγεις κάθε μήνα ανάλογα με τις ανάγκες σου) και είναι σαν συμβόλαιο. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Just now, pan05 said:

Όσο το πληρώνεις κάθε μήνα λέει για πάντα (!).

Αν κάποιο μήνα δεν θέλεις να πληρώσεις, τότε χάνεις αυτή την τιμή.

Ουσιαστικά δηλαδή αν θέλεις αυτή την τιμή, χάνεται το προνόμιο του neo (να επιλέγεις κάθε μήνα ανάλογα με τις ανάγκες σου) και είναι σαν συμβόλαιο. 

Καλά σχετικό είναι το πάντα. Πατάνε μια μονομερή αλλαγή όρων στο πρόγραμμα, με αύξηση και σου λένε μετά αν θες κάνεις διακοπή.. Δεν λέω ότι θα το κάνουν, αλλά ως γνωστών οι εταιρείες κινητής αλλάζουν μονομερώς τα συμβόλαια όποτε θέλουν.. 

Δημοσ.

πως μπορω να αιτηθω esim και οχι συμβατική;Εφοσον παραλαβω την νεα σιμ θα μπορεσω να την μετατρεψω σε esim?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, christos4 είπε

Καλά σχετικό είναι το πάντα. Πατάνε μια μονομερή αλλαγή όρων στο πρόγραμμα, με αύξηση και σου λένε μετά αν θες κάνεις διακοπή.. Δεν λέω ότι θα το κάνουν, αλλά ως γνωστών οι εταιρείες κινητής αλλάζουν μονομερώς τα συμβόλαια όποτε θέλουν.. 

Γκρίνια! ''Πήγαινε'' (γενικώς, όχι εσύ) πάρε το COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED με 41€ με τις ιδιες παροχές και 24μηνη δέσμευση να τρέμεις να το κόψεις και μην εκμεταλλευτείς την προσφορά αυτή με 24, μην τυχον στην αλλάξουν στο μέλλον!

Επεξ/σία από takislz
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, spigias είπε

frog με 144€ unlimited data για 12 μήνες , παίζει ακόμα πήρα 2

Μόνο data ? Λεπτά;

Δημοσ.

Όντως είναι πολύ καλό, όμως δύο πραγματάκια με κάνουν να διστάζω. Θα χάσω το φοιτητικό και δεύτερον κουτσά στραβά, βρίσκω data πακέτο χωρίς να φτάνω σε αυτά τα επίπεδα τιμής... θα προτιμούσα να μου έδινε data πακέτο στην κάρτα με ένα εικοσάρικο. Αυτόν τον μήνα το έχω με 11-12 ευρώ πχ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα το gigamax unlimited και το γύρισα σε Vodafone πριν λίγες μέρες. Με πήραν από αντιπροσφορες και μου το δώσανε περίπου όσο η Vodafone (24 ευρώ) + 2 πάγια δώρο ώστε να ισοσκελιστει η ποινή που θα έχω. Να πάρω πίσω να το δεχτώ η να βάλω το neo? Θα φύγω από Vodafone ούτως η άλλως γιατί βλέπω ότι έχω πρόβλημα με το σήμα στην περιοχή μου... 

Επεξ/σία από fotiskam
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, someone- είπε

Μόνο data ? Λεπτά;

ΟΛΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ (data και ομιλία) & 200 SMS, για ένα έτος, απο την Frog.

2 ώρες πριν, fotiskam είπε

Είχα το gigamax unlimited και το γύρισα σε Vodafone πριν λίγες μέρες. Με πήραν από αντιπροσφορες και μου το δώσανε περίπου όσο η Vodafone (24 ευρώ) + 2 πάγια δώρο ώστε να ισοσκελιστει η ποινή που θα έχω. Να πάρω πίσω να το δεχτώ η να βάλω το neo? Θα φύγω από Vodafone ούτως η άλλως γιατί βλέπω ότι έχω πρόβλημα με το σήμα στην περιοχή μου... 

H vodafone εχει ρήτρα ορθής χρήσης στα  unlimited data, νομίζω στα 300gb

Επεξ/σία από spigias
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, foniki_melitzana είπε

καμιά ιδέα για το πως μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε εμείς που έχουμε (ληγμένο) συμβόλαιο;

γυρνάς σε καρτοκινητό και έπειτα το κάνεις.

1 ώρα πριν, spigias είπε

H vodafone εχει ρήτρα ορθής χρήσης στα  unlimited data, νομίζω στα 300gb

σωστά τα λες, σε όλα τα καρτοκινητά της κόκκινης τα 300 γίγα είναι το όριο. δεν υπάρχουν πουθενά πραγματικά απεριόριστα εκτός της cosmote

3 ώρες πριν, HatTrick είπε

πως μπορω να αιτηθω esim και οχι συμβατική;Εφοσον παραλαβω την νεα σιμ θα μπορεσω να την μετατρεψω σε esim?

δεν ξέρω για το πρώτο, αλλά το 2ο γίνεται. έχει ένα κόστος της τάξης των 5€ .

ρε 'σείς ένα φιλαράκι, έχει ήδη καρτοσυμβόλαιο που λήγει στις 22 του μήνα (σε 2 μέρες). πήρε τηλ την εξυπηρέτηση να το κάνει neo και δεν τον αφήνουν, του πουλάνε νέα καρτοσυμβόλαια και δεν βγάζει άκρη. 

Υπάρχει τρόπος να το γυρίσει σήμερα σε καρτοκινητό και αμέσως σε neo;

Επεξ/σία από taslikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά τι διαφορα έχει το neo με το gigamax? Αν είναι στα ίδια χρήματα ποιο να βάλω? Το 24 ευρώ για πάντα σημαίνει ότι θα ισχύει και μετά τους 24 μήνες? Γιατι το gigamax μετά τους 24 μήνες θα γυρίσει στα 45 ευρώ 

Επεξ/σία από fotiskam
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fotiskam είπε

Τελικά τι διαφορα έχει το neo με το gigamax? Αν είναι στα ίδια χρήματα ποιο να βάλω? Το 24 ευρώ για πάντα σημαίνει ότι θα ισχύει και μετά τους 24 μήνες? Γιατι το gigamax μετά τους 24 μήνες θα γυρίσει στα 45 ευρώ 

το neo ειναι ΣΑΝ καρτοκινητό & ΣΑΝ συμβόλαιο ταυτόχρονα. Σκέψου το σαν υβριδικό μοντέλο που συνδιάζει τα καλά και από τις 2 πλευρές.

Με απλά λόγια στο NEO, παίρνεις το καλό από την καρτοκινητή που δεν έχεις συμβόλαιο, άρα όποτε θες το σταματάς, αλλάζεις πάροχο κλπ χωρίς να πληρώσεις ρήτρα. Τώρα στα καλά των συμβολαίων είναι οι παροχές που είναι περισσότερες από καρτοκινητή (απεριόριστα data, ενώ στην καρτοκινητή περιμένεις να βγούν σε προσφορές κλπ και συνήθως δεν υπάρχουν) καθώς και οι καλύτερες τιμές των πακέτων. Επιπλέον προσφέρει δυνατότητα αυτόματης πληρωμής και ενεργοποίησης παροχών κάθε μήνα, και επιπλέον επιτρέπει παύση συνδρομής. Τα καρτοκινητά βέβαια τον τελευταίο καιρό έχουν και αυτά αυτόματες ανανεώσεις αλλά τα πακέτα αλλάζουν συνέχεια και πρέπει να ασχολείσαι...

Με λίγα λόγια αν θες απεριόριστα βάλτο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, HatTrick είπε

Σε ένα κατάστημα το μετατρέπεις σε esim με 5 ευρώ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...