Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 minutes ago, Gogotsa said:

ολοι εσεις που βαζετε χωρα Ελλαδα, ή καποια αλλη Ευρωπαικης ενωσης....... να κοιμαστε ησυχοι 😊

και εγω το εχω ρωτησει αυτο αλλα ξεκαθαρα δεν εχω απρει απαντηση. Τι χωρα βαζει καποιος στο VPN; Yπαρχει καποια χωρα που ειναι "safe", δεν μας νοιαζει η ταχυτητα. Βλεπω διαλεγει καποιος Γερμανια και το θεωρω αστειο να βαζεις την νουμερο ενα χωρα που ειχε ξεκινησει τα γραμματα στους χρήστες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, great είπε

Τι χωρα βαζει καποιος στο VPN;

την πιο γρήγορη , σημασία έχει να είναι zero log η υπηρεσία VPN 

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, korakios said:

την πιο γρήγορη , σημασία έχει να είναι zero log η υπηρεσία VPN 

το ενα δεν προϋποθέτει το αλλο. Δηλαδη λεμε οτι η VPN σου λεω εχω zero log αλλα εσυ μπαινεις με server γερμανιας. εκει δεν παιζει το καθεστος τι κανει η χωρα ? αυτο προσπαθω να καταλαβω και ξεκαθαρισω. Ποσο σιγουρο ειναι αυτο;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gogotsa είπε

ολοι εσεις που βαζετε χωρα Ελλαδα, ή καποια αλλη Ευρωπαικης ενωσης....... να κοιμαστε ησυχοι 😊

Εχεις κατι να προτεινεις η να μας βοηθησεις να ξερουμε τι πρεπει να κανουμε? πχ να βαζω ελβετια?

15 λεπτά πριν, great είπε

το ενα δεν προϋποθέτει το αλλο. Δηλαδη λεμε οτι η VPN σου λεω εχω zero log αλλα εσυ μπαινεις με server γερμανιας. εκει δεν παιζει το καθεστος τι κανει η χωρα ? αυτο προσπαθω να καταλαβω και ξεκαθαρισω. Ποσο σιγουρο ειναι αυτο;

Δεν εχει σημασια η χωρα γιατι οταν θα κατεβασεις μια ταινια πχ marvel και θα δουνε την ip οτι βαραει γερμανια στην εταιρια NORDVPN θα παει η marvel να ζητησει στοιχεια απο την nord για το ποιος κατεβασε την ταινια για να τον χρεωση. Εκει η NORDVPN θα τους πει zero-logs ram servers και θα παρουν τα @@ μας αρα εσυ εισαι καλυμενος . Ολα αυτα εφοσον εχουμε ενεργα τα VPN Kill Switch-Bind app (qbittorrent-delluge κτλπ) σε VPN interface -DNS leak block. Απο χωρες μπορεις Ελβετία - Εκτός Ε.Ε., με ισχυρή προστασία ιδιωτικότητας και Παναμάς -Εκτός 14 Eyes / Ε.Ε. . Αν λοιπον βαζεις ελλαδα η γερμανια παλι το ιδιο καλυμενος εισαι μπορεις και Obfuscated server Τουρκίας με χειροτερη ταχυτητα  dl που ειναι σαν να κατεβαζεις σε https (ας το πουμε)οποτε παλι δεν θα σε βρουνε γιατι δεν βλεπουν καν τι κατεβαζεις και αν.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JIMCA είπε

Εχεις κατι να προτεινεις η να μας βοηθησεις να ξερουμε τι πρεπει να κανουμε? πχ να βαζω ελβετια?

Δεν εχει σημασια η χωρα γιατι οταν θα κατεβασεις μια ταινια πχ marvel και θα δουνε την ip οτι βαραει γερμανια στην εταιρια NORDVPN θα παει η marvel να ζητησει στοιχεια απο την nord για το ποιος κατεβασε την ταινια για να τον χρεωση. Εκει η NORDVPN θα τους πει zero-logs ram servers και θα παρουν τα @@ μας αρα εσυ εισαι καλυμενος . Ολα αυτα εφοσον εχουμε ενεργα τα VPN Kill Switch-Bind app (qbittorrent-delluge κτλπ) σε VPN interface -DNS leak block. Απο χωρες μπορεις Ελβετία - Εκτός Ε.Ε., με ισχυρή προστασία ιδιωτικότητας και Παναμάς -Εκτός 14 Eyes / Ε.Ε. . Αν λοιπον βαζεις ελλαδα η γερμανια παλι το ιδιο καλυμενος εισαι μπορεις και Obfuscated server Τουρκίας με χειροτερη ταχυτητα  dl που ειναι σαν να κατεβαζεις σε https (ας το πουμε)οποτε παλι δεν θα σε βρουνε γιατι δεν βλεπουν καν τι κατεβαζεις και αν.

Συμφωνώ και εγώ. Από τη στιγμή που η εταιρία VPN ΔΕΝ διατηρεί αρχεία καταγραφής και χρησιμοποιεί RAM-ONLY servers, είναι εντάξει. Γνωστή είναι η περίπτωση όπου οι τουρκικές αρχές έκαναν ντου  (για σοβαρότερο λόγο και όχι για torrenting) στους servers της ExpressVPN στην Τουρκία αλλά έφυγαν με άδεια χέρια αφού η εταιρία τηρούσε όσα ανέφερα στην αρχή.

Δημοσ.

Η ερώτησή μου είναι ίσως λίγο χαζή, αλλά θα την κάνω.

Έχω proton vpn (πολύ καλό για μένα, το συστήνω) και σκέφτομαι στο μέλλον να δω κανενα mundial, euro και τέτοιες διοργανώσεις που συμμετέχουν εθνικές ομάδες. Αν μπω μέσω vpn σε κάποιο νόμιμο κανάλι που έχει αγοράσει τα δικαιώματα και για online προβολή (π.χ. βλέπω το τελευταίο μουντιάλ το είχε πάρει το BBC στην Μ. Βρετανία) και δω κάποιον αγώνα ή αγώνες έτσι, θα έχω θέμα; Γιατί απ' όσο έχω καταλάβει κυνηγάνε πιο πολύ αυτούς που βλέπουν παράνομα αγώνες. Ο δικός μου τρόπος δεν είναι και παράνομος, αλλά είμαι λίγο νομίζω στην γκρίζα ζώνη. Κάθε γνώμη/πληροφορία καλοδεχούμενη.

Δημοσ.
Στις 14/6/2025 στις 11:58 ΠΜ, Nate είπε

Η ερώτησή μου είναι ίσως λίγο χαζή, αλλά θα την κάνω.

Έχω proton vpn (πολύ καλό για μένα, το συστήνω) και σκέφτομαι στο μέλλον να δω κανενα mundial, euro και τέτοιες διοργανώσεις που συμμετέχουν εθνικές ομάδες. Αν μπω μέσω vpn σε κάποιο νόμιμο κανάλι που έχει αγοράσει τα δικαιώματα και για online προβολή (π.χ. βλέπω το τελευταίο μουντιάλ το είχε πάρει το BBC στην Μ. Βρετανία) και δω κάποιον αγώνα ή αγώνες έτσι, θα έχω θέμα; Γιατί απ' όσο έχω καταλάβει κυνηγάνε πιο πολύ αυτούς που βλέπουν παράνομα αγώνες. Ο δικός μου τρόπος δεν είναι και παράνομος, αλλά είμαι λίγο νομίζω στην γκρίζα ζώνη. Κάθε γνώμη/πληροφορία καλοδεχούμενη.

Εφόσον έχεις ενεργό το vpn είσαι κομπλέ, όσο μπορείς όπως όλοι από το τελείως φάτσα κάρτα.

Στις 15/6/2025 στις 7:21 ΜΜ, thelos257 είπε

Καλησπερα το PIA τι λεει ; εγω μονο με αυτο την βρηκα και ειμαι connection σε private trackers.

Αυτό που λες δεν το ξέρω, Pia εν συντομία προφανώς αλλά τί ακριβώς?

• Thanks 1
Δημοσ.

καλησπερα μια ερωτηση,μεσα στον πανικο με τον νεο νομο,μπαινω απο το tor βαζω το whoer.net και δειχνει ip απο γερμανια ολλανδια κοκ, τα τορεντ που κατεβαζω ειναι απο ιδιωτικο τρακερ επι πληρωμη ,εδω δεν χρειαζεται καθολου seed ,κατεβασμα με qbittorrent,τί το χρειάζομαι το vpn? ευχαριστω

Δημοσ.
20 ώρες πριν, spwar είπε

Εφόσον έχεις ενεργό το vpn είσαι κομπλέ, όσο μπορείς όπως όλοι από το τελείως φάτσα κάρτα.

Αυτό που λες δεν το ξέρω, Pia εν συντομία προφανώς αλλά τί ακριβώς?

Private Internet Access

• Like 1
Δημοσ.

εχω το proton vpn plus

το kill switch πρεπει να ειναι στο on? και αν ειναι να ειναι στην επιλογη standar? η advanced?

το port forwarding πρεπει να ειναι στο on? ποια η χρησιμοτητα του?

το spit tunelling στο on? και αν ναι στο standrar η στο inverse?

επισης στις advanced settings

nat type?

και open vpn τι επιλογες πρεπει να κανω?

οπως και στα settings για πρωτοκολλο, speed, reability και upn accelerator? τι επιλογες κανω?

Δημοσ.
2 hours ago, georgeapor said:

εχω το proton vpn plus

το kill switch πρεπει να ειναι στο on? και αν ειναι να ειναι στην επιλογη standar? η advanced?

το port forwarding πρεπει να ειναι στο on? ποια η χρησιμοτητα του?

το spit tunelling στο on? και αν ναι στο standrar η στο inverse?

επισης στις advanced settings

nat type?

και open vpn τι επιλογες πρεπει να κανω?

οπως και στα settings για πρωτοκολλο, speed, reability και upn accelerator? τι επιλογες κανω?

τον υπολογιστη τον εχεις ανοιξει ή να βοηθησουμε και εκει ?

• Like 1
  • Sad 1
  • Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω πληρωμενο το Malwarebytes, αυτο εχει και καλα και VPN, αξίζει ?

Εχει και το NORTON 360!

Μουφες τα βλέπω σιγα μην θελουν να εχουν και zero log policy

Επεξ/σία από great

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...