akalyptos99 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, XronisR είπε Εάν εισαι ήδη πελάτης δεν στην βγάζει; δεν ειμαι ακομη σκεφτομαι να παω
*THV Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 3 ώρες πριν, XronisR είπε Εάν εισαι ήδη πελάτης δεν στην βγάζει; Αν έχεις ήδη neo δε θα στη βγάλει. Αλλά θα στη βγάλει μόλις το μετατρέψεις σε what’s up πχ . Και έπειτα κάνεις ξανά το neo πακέτο που θες .
theofanis20 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Μετά τις 30/6 θα συνεχίσει να είναι στα 24 για όσους ενεργοποιήσουμε από τώρα;
George6633 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 42 λεπτά πριν, theofanis20 είπε Μετά τις 30/6 θα συνεχίσει να είναι στα 24 για όσους ενεργοποιήσουμε από τώρα; Ναι έτσι γράφει 1
HateMe Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 3 hours ago, theofanis20 said: Μετά τις 30/6 θα συνεχίσει να είναι στα 24 για όσους ενεργοποιήσουμε από τώρα; Εγω ενεργοποίησα χθες πάντως 24 κανονικά
XronisR Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Στις 7/6/2025 στις 2:26 ΜΜ, *THV είπε Αν έχεις ήδη neo δε θα στη βγάλει. Αλλά θα στη βγάλει μόλις το μετατρέψεις σε what’s up πχ . Και έπειτα κάνεις ξανά το neo πακέτο που θες . Δηλαδη πρέπει να γυρίσουμε πάλι σε what's up και μετά ξανά σε Cosmote neo?
*THV Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 49 λεπτά πριν, XronisR είπε Δηλαδη πρέπει να γυρίσουμε πάλι σε what's up και μετά ξανά σε Cosmote neo? Ναι. Εγώ αυτό έκανα και δούλεψε. Για αλλαγή πακέτου μνμ ΑΛΠΑΚ στο 1314 και ακολουθείς τις οδηγίες. Αφού πρώτα έχεις κάνει παύση στο neo πακέτο σου.
thetiesthatbind Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου Υπάρχει κόφτης στα DATA; Για εξωτερικο τι ισχυει; Εννοώ για roaming γιατι δε βρηκα τα ψιλα γραμματα καπου
*THV Δημοσ. 9 Ιουνίου Δημοσ. 9 Ιουνίου 2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Υπάρχει κόφτης στα DATA; Για εξωτερικο τι ισχυει; Εννοώ για roaming γιατι δε βρηκα τα ψιλα γραμματα καπου Το COSMOTE NEO μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο εξωτερικό; Tα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS και GΒ του COSMOTE NEO μπορούν να χρησιμοποιηθούν δωρεάν σε Ε.Ε. Ισλανδία, Λίχτενσταϊν και Νορβηγία. Σε περίπτωση που έχεις επιλέξει Απεριόριστα GB θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις έως 37,5GB από το πλάνο σου. Οι χώρες όπου αφορά η δωρεάν περιαγωγή είναι: Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλικές Γουιάνα, Γερμανία, Γιβραλτάρ, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Κύπρος, (ΛΑ) Ρεγιούνιον, Λετονία, Λιθουανία, Λίχτενσταϊν, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Μαρτινίκα, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φιλανδία. 1
hln3 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Το υπόλοιπο που έχεις μέτα τι γίνεται; Πληρώνει μέρος του λογαριασμού; Ή πάει άπατο;
leo066 Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 ώρα πριν, hln3 είπε Το υπόλοιπο που έχεις μέτα τι γίνεται; Πληρώνει μέρος του λογαριασμού; Ή πάει άπατο; Συνεχίζει να είναι διαθέσιμο για κωδικούς deals for you, αν επιστρέψεις σε what’s up θα το έχεις πάλι διαθέσιμο για πακέτα.
paniti Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Καλησπέρα, είμαι ήδη στο unlimited με 3 έξτρα data κάρτες SIM. Αν πάω what’s up και στα καπάκια unlimited, θα έχω δικαίωμα πάλι για 3 data SIM;
leo066 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 ώρα πριν, paniti είπε Καλησπέρα, είμαι ήδη στο unlimited με 3 έξτρα data κάρτες SIM. Αν πάω what’s up και στα καπάκια unlimited, θα έχω δικαίωμα πάλι για 3 data SIM; Δεν έχει έξτρα σιμ σε ΝΕΟ 1
leo066 Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, filosofia είπε υπαρχει δεσμευση, ή το διακοπτεις οποτε θελεις? Οποτε θέλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα