Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συμφέρει να πάρεις το Pixel9a  παρά το iPhone 16ε , το Pixel 9 έχω δει στο Πλαίσιο . θα το φέρουν ?

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.

Καθώς το κινητό το έχω πλέον και ως φωτογραφική μου μηχανή, δεν παίρνω κάτι που δεν έχει τηλεφακό. Δεν καταλαβαίνω τον λόγω ύπαρξης υπερευρυγώνιου όταν ο κυρίως φακός είναι κι αυτός ευρυγώνιος. Το λογικό θα ήταν ένας μικρός τηλεφακός ως δεύτερος. Παραμένω ακόμα λοιπόν με το pixel 6pro εφόσον δεν έχει αλλάξει κάτι δραστικό στους αισθητήρες.

• Like 1
Δημοσ.

Τα 8gb δεν σας προβληματιζουν? Εχω 8gb ram στο 4 χρονων oneplus nord και μου φαινεται πισωγυρισμα να ξαναπαω σε 8 ειδικα οταν κραταω τα τηλεφωνα μου 4-5 χρονια καθε φορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, mike^^ said:

Τα 8gb δεν σας προβληματιζουν? Εχω 8gb ram στο 4 χρονων oneplus nord και μου φαινεται πισωγυρισμα να ξαναπαω σε 8 ειδικα οταν κραταω τα τηλεφωνα μου 4-5 χρονια καθε φορα.

Μια χαρα ειναι τα 8. Παραπνω θες μονο αν θες να τρεξεις ΑΙ on device η emulators σαν το yuzu σε μερικα παιχνιδια.

Μην ξεχνας μιλαμε για pixel με πολυ ελαυριτερο OS και optimazation

Καποιος ειχε ρωτησει τι fingerprint εχει. Εχει οπτικο. Τωρα δεν ξερω αν εχει το θεμα των 7. Στα 8 παντος το fingerprint ειναι μια χαρα.

Επεξ/σία από mp44christos
Δημοσ.

μολις ακουμπησει τα 399 το 8α γινετε αγορα για αντικατασταση του τιμιοτατου 6α γιατι βλεπω το 10α να ειναι 6,5 ιντσες και δεν μου αρεσει καθολου που δεν εχει πισω visor το 9α ουτε θελω τηλεφωνο μεγαλυτερο απο 152χιλιοστα. βασικα 150 ειναι το τελειο αλλα...

Δημοσ.
1 hour ago, geoluc said:

Αυτά τα pixel είναι πλέον οκ με 5g voip volte wificall etc?

Χρονια τωρα.

@basilis_k6 εχει ακουμπησει πριν 2 μηνες στον amazon

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...