malmsteen1984 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 20 hours ago, kyrstallone said: Από που σε είχαν πάρει τηλ;; Είχες αλλάξει παροχο και σου είχα κάνει αντιπροσφορα;; είχα κάρτα CU και με πήραν τηλ. για προσφορά από την cosmote.
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Παίζει και να πάρει παράταση κάνα 2 μέρες ακόμα, εγώ την τσίμπησα την προσφορά έχοντας ήδη νέο στα 33 με την μέθοδο παραπάνω που αναφέρθηκε, αλλά κοιτάζω και την προσφορά με τα 13.5 το μήνα που παίζει προσφορά από μέρα σε μέρα με παράταση για απεριόριστα δεδομένα, αν παγιωθει θα είναι ότι πρέπει στην καρτοκινητη 1
someone- Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, μπουρτζοβλαχος είπε Παίζει και να πάρει παράταση κάνα 2 μέρες ακόμα, εγώ την τσίμπησα την προσφορά έχοντας ήδη νέο στα 33 με την μέθοδο παραπάνω που αναφέρθηκε, αλλά κοιτάζω και την προσφορά με τα 13.5 το μήνα που παίζει προσφορά από μέρα σε μέρα με παράταση για απεριόριστα δεδομένα, αν παγιωθει θα είναι ότι πρέπει στην καρτοκινητη Για φρογκ μιλάς;
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 9 minutes ago, someone- said: Για φρογκ μιλάς; Για αυτήν την προσφορά που τρέχει από μέρες και όλο την παρατείνουν
SabotazNic Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 ώρα πριν, μπουρτζοβλαχος είπε Για αυτήν την προσφορά που τρέχει από μέρες και όλο την παρατείνουν Αυτο ειναι για 1 μηνα ή οπως το αλλο για 9 μηνες?
Missionary Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Από what's up σε NEO τα χρήματα που έχουμε στο what's up ξέρετε τι γίνονται? Μπορούμε κάπως να τα ξοδέψουμε ή να τα πάρουμε πίσω?
SabotazNic Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Missionary είπε Από what's up σε NEO τα χρήματα που έχουμε στο what's up ξέρετε τι γίνονται? Μπορούμε κάπως να τα ξοδέψουμε ή να τα πάρουμε πίσω? Μονο να τα στειλεις σε αλλον μπορεις. Υποψιν, απο μηδενικα τελη πανε μονο σε μηδενικα τελη, και οποιος δεν δικαιουνται μηδενικα τελη, σε οποιον δεν δικαιουται μηδενικα τελη κινητης. Οι επιλογες ειναι 2,5,10€ στο 1219, με χρεωση 0.20 σε καθε αποστολη Επεξ/σία 21 Μαρτίου από SabotazNic
taslikos Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Μου εμφανίζει ακόμα την προσφορά στο app. Βέβαια αναφέρει ότι λήγει χθες.. λέτε να πάρει παράταση;
rafa1919 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 1 hour ago, taslikos said: Μου εμφανίζει ακόμα την προσφορά στο app. Βέβαια αναφέρει ότι λήγει χθες.. λέτε να πάρει παράταση; Πιστεύω ναι. Είναι συνήθης η παράταση.
Hetfield Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Εγω εχω vodafone red unlimited απο τη δουλεια σε δικαρτο iphone. Να πω την αληθεια μπηκα στον πειρασμο (η προσφορα εμφανιζεται ακομα), αλλα οχι. Με 13€/μηνα στην cosmote και τσαμπα unlimited ειμαι καλυμενος. Επεξ/σία 21 Μαρτίου από Hetfield
papaleole Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Την εμφανίζει σε Banner ακόμη αλλά αν την επιλέξεις και προχωρήσεις σου δείχνει 33,00€/μήνα. Χθες που το έκανα εμφάνιζε 24,00€/μήνα. Άρα μάλλον τέλος.
taslikos Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, papaleole είπε Την εμφανίζει σε Banner ακόμη αλλά αν την επιλέξεις και προχωρήσεις σου δείχνει 33,00€/μήνα. Χθες που το έκανα εμφάνιζε 24,00€/μήνα. Άρα μάλλον τέλος. Σωστά και εμένα πλέον δεν το εμφανίζει Για την ιστορία μέχρι πριν λίγο το είχε 24 κανονικά και αν προχώραγες
Arkin Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Καλησπερα. Σημερα παραλαβε την sim αλλα δεν παιζει geforce now. Ρωτησαμε για static ip και δεν δεχετε το προγραμμα. Οποτε οπως καταλαβαινω οσοι θελετε geforce now η αλλα κολπα που θελουν static ip δεν γινεται με τη χρηση του cosmote neo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα