Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kallair είπε

οταν το ειχα κανει εγω, πατησα αμεσα την ακυρωση (γιατι τοτε δεν με ενδιεφερε να ανανεωσω) και ακυρωθηκε η ανανεωση κ ειχε δουλεψει κανονικα για 2 μηνες. Τωρα θα κανω τα τεστ μου, θα τους ρωτησω και ποσες συσκευες με αφηνει να εχω ταυτοχρονα συνδεμενες κ αναλογως θα δω αν θα το κρατησω.

Εγώ ίσως μείνω στο ίδιο VPN αλλά η προσφορά έλεγε ότι χρεώνει άμεσα μεγάλο ποσό , εγώ θέλω να βάλω 3-4€ άμα μήνα γιατί άνα πάσα στιγμή μπορεί να το ακυρώσώ οπότε δεν αξίζει να πληρώσω από τώρα για αρκετούς μήνες 

Αφού δουλεύει θα το ακυρώσω και εγώ από τώρα , εγώ νόμιζα ότι άμα το ακυρώσώ θα έχανα και το free trial 

• Απαντ. 293
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Panosss_2023 είπε

Εγώ ίσως μείνω στο ίδιο VPN αλλά η προσφορά έλεγε ότι χρεώνει άμεσα μεγάλο ποσό , εγώ θέλω να βάλω 3-4€ άμα μήνα γιατί άνα πάσα στιγμή μπορεί να το ακυρώσώ οπότε δεν αξίζει να πληρώσω από τώρα για αρκετούς μήνες 

Αφού δουλεύει θα το ακυρώσω και εγώ από τώρα , εγώ νόμιζα ότι άμα το ακυρώσώ θα έχανα και το free trial 

Credit στον @gregpec2

ProtonVpn για 2 χρόνια με 71,76€, και πληρωμή με Paypal.

https://protonvpn.com/l/special-pcmag-deal?url_id=826&utm_campaign=ww-all-2c-vpn-gro_aff-g_acq-partners_program&utm_source=aid-tune-1156&utm_medium=link&utm_term=pc-mag_hfp_vpn_landing&utm_content=25&phfp=true&coupon=VPNPLUS052024PROMO&plan=vpn2024

https://join.protonvpn.com/signup?plan=vpn2024&billing=24&currency=EUR&coupon=PCMAG_70DEAL

Screenshot 2025-05-09 004418.png

Screenshot 2025-05-09 011030.png

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για εμένα το Private Internet Access είναι αξιοπρεπές και φθηνό αλλά δεν είναι συμβατό με όλα τα ρούτερ  image.png.fd6372a80593c46132f581a06cc4814f.png

Επεξ/σία από iasonasmei
ξέχασα φωτό
  • Like 1
Δημοσ.

Στο gosplit.com έχει shared συνδρομές nordvpn basic-6 και nordvpn basic-10. ποιες είναι οι διαφορές? Στο επίσημο σάιτ της nord δεν βρίσκω τέτοιες ονομασίες. Στο faq του gosplit λέει: <<The only difference is in the pricing: Basic-6 involves sharing among 6 people, which is slightly more expensive but offers a better experience. Basic-10 involves sharing among 10 people, which may provide a slightly reduced experience compared to the 6-person share, but the price is lower.>>

Σε τι αναφέρεται το "better" και το "slightly reduced experience"? Ποιο μέρος του experience επηρεάζεται από τη συμμετοχή 6 ή 10 ατόμων στην ομάδα?

Δημοσ.

Για όλα τα παιδιά που αγοράσανε κλειδιά μέσα από τον g2a και εχουν γινει expire , κάνεις επικοινωνία  με τον πωλητή που έκανες την αγορά και του ζητάς να σου στείλει νέο κλειδί και τις περισσότερες φορές το πρόβλημα  λύνεται το έχω κάνει σε 3 λογαριασμούς

Please contact us from your order details tab - it's the only way we can help you asap. Item (key) must be assigned to conversation.

Go to:

Your keys / Purchased / Item Pack / Your order details / Contact seller (right upper corner)

Δημοσ.

Παιδες σε cudy vpn ρουτερ, εχει δοκιμασει καποιος καποιο απο τα purevpn/ piaVPN/cyberghost? και αν ναι, παιζει καλα γενικως σαν vpn;

Δημοσ.

Αυτό με τα διάφορα cashback sites που σου δίνουν 100% ή ακόμα και 100+% πως είναι δυνατόν? Εντάξει, να σου δώσει 5-10 ή άντε 20% το καταλαβαίνω. Αλλά να σου δίνει πίσω όλο το ποσό ή και ακόμα περισσότερο πως εξηγείται? Δηλαδή σου βγαίνει τσάμπα η υπηρεσία και σε πληρώνουν κι από πάνω?

Δημοσ.

Γειά σας, επειδή τους τελευταίους μήνες έχω μελετήσει αρκετά το θέμα διαπιστώνω ότι χρειάζεται προσοχή επειδή πιθανότατα το vpn είναι εργαλείο που χρησιμοποιείται και από αυτούς που κάποιος θέλει να αποφύγει. Βασικά χρειάζεται να αρχίσετε με τα απολύτως βασικά, δλδ, ποιοι έχουν τις εταιρίες πίσω από το λογισμικό, ρίξτε μία ματιά: Who Owns Your VPN? 105 VPNs Run by 24 Companies | VPNpro

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, spirostolios είπε

τους τελευταίους μήνες έχω μελετήσει αρκετά το θέμα

Εσύ έχεις εξαγάγει από τη μελέτη σου κάποια χρήσιμα προσωπικά συμπεράσματα (πέραν της συγκέντρωσης της αγοράς vpn σε λίγες εταιρείες σε όλο τον κόσμο που αναγράφει το site), ώστε να τα παραθέσεις (επιγραμματικά) και να ενημερωθούμε?

Επεξ/σία από turbat0s
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, turbat0s είπε

Εσύ έχεις εξαγάγει από τη μελέτη σου κάποια χρήσιμα προσωπικά συμπεράσματα (πέραν της συγκέντρωσης της αγοράς vpn σε λίγες εταιρείες σε όλο τον κόσμο που αναγράφει το site), ώστε να τα παραθέσεις (επιγραμματικά) και να ενημερωθούμε?

Ναι, τα vpn's στην μεγάλη τους πλειοψηφεία (άνω του 95%) ελέγχονται από εταιρίες ασφάλειας λογισμικού και διαδικτύου οπότε γίνεται πώληση στοιχείων σε ενδιαφερόμενους (βλέπεις δεν υπάρχουν beta testers οπότε έχουμε την κλασσική περίπτωση του καρότου) και εταιρίες (5%) που σχετίζονται με εταιρικούς αχυρανθρώπους που δίνουν τις απαιτούμενες πληροφορίες σε κυβερνητικούς και άλλους φορείς. Τα Προσωπικά (όπως υπογραμίζεις) συμπεράσματα είναι να διαβάσετε το πρώτο λινκ, να προχωρήσετε σε εκτεταμένη έρευνα στο διαδίκτυο, να κάνετε το δικό σας vpn (βοηθά ιδιαίτερα και η ai τύπου ντιπ σικ πλεόν)..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το PIA VPN είναι φτηνό και υποστηρίζει port forwarding για P2P connection, ό,τι πρέπει για torrent. Το Proton έχει καλή εφαρμογή για PC και κινητό και υποστηρίζει κι αυτό port forwarding. Αν κάποιος θέλει VPN για Stremio, geo-blocking και κάτι άλλο, μπορεί να επιλέξει και άλλες επιλογές όπως Surfshark, Nord.

• Like 1
Δημοσ.

Έχοντας δει το NordVPN από το... φιάσκο με τα φτηνά keys του... διπλανού θέματος, διαπίστωσα ότι χωρίς port forwarding (που το Nord δεν είχε) δεν μπορείς να κάνεις seed, και χωρίς seeding φαίνεται να μη σε αφήνουν να κάνεις και leech, με άλλα λόγια... torrents γιοκ!
Στο Nord αυτό λύθηκε κάνοντας configure τον proxy που προσφέρουν, που επέτρεπε τελικά στο seeding traffic να δρομολογηθεί (μέσω αυτού) και το torrent να λειτουργήσει.

Σε άλλα VPN, π.χ. Surfshark, που ακούω ότι τα πάνε καλά με το torrenting, αλλά ΔΕΝ έχουν port forwarding, τι γίνεται...;
Πώς λύνουν το πρόβλημα αυτό...;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, w2o4ts είπε

Στο Nord αυτό λύθηκε κάνοντας configure τον proxy που προσφέρουν, που επέτρεπε τελικά στο seeding traffic να δρομολογηθεί (μέσω αυτού) και το torrent να λειτουργήσει.

και χωρίς proxy seed-άρω , το πρόβλημα είναι άλλες φορές σέρνεται , άλλες όχι , άλλο μέλος δε μπορούσε να κατεβάσει καν , μάλλον εξαρτάται απο το σέρβερ που κουμπώνεις . Προσωπικά με proxy δεν κατέβαζε καν όπου και να κούμπωνα.

Γενικά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο κοιτάς πάροχο με port-forwarding .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι από τους παθόντες του g2a  που ακυρώθηκαν οι συνδρομές του nord , και σκέφτομαι για Surfshark, και επόμενη επιλογή  Proton. Το πρώτο το βρίσκω πιο φτηνά, αλλά δεν ξέρω αν με καλύπτει σε αυτά που θέλω. Θα δοκίμαζα την δίμηνη δωρεάν συνδρομή από eneba, αλλά δεν μου την βγάζει διαθέσιμη, έχει λήξει.

Πιο πολύ για torrent με qbittorent, που με το Nord λειτουργούσε ικανοποιητικά μέσω Nordlynx  και killswitch.

Kαι επίσης θα τύχει κάποιες φορές live streaming, όπου έχω διαβάσει ότι δεν παίζουν σε κάποια vpn. 

Tvbox δεν χρησιμοποιώ.

Για χρήση σε λάπτοτ, και κινητό κανά stremio.

To surfshark θα με καλύψει;

Επεξ/σία από Billys636
Δημοσ.
Στις 29/4/2025 στις 10:26 ΜΜ, The_Judas είπε

Σχετικα με την επιλογη vpn θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με το surfshark τα εξης :

1) για stremio streaming κι κοdi λειτουργει  το surfshark καλα ?

(το surfshark διαθετει kill switch γι androit tv και αντροιτ tv box )

2 ) απαιτειται pord forword για streaming στο stremio ή στο κοdi

(δεν το  διαθετει το surfshark)

3) Σχετικα με την διετη συνδρομη αν αγοραστη μεσο cashback κι εχει κοστος 

π.χ 124  € κι cashback 100% θα παρω μετα απο 3-4 μηνες 100€ γιατι 24€ ειναι ο φπα που δεν επιστρεφεται 

4) α) αν επιλεξω αγορα συνδρομης μεσο αλβανιας θα το παρω πιο φθηνα (100 πχ) κι θα εχω επιστροφη  μετα 3-4 μηνες ολο το ποσο (100) επειδη δεν εχει φπα?

β) υπαρχει περιπτωση αν βαλουμε Αλβανια να μην εχουμε επιστροφη του ποσου ( cashback ) και να εχουμε θεμα με την συνδρομη ?

5) Τα site που δινουν cashback ειναι ολα αξιοπιστα ?  αν οχι μπορειτε να αναφερεται τα πιο αξιοπιστα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...