Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 423
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gogotsa είπε

Αυτο σου λεει οτι δεν ειναι ανοιχτη η πορτα στο ρουτερ σου.

πώς ανοίγει η πόρτα αδερφέ; είχα και εγώ το nordvpn και είχα το ίδιο πρόβλημα. μιλάω με την εταιρεία, σταθερής, τους λέω ακριβώς το ίδιο, θα σας το φτιάξουμε μου λένε και τελικά τίποτα δεν άλλαξε, το έκαναν χειρότερα και τους είπα καλά βάλτε το στις αρχικές....

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kaiadas4 είπε

πώς ανοίγει η πόρτα αδερφέ; είχα και εγώ το nordvpn και είχα το ίδιο πρόβλημα. μιλάω με την εταιρεία, σταθερής, τους λέω ακριβώς το ίδιο, θα σας το φτιάξουμε μου λένε και τελικά τίποτα δεν άλλαξε, το έκαναν χειρότερα και τους είπα καλά βάλτε το στις αρχικές....

τώρα ποιο έχεις ?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Στις εικόνες φαίνονται οι ταχύτητες σε PC με Ethernet σε FTTH γραμμή 100Mbps με και χωρίς Mullvad VPN συνδεδεμένο σε Ελληνικό server.

Screenshot 2025-06-08 020441.png

Screenshot 2025-06-08 020333.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, geohot είπε

Καλησπέρα. Στις εικόνες φαίνονται οι ταχύτητες σε PC με Ethernet σε FTTH γραμμή 100Mbps με και χωρίς Mullvad VPN συνδεδεμένο σε Ελληνικό server.

Screenshot 2025-06-08 020441.png

Screenshot 2025-06-08 020333.png

καλά εάν χρησιμοποιήσεις σωστό πρωτόκολλο (π.χ. wireguard) θα πιάνεις σχεδόν την μέγιστη ταχύτητα. Ορίστε και δικό μου speedtest με Surfshark και ελληνικό σέρβερ (χωρίς VPN και με VPN).......μάλιστα είναι με wifi από λαπτοπ 7 μέτρα μακρυά από το ρούτερ. FTTH 300/300.

sppedtest_without_VPN.png

sppedtest_with_VPN.png

Επεξ/σία από ak156
Δημοσ.
14 ώρες πριν, korakios είπε

τώρα ποιο έχεις ?

δεν έχω κανένα ακόμα αδερφέ. το σίγουρο είναι πως όποιο vpn επιλέξω, το bittorrent μου θα βγάζει την επιλογή ότι κάτι στις ρυθμίσεις είτε του firewall είτε του router δεν είναι σωστό και θα συνδέομαι με 10 άτομα αντί για 50-100 και ταχύτητα χαμηλότερη. και δεν μπορώ να το λύσω...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kaiadas4 είπε

δεν έχω κανένα ακόμα αδερφέ. το σίγουρο είναι πως όποιο vpn επιλέξω, το bittorrent μου θα βγάζει την επιλογή ότι κάτι στις ρυθμίσεις είτε του firewall είτε του router δεν είναι σωστό και θα συνδέομαι με 10 άτομα αντί για 50-100 και ταχύτητα χαμηλότερη. και δεν μπορώ να το λύσω...

η ταχύτητα εξαρτάται απο τα (λίγα , ειδικά αν δεν είναι φρέσκο torrent) άτομα που συνδέεσαι , αλλά δε θα έχεις θέμα με vpn που υποστηρίζει p2p και port-forwarding (πχ proton vpn ή purevpn αλλά με έξτρα συνδρομή port-forwarding)

16 ώρες πριν, kaiadas4 είπε

είχα και εγώ το nordvpn και είχα το ίδιο πρόβλημα

είναι γνωστό θέμα αυτό με το nord και όποια υπηρεσία vpn που δεν υποστηρίζει port-forwarding .

16 ώρες πριν, kaiadas4 είπε

μιλάω με την εταιρεία, σταθερής, τους λέω ακριβώς το ίδιο, θα σας το φτιάξουμε μου λένε και τελικά τίποτα δεν άλλαξε, το έκαναν χειρότερα και τους είπα καλά βάλτε το στις αρχικές....

ο πάροχός σου σταθερής ,  δεν έχει να κάνει κάτι μιας και η πόρτα πρέπει να ανοίγει απο τον πάροχο του vpn  

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/6/2025 στις 9:15 ΠΜ, Dorian είπε

πως ξερουμε ότι το πληρωμένο proton Και γενικά καποιο vpn σε android tv box κανει το stremio ή παρομοια εφαρμογή να δουλεύει μέσω αυτού; σε browser εβαλα το whatismyip και εδειχνε την ip του vpn. 

Εγώ έχω proton συνδρομή, παίζουν τά πάντα και σέ όλες τις συσκευές το μόνο θέμα είναι ότι δεν έχει kill switch για την android tv, σέ όλα τα άλλα κομπλέ.

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, spwar είπε

Εγώ έχω proton συνδρομή, παίζουν τά πάντα και σέ όλες τις συσκευές το μόνο θέμα είναι ότι δεν έχει kill switch για την android tv, σέ όλα τα άλλα κομπλέ.

Το ξέρω αποσυνδέεται το adnroid tv καθε φορά που κάνει επανεκκίνηση. σε ποια χώρα συνδέεσαι; λογικά πρέπει να είναι εκτός ΕΕ. Ελβετία; κατι άλλο; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...