Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το έβγαλα παιδιά ξανά έβαλα το proton vpn free για το kodi είμαι κομπλέ νομίζω απλά είναι 

1 συσκευη

απεριόριστα δεδομένα 

ασφαλες απλά δεν παίζει stremio το θέλω να το έχω μόνιμα στο Tv box 

επίσης έβαλα και το monitor dot που σε δείχνει συνεχώς αν κοπεί σύνδεση vpn πολύ καλό το προτείνω σε όλους σας !

• Απαντ. 409
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Salonica7 είπε

επίσης έβαλα και το monitor dot που σε δείχνει συνεχώς αν κοπεί σύνδεση vpn πολύ καλό το προτείνω σε όλους σας !

αυτο δε βοηθαει και πολυ το θεμα ειναι να κλεινει και τη συνδεση 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

"Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα"😁

Δημοσ.
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Όχι αυτό δεν κάνει τίποτα από το να βλέπεις σε live στιγμή πάνω δεξιά το κουτάκι που αναβοσβήνει πράσινο ότι λειτουργεί το vpn κόκκινο ότι δεν λειτουργεί το proton vpn free έχει killswitch στο iPhone στο Tv box δεν έχει ρυθμίσεις ωστε να δω αν έχει .. για free έκδοση αξίζει πιστεύω ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mην εχετε εμπιστοσύνη στο monitordot.

Οταν φαγαμε την χυλοπιτα με το nordvpn απο το g2a, ειχα περασμενο το nordvpn στην τηλεοραση μου με το monitordot. παρότι ειχε ακυρωθει η συνδρομη μου ειχε φαει φλασια η εφαρμογη του nordvpn και στην ουσια ΔΕΝ ημουν συνδεμενος, αλλα ηταν στο "connecting" .. ποτε δεν θα συνδεοταν προφανως μιας κ ειχε ακυρωθει η συνδρομη μου, παρ'ολαυτά ειχε πρασινη ενδειξη το monitordot!!!!

Με το που το πηρα χαμπαρι παρηγγειλα με την μια router με kill switch.

Επεξ/σία από kallair
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα σας παιδια εγω πηρα το NORDVPN για δοκιμη. Ποιες ρυθμισεις μπορω να κανω και απο που να συνδεομαι απο χωρα και σε ποιο specialty servers να επιλεξω ; για τορρεντινγ

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kallair είπε

Mην εχετε εμπιστοσύνη στο monitordot.

Οταν φαγαμε την χυλοπιτα με το nordvpn απο το g2a, ειχα περασμενο το nordvpn στην τηλεοραση μου με το monitordot. παρότι ειχε ακυρωθει η συνδρομη μου ειχε φαει φλασια η εφαρμογη του nordvpn και στην ουσια ΔΕΝ ημουν συνδεμενος, αλλα ηταν στο "connecting" .. ποτε δεν θα συνδεοταν προφανως μιας κ ειχε ακυρωθει η συνδρομη μου, παρ'ολαυτά ειχε πρασινη ενδειξη το monitordot!!!!

Με το που το πηρα χαμπαρι παρηγγειλα με την μια router με kill switch.

Και εγώ είχα όπως και εσύ NordVPN από g2a. Στο ένα σπίτι τα περνούσα όλα από το ρούτερ μου που είχε kill switch. Σε άλλο σπίτι όμως είχα το είχα βάλει στην Android TV TCL 65C805 μαζί με το monitor dot. Το είχα τεστάρει μάλιστα και φαινόταν να δουλεύει μια χαρά. Εκεί μάλιστα είχα το αντίθετο πρόβλημα με αυτό που λες. Έπρεπε να "επιτρέψω" να τρέχει το monitor dot (χρειαζόταν επέμβαση στο app "Ασφάλεια" του Android/Google TV).

Βέβαια το monitor dot μόνο σε "προειδοποιεί" για την τυχόν απώλεια/αποσύνδεση του VPN. Εσύ πρέπει να σταματήσεις/τερματίσεις γρήγορα ότι κάνεις. Προφανώς με τίποτα δεν είναι ισάξιο του "kill switch". Όμως εάν δεν υπάρχει αυτό?

Πλέον βέβαια έχω Surfshark που στο app για Android TV έχει kill switch😎

Δημοσ.

Για όσους έχουν κανα παλιό android κινητό/tablet , δοκιμάστε αν παίζει το "PairVPN" στην TV έχοντας το κινητό/tablet σαν router .

Ή δοκιμάστε με usb tethering (LAN) μπας και παίξει κατευθείαν 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, thelos257 είπε

Καλησπερα σας παιδια εγω πηρα το NORDVPN για δοκιμη. Ποιες ρυθμισεις μπορω να κανω και απο που να συνδεομαι απο χωρα και σε ποιο specialty servers να επιλεξω ; για τορρεντινγ

P2P servers και Βουλγαρία και θα είσαι ΟΚ. Και μην ξεχάσεις βέβαια να ενεργοποιήσεις το kill switch.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, achaios69 είπε

P2P servers και Βουλγαρία και θα είσαι ΟΚ. Και μην ξεχάσεις βέβαια να ενεργοποιήσεις το kill switch.

4.PNG.231587616aec637d98383fb8f0d6c761.PNG

Καλημερα ποιο απο τα δυο να ενεργοποιησω ; 

Δημοσ.

πως ξερουμε ότι το πληρωμένο proton Και γενικά καποιο vpn σε android tv box κανει το stremio ή παρομοια εφαρμογή να δουλεύει μέσω αυτού; σε browser εβαλα το whatismyip και εδειχνε την ip του vpn. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Dorian είπε

πως ξερουμε ότι το πληρωμένο proton Και γενικά καποιο vpn σε android tv box κανει το stremio ή παρομοια εφαρμογή να δουλεύει μέσω αυτού; σε browser εβαλα το whatismyip και εδειχνε την ip του vpn. 

Εφόσον το "whatismyip" σου δείχνει ip του VPN, τότε είσαι πίσω από VPN.

Το stremio ΔΕΝ θα δουλέψει καθόλου εάν δεν έχεις επιλέξει p2p server (ή p2p capable server). Θα συνδέεται και θα συνδέεται.....

*** όταν είχα το free proton VPN δούλευαν τα πάντα εκτός από το stremio....γιατί εκτός των άλλων στην free έκδοση δεν σου παρείχε servers p2p. Κάνε και έναν δωρεάν λογαριασμό protonVPN και θα δεις ότι δεν θα δουλεύει εκεί😉

Επεξ/σία από ak156
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...