Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mood είπε

Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες και τις συμβουλές σας.δεν νομίζω ότι είναι βρομουσα διοτι δεν υπάρχει καμία δυσάρεστη οσμή όταν τις διώχνω ή σκοτώνω.

To carpet το απεκλεισες?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mood είπε

Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες και τις συμβουλές σας.δεν νομίζω ότι είναι βρομουσα διοτι δεν υπάρχει καμία δυσάρεστη οσμή όταν τις διώχνω ή σκοτώνω.

Το Google lens το δοκίμασες? 

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Ξέρει κανείς τι έντομο είναι αυτό?
Δημοσ.

Παρακαλώ...

η ονομασία του είναι "κλασοπαπαδιά" και συμβουλεύω να γενικευθεί γιατί χρήζει γνωστοποίησης (η ονομασία)

Αυτή τη πληροφορία ΖΩΗΣ την έμαθα πριν μερικά χρόνια από εδώ μέσα :) 

• Haha 3
Δημοσ.
22 ώρες πριν, micos000 είπε

Το δοκίμασα εγώ και βγάζει ότι να 'ναι. Είναι πολύ "ασαφής" η φωτογραφία.

Τώρα που κοιτάζω την φωτογραφία από μεγάλη οθόνη υπολογιστή, μου φαίνεται περισσότερο σαν βρωμούσα.

Πάντως και να καταφέρεις να εξοντώσεις την τοπική εστία των εντόμων, αν τελικά είναι βρωμούσα μάλλον σύντομα θα την ξανασυναντήσεις. Είναι είδος που δύναται να εξελιχθεί σε μεγάλο κίνδυνο για τις καλλιέργειες στο άμεσο μέλλον και έχει αναπτύξει μεγάλη προσαρμοστικότητα σε διαφορετικά κλίματα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρομουσα δεν νομίζω παιδια,δεν βγάζει καμία μυρωδιά, τώρα για εντομα/σκαθάρια χαλιων τι να πω (ίσως?)αν και για να τραφούν με αυτα δύσκολο διοτι δυο χρόνια τώρα δεν έχουμε στρώσει χαλιά μέσα στο σπίτι.δεν μπορώ να βρω και ακριβώς από που έρχονται.την φωλιά τους αν υπάρχει,από πού ακριβώς βγαίνουν τέλος παντων.Και να πεις ότι ζω σε αγροτικη περιοχή, καλλιέργειες κτλ. Όχι. Θεσσαλονικιος κοντά στο κέντρο ζω. Έδωσα τόσα λεφτά για απεντομωση μετα τα μυρμήγκια με φτερά που κάναν φωλιά στο σπίτι μου και εκεί που είπα ησύχασα τώρα εμφανίζονται αυτά.. δέκα με είκοσι βλέπω την ημέρα μέσα στο σπίτι μόνο στο δωμάτιο.και κάποια (πιο λίγα) στα άλλα μερη του σπιτιου.Και ακόμα δεν ανοίγουμε πόρτες και παράθυρα συνέχεια να πεις ότι βρήκαν ευκαιρία,ακόμη ψυχρά εχει.είναι νωρίς. αν έρθει ο καύσωνας δηλαδή και ανοίξουμε τις πόρτες τι άλλο θα εμφανιστεί δηλαδή?

Επεξ/σία από Mood
  • Moderators
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mood είπε

Βρομουσα δεν νομίζω παιδια,δεν βγάζει καμία μυρωδιά, τώρα για εντομα/σκαθάρια χαλιων τι να πω (ίσως?)αν και για να τραφούν με αυτα δύσκολο διοτι δυο χρόνια τώρα δεν έχουμε στρώσει χαλιά μέσα στο σπίτι.δεν μπορώ να βρω και ακριβώς από που έρχονται.την φωλιά τους αν υπάρχει,από πού ακριβώς βγαίνουν τέλος παντων.Και να πεις ότι ζω σε αγροτικη περιοχή, καλλιέργειες κτλ. Όχι. Θεσσαλονικιος κοντά στο κέντρο ζω. Έδωσα τόσα λεφτά για απεντομωση μετα τα μυρμήγκια με φτερά που κάναν φωλιά στο σπίτι μου και εκεί που είπα ησύχασα τώρα εμφανίζονται αυτά.. δέκα με είκοσι βλέπω την ημέρα μέσα στο σπίτι μόνο στο δωμάτιο.και κάποια (πιο λίγα) στα άλλα μερη του σπιτιου.Και ακόμα δεν ανοίγουμε πόρτες και παράθυρα συνέχεια να πεις ότι βρήκαν ευκαιρία,ακόμη ψυχρά εχει.είναι νωρίς. αν έρθει ο καύσωνας δηλαδή και ανοίξουμε τις πόρτες τι άλλο θα εμφανιστεί δηλαδή?

Mα τα carpet beetles δεν ζουν στα χαλια και σιγουρα δεν τρέφονται με αυτα. Εμφανίζονται σε ντουλάπια, δημητριακά κλπ, γκουγκλ, είμαι 95% σίγουρος πως είναι τέτοια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...