adminaros Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Χρηση μονο για internet browsing, & ms-office , 2-3 ωρες την ημερα Windows 10 Intel Core 2 Duo E8400 RAM DDR2 4,00GB (2x2gb ) @ 333MHz ASUS P5K (LGA775) NVIDIA GeForce GT 710 1GB 3 δισκοι (SSD 256GB, 1TB HDD , 2TB HDD) DVD RW drive & μια οθονη απλη 24άρα έψαξα για το outervision calculator αλλα δεν το βρισκω. καμια ιδέα ?
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, adminaros είπε Χρηση μονο για internet browsing, & ms-office , 2-3 ωρες την ημερα Windows 10 Intel Core 2 Duo E8400 RAM DDR2 4,00GB (2x2gb ) @ 333MHz ASUS P5K (LGA775) NVIDIA GeForce GT 710 1GB 3 δισκοι (SSD 256GB, 1TB HDD , 2TB HDD) DVD RW drive & μια οθονη απλη 24άρα έψαξα για το outervision calculator αλλα δεν το βρισκω. καμια ιδέα ? Κατανάλωση να του πίνεις το αίμα αυτός θα έχει 100Watt. Ας υποθέσουμε μέσο όρο 2.5 ώρες την μέρα, 0.25kWh την μέρα. Τον μήνα 7.5kWh. Η τηλεόραση σου καίει περισσότερες λογικά. Η δικιά μου σίγουρα. Η οθόνη ανάλογα μπορεί και 50 watt. Άλλες 3.75kWh απο εκεί. Τίποτα δεν είναι. 3 1
PC_Science_Lefkada Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Κατανάλωση να του πίνεις το αίμα αυτός θα έχει 100Watt. Ας υποθέσουμε μέσο όρο 2.5 ώρες την μέρα, 0.25kWh την μέρα. Τον μήνα 7.5kWh. Η τηλεόραση σου καίει περισσότερες λογικά. Η δικιά μου σίγουρα. Σωστός. 34 λεπτά πριν, adminaros είπε Χρηση μονο για internet browsing, & ms-office , Παρόλο που το internet browsing δεν είναι σταρνταρ, μπορεί να είναι περισότερο ή λιγότερο έντονο, σε βαρύτερες ή ελαφρύτερες σελίδες, για τη χρήση που περιγράφεις θα έλεγα λιγότερο από το μισό του μέγιστου των 100w: 40-50w τελική κατανάλωση. Για 2-3 ώρες/ημέρα δηλαδή, 0.1 - 0.125 kWHr. 1 1
GH 61 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου https://www.skroutz.gr/c/1613/Metrites-Katanalosis-Reymatos.html 1 1
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Πολύ σωστά, έχω και πρόταση απο aliexpress smart plug που κλείνει μέσω wifi και κρατάει και στατιστικά κατανάλωσης, στιγμιαία, ανα μήνα κτλ, κάνει 2-3 ευρώ.
Cacciatore Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Sheogorath είπε Πολύ σωστά, έχω και πρόταση απο aliexpress smart plug που κλείνει μέσω wifi και κρατάει και στατιστικά κατανάλωσης, στιγμιαία, ανα μήνα κτλ, κάνει 2-3 ευρώ. Αν υπαρχει αξιόλογη πρόταση, σε κ'ατι vfm, εγώ την ακούω...
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Εγώ έχω αυτό εδώ. Tuya 16A 20A EU Smart Socket WiFi Smart Plug With Power Monitoring Timing Function Voice Control Alexa Google Assitant https://a.aliexpress.com/_EImLfEy Το είχα πάρει 4.72 ευρώ. 1
@topos Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 8 hours ago, Sheogorath said: Εγώ έχω αυτό εδώ. Tuya 16A 20A EU Smart Socket WiFi Smart Plug With Power Monitoring Timing Function Voice Control Alexa Google Assitant https://a.aliexpress.com/_EImLfEy Το είχα πάρει 4.72 ευρώ. Οντως ειναι βολικά. Το μόνο σπαστικό είναι ότι σου ζητάνε μηνιαία συνδρομή για να σου δείχνουν περισσότερα στατιστικα Spoiler Έχω πάρει 2 από το e-shop (10-15 ευρώ θαρρώ τα είχα πάρει και τα 2 σε προσφορα).
Sheogorath Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 10 ώρες πριν, @topos είπε Οντως ειναι βολικά. Το μόνο σπαστικό είναι ότι σου ζητάνε μηνιαία συνδρομή για να σου δείχνουν περισσότερα στατιστικα Απόκρυψη περιεχομένων Έχω πάρει 2 από το e-shop (10-15 ευρώ θαρρώ τα είχα πάρει και τα 2 σε προσφορα). Ποια παραπάνω στατιστικά; Δεν μου έχει λείψει κατι και δεν θυμάμαι να με ρωτάει καν για μηνιαία συνδρομή. Εντωμεταξύ το βολικό της είναι να την ανοίγεις από Wi-Fi. Όταν είχα πάει Αθήνα για την παρέλαση του στρατού πέρυσι είχα βάλει μια λάμπα και την άνοιγα κάθε βράδυ 8 παρά και την έσβηνα 12 για να μην φαίνεται άδειο το σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα