Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Dimos13 είπε

Το killswitch του δουλεύει άψογα στην τηλεόραση για αυτό και το αγόρασα για 2 χρόνια. 

Είναι πολύ εύκολη η δοκιμή. Ενεργοποίησέ το kill switch αλλά και το auto connect καλού κακού. Βάλε την εφαρμογή που θες να περνάει από το VPN. Μετά πήγαινε κάνε disconnect το VPN και θα δεις ότι η εφαρμογή δεν δουλεύει, σαν να μην είσαι στο ίντερνετ, ενώ οι υπόλοιπες που δεν περνάνε από vpn δουλεύουν μια χαρά. 

Σε ευχαριστώ. Έχω 2 ίδιες Android TV TCL 65C805 σε διαφορετικά σπίτια όμως. Στην 1 που το VPN μπαίνει εύκολα στο ρούτερ, καλύπτει όλες τις συσκευές και ταυτόχρονα έχει Kill Switch το ίδιο το ρούτερ, καμία διαφορά είτε έχεις NordVPN + Nordlynx είτε Wireshark + Wireguard. Στην άλλη όμως, όταν είχα βάλει το NordVPN, που δεν έχει Killswitch ήσουν λίγο στα τυφλά. Δοκίμασα και το app με το πράσινο/κόκκινο dot, όμως δεν ήταν και το καλύτερο αισθητικά. Συν ότι εσύ έπρεπε να κάνεις την κίνηση εάν έπεφτε το VPN🫣. Άσε που για να γίνεται autostart ή και απλά να δουλέψει ήθελε ειδικό χειρισμό (ευτυχώς που τον ήξερα από άλλο app). Τέλος πάντων και μόνο για το Kill Switch σε TVτο Surfshark είναι ακόμα πιο καλό. "Έφυγα" δε από Nord κυρίως λόγω τσαντίλας με το φιάσκο που έγινε εκεί (και ναι εξακολουθώ να πιστεύω ότι και η Nord έχει τεράστιο μέρος ευθύνης - αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Τελικά όμως το "πρόβλημα" στο Nord μου βγήκε σε καλό με το Surfshark (διπλά μάλιστα😎). "Κάθε εμπόδιο σε καλό".

• Like 1
  • Απαντ. 301
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ak156 είπε

Σε ευχαριστώ. Έχω 2 ίδιες Android TV TCL 65C805 σε διαφορετικά σπίτια όμως. Στην 1 που το VPN μπαίνει εύκολα στο ρούτερ, καλύπτει όλες τις συσκευές και ταυτόχρονα έχει Kill Switch το ίδιο το ρούτερ, καμία διαφορά είτε έχεις NordVPN + Nordlynx είτε Wireshark + Wireguard. Στην άλλη όμως, όταν είχα βάλει το NordVPN, που δεν έχει Killswitch ήσουν λίγο στα τυφλά. Δοκίμασα και το app με το πράσινο/κόκκινο dot, όμως δεν ήταν και το καλύτερο αισθητικά. Συν ότι εσύ έπρεπε να κάνεις την κίνηση εάν έπεφτε το VPN🫣. Άσε που για να γίνεται autostart ή και απλά να δουλέψει ήθελε ειδικό χειρισμό (ευτυχώς που τον ήξερα από άλλο app). Τέλος πάντων και μόνο για το Kill Switch σε TVτο Surfshark είναι ακόμα πιο καλό. "Έφυγα" δε από Nord κυρίως λόγω τσαντίλας με το φιάσκο που έγινε εκεί (και ναι εξακολουθώ να πιστεύω ότι και η Nord έχει τεράστιο μέρος ευθύνης - αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Τελικά όμως το "πρόβλημα" στο Nord μου βγήκε σε καλό με το Surfshark (διπλά μάλιστα😎). "Κάθε εμπόδιο σε καλό".

Ειναι σιγουρο το Killswitch σε android tv η θα το αγορασω τσαμπα ?Στο tv box που εχω το protonvpn μετα απο λιγη ωρα κλεινει η εφαρμογη μονη της.Σου κανει το ιδιο το surfshark ?Σκεφτομουνα να παρω ρουτερ αλλα αμα δουλευει σωστα με εχεις σωσει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ak156 είπε

Και εγώ μια από τα ίδια, έτσι κατέληξα στο Surfshark. Μάλιστα το πηρα από topcashback.co.uk με 95% για 2 χρόνια. 

Για να τα λέμε όλα πάντως, όταν σταμάτησε να να λειτουργεί το κλειδί του Nord, σταμάτησε να μου λειτουργεί και η εφαρμογή που είχα βάλει να περνάει από VPN. Άρα μάλλον λειτούργησε. Αλλά δεν μπορούσα να τεστάρω το να χάσει απλά τη σύνδεση, όπως μπορώ να δοκιμάσω στο Surfshark. 

46 λεπτά πριν, vadada είπε

Ειναι σιγουρο το Killswitch σε android tv η θα το αγορασω τσαμπα ?Στο tv box που εχω το protonvpn μετα απο λιγη ωρα κλεινει η εφαρμογη μονη της.Σου κανει το ιδιο το surfshark ?Σκεφτομουνα να παρω ρουτερ αλλα αμα δουλευει σωστα με εχεις σωσει.

Έγραψα μια σελίδα πριν στο φίλο πιο πάνω τι έκανα και το έλεγξα. Ο λόγος που το αγόρασα ήταν αυτός, καθώς δεν ήθελα να ασχοληθώ με vpn στο router και με ένοιαζε κυρίως η tv. Έχει trial 7 μέρες, και επίσης σε 30 σου δίνει και refund αν μετανιώσεις. Τσέκαρε μετά τις προφορές στο topcashback και αγόρασε από εκεί. 

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, vadada είπε

Το Surfshark είναι σχεδόν τo μόνo που ενσωματώνει native kill switch στην εφαρμογή του, στο android tv. Το proton, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των vpn, δεν έχει.

Επίσης, όλα τα σοβαρά vpn δίνουν 30 ημέρες για υπαναχώρηση και επιστροφή χρημάτων, σε περίπτωση που δεν μείνει ο πελάτης ικανοποιημένος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 λεπτά πριν, Dimos13 είπε

Και εγώ μια από τα ίδια, έτσι κατέληξα στο Surfshark. Μάλιστα το πηρα από topcashback.co.uk με 95% για 2 χρόνια. 

Για να τα λέμε όλα πάντως, όταν σταμάτησε να να λειτουργεί το κλειδί του Nord, σταμάτησε να μου λειτουργεί και η εφαρμογή που είχα βάλει να περνάει από VPN. Άρα μάλλον λειτούργησε. Αλλά δεν μπορούσα να τεστάρω το να χάσει απλά τη σύνδεση, όπως μπορώ να δοκιμάσω στο Surfshark. 

Έγραψα μια σελίδα πριν στο φίλο πιο πάνω τι έκανα και το έλεγξα. Ο λόγος που το αγόρασα ήταν αυτός, καθώς δεν ήθελα να ασχοληθώ με vpn στο router και με ένοιαζε κυρίως η tv. Έχει trial 7 μέρες, και επίσης σε 30 σου δίνει και refund αν μετανιώσεις. Τσέκαρε μετά τις προφορές στο topcashback και αγόρασε από εκεί. 

Αν έχεις χρόνο μας εξηγείς πώς δουλεύει το cashback; Έκανα λογαριασμό βγάζει 3 κουπόνια κ ένα offer, όλα λέει με 100% cachback. Δηλαδή τι; Σου δίνει κουπόνι για να κάνεις μετά άλλη αγορά; Τι εννοεί 100%; Ότι είναι δωρεάν το vpn; Έχει κ το nord με 90%. Τι πληρώνεις; Δεν έχω καταλάβει.

Επεξ/σία από leonidas_
Δημοσ.
1 ώρα πριν, leonidas_ είπε

Αν έχεις χρόνο μας εξηγείς πώς δουλεύει το cashback; Έκανα λογαριασμό βγάζει 3 κουπόνια κ ένα offer, όλα λέει με 100% cachback. Δηλαδή τι; Σου δίνει κουπόνι για να κάνεις μετά άλλη αγορά; Τι εννοεί 100%; Ότι είναι δωρεάν το vpn; Έχει κ το nord με 90%. Τι πληρώνεις; Δεν έχω καταλάβει.

Πληρώνεις κανονικά και σου επιστρέφονται τα λεφτά σε 2-3 μήνες. Για να μην είμαστε off topic προτείνω να ρωτήσεις ότι θες εδώ. Εκεί το διάβασα και το έμαθα και εγώ. Στη σελίδα 13 έχει αναλυτικά και τα βήματα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Παίδες θεωρώ πως με το Nord έχουμε φάει πολύ προπαγάνδα διαφήμιση κτλ. Δοκιμάζω από σήμερα το surfshark κ πέρα από το λίγο μικρότερο bandwidth (αλλά καλύτερο ping) υπερέχει σε πολλά σημεία σε σύγκριση με το Nord.

Kill switch και σε ios και σε android.

Bypasser (beta) το οποίο βάζωντας πχ το link της stoiximan, αφήνει κ το app να δουλέψει κανονικά χωρίς vpn. Δεν έχω δει ακόμα αν μπορείς να κάνεις split κάποια app, σε άλλη ρύθμιση εκτός από link σελίδων.

Εύκολη σύνδεση, αν είσαι ήδη συνδεδεμένος κάπου ζητάς one time pass στη νέα συσκευή, το βάζεις σε αυτή που είσαι ήδη συνδεδεμένος κ ξεμπέρδεψες.

Θα έχει κ άλλα φαντάζομαι, δε το έχω ψάξει ακόμα καλά!!

Δημοσ.

Όσοι πήρατε το Proton με την προσφορά του PCMagazine στα €71.76 (ή κάτι τέτοιο), χρειάστηκε να βάλετε ως χώρα διαμονής καμιά Αλβανία για να βγει αυτή η τιμή, ή δε χρειάζεται / δεν παίζει ρόλο εδώ;

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, w2o4ts είπε

Όσοι πήρατε το Proton με την προσφορά του PCMagazine στα €71.76 (ή κάτι τέτοιο), χρειάστηκε να βάλετε ως χώρα διαμονής καμιά Αλβανία για να βγει αυτή η τιμή, ή δε χρειάζεται / δεν παίζει ρόλο εδώ;

Δεν χρειάζεται, όποια χώρα και να βάλεις, η τιμή παραμένει στα 71,76€.

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασα πριν λίγο το Proton με την προσφορά του PC Magazine.
Πρώτες εντυπώσεις:  Μια χαρά φαίνεται!  Τουλάχιστον μοιάζει (στα Windows) με productivity app, αντί για Android app που κάποιος κατέβασε από... site με δωρεάν Android παιχνίδια, όπως έμοιαζε το control center του Nord!
Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις, μόλις το δω καλύτερα σε χρήση.

Στο μεταξύ, ένα tip για όσους το αγοράσουν από την προσφορά:
Στη σελίδα του PC Mag, η προσφορά φαίνεται να είναι 71.76 δολλάρια για τα δύο χρόνια.
Προχωρώντας όμως στην πληρωμή, μου έβγαλε 71.76 ευρώ.
Μιας και είχε δίπλα επιλογή νομίσματος, το γύρισα σε USD.  Η τιμή παρέμεινε σε 71.76 USD και προχώρησα σε πληρωμή με PayPal.
Τη μετατροπή συναλλάγματος την έκανε η κάρτα μου, η οποία δε χρεώνει προμήθεια και έχει και ένα αρκετά καλό exchange rate, με αποτέλεσμα η τελική τιμή να μου βγει στα 66 ευρώ και κάτι ψιλά - γλύτωσα δηλαδή έτσι και ακόμα ένα... ταλληράκι σε σχέση με την -ήδη καλή- τιμή της προσφοράς.

Αν η κάρτα/τράπεζά σας έχει αντίστοιχα καλούς όρους μετατροπής συναλλάγματος, ή αν πληρώνετε μέσω Revolut, ή PayPal -> Revolut, δοκιμάστε το κι εσείς.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, w2o4ts είπε

Τη μετατροπή συναλλάγματος την έκανε η κάρτα μου, η οποία δε χρεώνει προμήθεια και έχει και ένα αρκετά καλό exchange rate, με αποτέλεσμα η τελική τιμή να μου βγει στα 66 ευρώ και κάτι ψιλά - γλύτωσα δηλαδή έτσι και ακόμα ένα... ταλληράκι σε σχέση με την -ήδη καλή- τιμή της προσφοράς.

επειδή δεν το κατέχω , αν πληρώσω με paypal και τραβήξει απο κάρτα (εθνικής) , το κόστος μετατροπής θα είναι της paypal η της κάρτας ? (αν ξέρεις και πόσο θα είναι της PP θα με γλυτώσεις και χρόνο :) )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H default επιλογή για το paypal είναι να κάνει τη μετατροπή το ίδιο.  Υπάρχει στις ρυθμίσεις η επιλογή να αφήσει την κάρτα σου να κάνει τη μετατροπή - την έχουν όμως... κρύψει καλά (καθώς προφανώς βγάζουν κέρδος από αυτό), θέλει λίγο ψάξιμο για να τη βρεις.  Θυμάμαι είναι κάπου στα προφίλ πληρωμής, όπου βρίσκεις την κάρτα ή κάρτες σου και το ορίζεις για κάθε μία χωριστά.
Συμφέρει αν ξέρεις ότι η τράπεζα / κάρτα σου δίνει καλό rate για μετατροπή και δε χρεώνει προμήθεια.

Παλιά θυμάμαι ότι οι ισοτιμίες που έδινε το paypal ήταν άθλιες, και το παραπάνω ήταν... must, αλλά σε κάποιες συναλλαγές που έκαναν πρόσφατα φίλοι και μου έδειξαν τη μετατροπή που έκανε το ΡΡ γι' αυτούς, η ισοτιμία μου φάνηκε αρκετά αξιοπρεπής.  Δεν ξέρω όμως πού ακριβώς αναγράφεται η εκάστοτε ισοτιμία αυτή που δίνει το ΡΡ - δεν έχω καταφέρει να τη βρω (όχι ότι έχω ψάξει και πολύ βέβαια, γιατί είμαι... βολεμένος από χρόνια με τη ρύθμιση να μην κάνει καθόλου μετατροπή το ΡΡ!)

Edit:  Ενδιαφέρον... Ψάχνω τόση ώρα τα settings του Paypal, να δω πού έχουν κρύψει αυτή τη φορά τη ρύθμιση για το ποιος κάνει τη μετατροπή συναλλάγματος (οι ίδιοι ή η τράπεζά σου) - γιατί κάθε τόσο τη... μετακινούν και σε άλλο υπομενού και την κρύβουν καλύτερα(!) - και αυτήν τη φορά δεν μπορώ να τη βρω!!!
Καλά που τουλάχιστον φαίνεται να θυμάται την τελευταία μου ρύθμιση, γιατί παλιά την έκαναν και reset και ξανάβαζαν το paypal να κάνει τη μετατροπή! Αυτό μάλλον θα τους το 'κοψε καμιά κανονιστική αρχή...

Επεξ/σία από w2o4ts
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 10/5/2025 στις 8:09 ΜΜ, spirostolios είπε

Ναι, τα vpn's στην μεγάλη τους πλειοψηφεία (άνω του 95%) ελέγχονται από εταιρίες ασφάλειας λογισμικού και διαδικτύου οπότε γίνεται πώληση στοιχείων σε ενδιαφερόμενους (βλέπεις δεν υπάρχουν beta testers οπότε έχουμε την κλασσική περίπτωση του καρότου) και εταιρίες (5%) που σχετίζονται με εταιρικούς αχυρανθρώπους που δίνουν τις απαιτούμενες πληροφορίες σε κυβερνητικούς και άλλους φορείς. Τα Προσωπικά (όπως υπογραμίζεις) συμπεράσματα είναι να διαβάσετε το πρώτο λινκ, να προχωρήσετε σε εκτεταμένη έρευνα στο διαδίκτυο, να κάνετε το δικό σας vpn (βοηθά ιδιαίτερα και η ai τύπου ντιπ σικ πλεόν)..

εντελως αυθαιρετα ποσοστα και συμπερασματα. τι στοιχεια εχεις οτι γινεται πωληση στοιχειων σε ενδιαφερομενους απο το 95% των vpn?

δικο του vpn δεν μπορει να φτιαξει κανενας μας εδω, αλλιως κανενας δεν θα πληρωνε τις εταιριες

το οτι λες για αχυρανθρωπους και πωληση στοιχειων και μετα αναφερεις το κινεζικο deepseek, το λες και σουρεαλιστικο

Δημοσ.

Φίλτατε αυθαίρετος είσαι εσύ σε ότι γράφεις. Δεν δίνεις καμία πηγή για το αντίθετο. Εγώ δεν κάνω φροντιστήρια στο ινσόμνια ειδικά σε μέλη υψηλής κριτικής ικανότητας που δεν μπορούν να κάνουν μια νηπιακού επιπέδου αναζήτηση με αρχή-μέση και τέλος. Ο σουρεαλισμός είναι όταν δίνεις την δυνατότητα να ελέγχει την κίνηση σου στο ιντερνετ και στον υπολογιστή σου ένα vpn εταιρίας που έχει ως κύριο σκοπό το κέρδος και να αναφέρεις τη μοναδική ελεύθερη για χρήση (για τις δυνατότητες/πληροφορίες που προσφέρει ειδικά σε δίκτυα) ai ως κάτι αρνητικό. Αποδέχομαι τον σχολιασμό αλλά αυτό που διάβασα είναι εξυπνάδες εις το τρίγωνο της ευήθειας. Δεν είμαστε όλοι για όλα.

Δημοσ.

Ας το βάλω κι εδω μιας κι απάντηση απο thread fastestvpn δεν πήρα

4 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Παιδιά μόλις πριν λίγο έβαλα το fastestvpn και ψάχνω τις ρυθμίσεις του κτλ.

Δεν μου έδινε το kill switch και τελικά μόλις άλλαξα στο vpn protocol απο auto σε wireguard μου το έδωσε και άνοιξε κανονικά.

Τι ακριβώς κάνει το wireguard? Το αφήνω έτσι δηλαδή?

Επίσης αφήνω ανοιχτό το split tunneling και βάζω τους browsers και το qbittorrent ας πούμε κάπως ετσι?

Τι διαφορά εχει το να είναι ανοιχτό το split tunneling απο το να μην είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...