alextsigkourakos Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Καλησπερα , ειμαι μουσικος παραγωγος και ηθελα να αγορασω ενα laptop για την ενισχυση της δουλειας μου. Επισης Δικαιουμαι το voucher των 630 απο τον Ψηφιακο Μετασχηματισμο. Γενικα τα specs θελω τουλαχιστον 32GB RAM & εναν πολυ καλο επεξεργαστη για να τρεχει τις βιβλιοθηκες, ισως και GPU που θα αντεχει video editing. Γνωριζετε επισης τι γινεται με τον ΦΠΑ και γενικα την διαδικασια καθως και το τελικο ποσο που θα κληθω να πληρωσω;
kostas2712 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 20/3/2025 στις 3:32 ΜΜ, alextsigkourakos είπε Καλησπερα , ειμαι μουσικος παραγωγος και ηθελα να αγορασω ενα laptop για την ενισχυση της δουλειας μου. Επισης Δικαιουμαι το voucher των 630 απο τον Ψηφιακο Μετασχηματισμο. Γενικα τα specs θελω τουλαχιστον 32GB RAM & εναν πολυ καλο επεξεργαστη για να τρεχει τις βιβλιοθηκες, ισως και GPU που θα αντεχει video editing. Γνωριζετε επισης τι γινεται με τον ΦΠΑ και γενικα την διαδικασια καθως και το τελικο ποσο που θα κληθω να πληρωσω; Δικαιούσαι 630 ευρώ επιδότηση. Μπορείς να αγοράσεις ένα λαπτοπ αξίας 700 ευρώ προ ΦΠΑ δηλαδή τελική τιμή στα 868 ευρώ και εσύ καταβάλεις 70 ευρώ τη συμμετοχή σου (δηλαδή το 10% επί της καθαρής αξίας), συν το ΦΠΑ. Μπορείς να πάρεις και ακριβότερο λαπτοπ, αλλά πληρώνεις τη διαφορά. Τώρα ο ΦΠΑ εκπίπτει από τα έξοδα αν λόγω επαγγέλματος υποβάλεις περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ. Σημειώνω ότι το λαπτοπ πρέπει να συνοδεύεται με software για να επιδοτηθείς. οπότε τυπικά αγοράσεις με 10 ευρώ και ένα antivirus. Για specs πήγαινε στο αντίστοιχο θέμα. Επεξ/σία 23 Μαρτίου από kostas2712
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα