Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Βρήκα ένα μαγαζί σε πολύ ωραίο σημείο αλλά δυστυχώς είναι κατεστραμμένο μέσα από πλημμύρα που είχε πρόσφατα. Ο Δήμος έφτιαξε απ' έξω και λένε δεν θα ξανά πλημμυρίσει. Το ερώτημα μου είναι, ο ιδιοκτήτης του επαγγελματικού χώρου πρέπει να καθαρίσει και να το φτιάξει λίγο μέσα πριν μας το νοικιάσει? Ή εμείς πρέπει να το φτιάξουμε μόνοι μας? Γιατί σίγουρα θέλει πολλά λεφτά και χρόνο για να φαίνεται έστω οκ το κατάστημα. 

Σας ευχαριστώ πολύ 

• Moderators
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Kintrouble είπε

Γεια σας,

Βρήκα ένα μαγαζί σε πολύ ωραίο σημείο αλλά δυστυχώς είναι κατεστραμμένο μέσα από πλημμύρα που είχε πρόσφατα. Ο Δήμος έφτιαξε απ' έξω και λένε δεν θα ξανά πλημμυρίσει. Το ερώτημα μου είναι, ο ιδιοκτήτης του επαγγελματικού χώρου πρέπει να καθαρίσει και να το φτιάξει λίγο μέσα πριν μας το νοικιάσει? Ή εμείς πρέπει να το φτιάξουμε μόνοι μας? Γιατί σίγουρα θέλει πολλά λεφτά και χρόνο για να φαίνεται έστω οκ το κατάστημα. 

Σας ευχαριστώ πολύ 

Ανάλογα τι συμφωνία που θα κάνεις

Κανονικά το φτιάχνει ο ιδιοκτήτης, το θέμα είναι ότι αν θες συγκεκριμένη διαμόρφωση μπορείς να προσπαθήσεις να κάνεις συμφωνία ότι για τους πρώτους χ μήνες θα δίνω μειωμένο ενοίκιο για να το συμαζευω

Παίζει βέβαια ο ιδιοκτήτης να σου πει ότι αυτό είναι παρτο κάνε ότι θες εγώ θέλω τόσα το μήνα, οπότε κρίνεις αν συνφερει η όχι,

Ωστόσο έχε στο μυαλό σου ότι πιθανό να ξανά έχεις θέμα στο μέλλον με νερά οπότε πάλι κρίνεις ανάλογα και τι μαγαζί θες να στεγάσει εκεί

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Kintrouble είπε

Γεια σας,

Σας ευχαριστώ πολύ 

Στα μαγαζια ο ιδιοκτήτης δεν ανακατεύεται με επισκευές, εκτος αν συμφωνήσεις κάτι.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kintrouble είπε

Γεια σας,

Σας ευχαριστώ πολύ 

Κοίτα γενικώς, στους επαγγελματικους χώρους, καταστήματα κτλ, όλη την δουλειά εσωτερικά, την κάνει αυτός που θα νοικιάσει τον χώρο. Επειδή ο καθένας επιθυμεί την δική του διαρρύθμιση, δεν μπλέκει ο ιδιοκτήτης με αυτά. Αυτό είναι και το ατού να έχεις επαγγελματικό χώρο και να τον νοικιάζεις, γλιτώνεις κόστη και συντήρηση σε μεγάλο βαθμό.

Για τις ζημιές από πλημμύρα τώρα, εκ μιας πρώτης σκέψης σου λέω ότι θα τα επωμιστεις εσύ, εξαρτάται όμως και για τι βαθμού ζημιές μιλάμε. Αν μιλάμε μόνο για εργασίες τύπου καθαρισμα, απομάκρυνση χωματων, υλικών κτλ, θα τα πληρώσεις εσύ. Αν μιλάμε για ζημιές εκτεταμένες σε δομικά μέρη, διάβρωσης σε τοίχους, ζημιές στον σκελετό του κτιρίου από μόνιμη παρουσία υγρασιας κτλ, ε εκεί αλλάζει το πράγμα και αφορούν τον ιδιοκτήτη. Εξετάστε καλύτερα τι παίζει ίσως και με την παρουσία μηχανικού μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.. 

• Like 1
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ, δυστυχώς είδαμε αρκετά προβλήματα που θα μας κοστίσει πολλά. Φαίνεται κιόλας σε κάποια σημεία να υπάρχει μούχλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...