Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Aπλα σας λεω οτι μην ειστε αφελης οτι δε θα σας δωσουν αν γινει ποτε η κινηση.

Το τι πιστευω εγω και κανω, ειναι αλλη συζητηση.

Άρα, τόσα χρόνια που λειτουργούν τα VPN και λένε για πολιτικές no logs στη Γερμανία κτλ., έχουν βρει ποτέ τους χρήστες; Τους έχουν εντοπίσει; Ακόμη και σε αυτα τα vpn που τα εχουν τεσταρει τρίτες εταιρείες για audit, ειναι ψεμα ; Βρήκαν τον Μήτσο από το χωριό και του έκοψαν πρόστιμο; Ή απλά λες ό,τι να ’ναι;

Γιατί κίνηση- συγκυρια γίνεται συνέχεια, και με δικαστική εντολή αλλά πρόστιμα δεν πέφτουν, εφόσον ο χρήστης κάνει σωστά αυτά που πρέπει και με σωστο vpn.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Gogotsa είπε

Aπλα σας λεω οτι μην ειστε αφελης οτι δε θα σας δωσουν αν γινει ποτε η κινηση.

Δεν είναι τόσο απλά , πρώτα πρέπει να γίνει νομοθεσία για κατάργηση zerolog πχ προσπαθούνε αντίστοιχα να καταργηθεί το end2end encryption στην Ε.Ε. Δλδ δεν τίθεται θέμα απόψεων και υποκειμενικότητας 

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι πολυ πιο απλα απο οσο νομιζετε, αλλα ειμαι οκ στο να πιστευει ο καθενας οτι θελει, παμε παρακατω.

Δημοσ.

να με εξηγησει καποιος πως γινετε παλι.εχω ip vanish και ενω εχω τοποθεσια κυπρος,παρολα αυτα στον ΑΝΤ1 κυπρου στο live λεει το περιεχομενο δεν ειναι διαθεσιμο στην χωρα σας.αρα προφανως το συγκεκριμενο vpn ειναι μουφα να υποθεσω;

Δημοσ.

Πιθανον, γτ συμβαινει, να μην επιτρέπει στα VPN να βλεπουν 

ή 

H Κυπρος να ειναι virtual vpn server κ ετσι να μην ξεγελαει τον ΑΝΤ1

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, LuckyLook245 είπε

H Κυπρος να ειναι virtual vpn server κ ετσι να μην ξεγελαει τον ΑΝΤ1

παλαιοτερα οταν ειχα το nord vpn δεν το εφτιαχνε αυτο,να υποθεσω και αλλο vpn να δοκιμασω τα ιδια θα κανει; παντως καποια βιντεο στο youtube τα ξεκλειδωνει κανονικα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, LuckyLook245 είπε

Οντως, λεει οτι ειναι Virtual, αρα, θεωρω, υπαρχει το ενδεχόμενο να μην ξεγελαει την υπηρεσία του ΑΝΤ1

βεβαια ο ΑΝΤ1 δεν εχει κλειδωμενο το live συνεχεια το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι εκει που λεει webtv ,το περιεχομενο τωρα με vpn ανοιγει ενω πριν δεν ανοιγε ολο.αρα στο live stream υπαρχει θεμα.επισης τα καναλια ΡΙΚ 1 και ΡΙΚ 2 ποτε δεν καταφερα να τα ανοιξω.καποιος φιλος εδω μεσα που εχει vpn ας δοκιμασει λιγο κυπρο να μας πει τα ΡΙΚ 1 και ΡΙΚ 2 αν τα βλεπει κανονικα.διαφορετικα,αν τα βλεπει ειναι θεμα του vpn ισως καποια ρυθμιση που εγω δεν εκανα σωστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, challenger_4 είπε

Σκέφτομαι να πάρω αυτό με nordVPN για τηλεόραση (Stremio-torrentio-realdebrid) και pc (για κανένα torrent). Θα μαι οκ; 

Εάν μιλάς μόνο για 2 συσκευές και για την χρήση που λες, ίσως να μην χρειάζεσαι καν άλλο ρούτερ.

Εγώ έχοντας πολλές συσκευές και το Cudy 3000 κατέληξα να χρησιμοποιώ σε Android συσκευές (Android TVs και Android TVboxes) το app του surfshark και όχι μέσω του Cudy. Βέβαια το Android app Surfshark έχει και kill switch (που το nord νομίζω ΔΕΝ έχει). Επίσης έχει και εύκολο τρόπο να ορίσεις ποια app θα "περνούν" από VPN και ποια όχι. Στα Windows υπάρχει και για τα 2 VPNs εφαρμογή (αν και εκεί επειδή εγώ δεν το πολυ-χρειάζομαι το ενεργοποιώ μέσω Cudy όταν θέλω). Άσε που το Surfshark λέει και "Unlimited devices", εάν δεν κάνω λάθος.

*** To nord το είχα για καμιά 20αριά μέρες με την μούφα προσφορά από g2a

Επεξ/σία από ak156
Δημοσ.

αφου το αγαπημενο protonvpn πηγε σε ελαχιστο android8, ξεμεινα με το παλιο μποξακι μου με android 6 στο χερι... η χρηση τον τελευταιο χρονο ηταν μονο proton vpn+stremio, οποτε τωρα πρεπει να αλλαξω vpn ή μποξακι.

κατεβασα surfshark και ip vanish που παιζουν απο android5 και θα τα δοκιμασω, υπαρχει καποια αλλη προταση που να παιζει με stremio, εστω με κοστος 20-25 ευρω για χρονο, ετσι κ αλλιως νεο μποξακι κατω απο 50 δεν υπαρχει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, pp6210 είπε

αφου το αγαπημενο protonvpn πηγε σε ελαχιστο android8, ξεμεινα με το παλιο μποξακι μου με android 6 στο χερι... η χρηση τον τελευταιο χρονο ηταν μονο proton vpn+stremio, οποτε τωρα πρεπει να αλλαξω vpn ή μποξακι.

κατεβασα surfshark και ip vanish που παιζουν απο android5 και θα τα δοκιμασω, υπαρχει καποια αλλη προταση που να παιζει με stremio, εστω με κοστος 20-25 ευρω για χρονο, ετσι κ αλλιως νεο μποξακι κατω απο 50 δεν υπαρχει.

στείλε στο support μπας και έχουν κανα τρόπο με μπαίνεις με τερματικό .

Ή αν έχεις κανα tablet ή περίσσιο κινητό να το κάνεις repeater έχοντας σε αυτά το vpn 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...