LuckyLook245 Δημοσ. Κυριακή στις 06:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:20 μμ 8 ώρες πριν, challenger_4 είπε Σκέφτομαι να πάρω αυτό με nordVPN για τηλεόραση (Stremio-torrentio-realdebrid) και pc (για κανένα torrent). Θα μαι οκ; Ριξε μια ματια σε αυτο που εχω προς πωληση Του βαζεις VPN κ επιλεγεις κ ποιες συσκευες να περνανε μεσα απο το VPN κ ποιες οχι
pp6210 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:49 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:49 πμ 17 ώρες πριν, korakios είπε Ή αν έχεις κανα tablet ή περίσσιο κινητό να το κάνεις repeater έχοντας σε αυτά το vpn καλη ιδεα μου εδωσες ευχαριστω, βεβαια δεν ξερω αν δουλευουν ταυτοχρονα και το wifi και το hotspot στο κινητο, θα το δοκιμασω ομως
ak156 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:51 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:51 πμ 2 ώρες πριν, pp6210 είπε καλη ιδεα μου εδωσες ευχαριστω, βεβαια δεν ξερω αν δουλευουν ταυτοχρονα και το wifi και το hotspot στο κινητο, θα το δοκιμασω ομως Βέβαια το να μας πεις το Android TVbox που έχεις για να δούμε μήπως υπάρχει και rom Android 9 για αυτό (όπως υπάρχουν για αρκετά), είναι "κακή" ιδέα προφανώς😉....μιας και το βασικό σου πρόβλημα ήταν το μποξάκι (όπως έγραψες με την παλιά Android 6 έκδοση). Τέλος πάντων...καλή επιτυχία σε ότι κάνεις.
kallair Δημοσ. Δευτέρα στις 01:15 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:15 μμ (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, korakios είπε στείλε στο support μπας και έχουν κανα τρόπο με μπαίνεις με τερματικό . Ή αν έχεις κανα tablet ή περίσσιο κινητό να το κάνεις repeater έχοντας σε αυτά το vpn Το vpn ΔΕΝ δουλευει στα hotspots. Δλδ για να γινω πιο αναλυτικος, αν κανεις το κινητο/ταμπλετ hotspot, δεν θα δινει vpn συνδεση στις συνδεμενες συσκευες. Το αναφερω για να μην νομιζει καποιος οτι εχει vpn δινοντας ιντερνετ απο καποια συσκευη hotspot και φαει καμια νιλα. υστερογραφο. την ειχα "πατησει" και το εψαξα στο ιντερνετ κ το ειδα οτι δεν δινει ιντερνετ μεσω hotspot. ειχα κανει το κινητο μου hotspot για να μπει ο αδερφος μου να γυρισει τον λογαριασμο του spotify σε ινδια, αλλά συνεχιζε να παιρνει ελληνικη ip. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:18 μμ από kallair 1
korakios Δημοσ. Δευτέρα στις 01:19 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:19 μμ Μόλις τώρα, kallair είπε Το vpn ΔΕΝ δουλευει στα hotspots. Δλδ για να γινω πιο αναλυτικος, αν κανεις το κινητο/ταμπλετ hotspot, δεν θα δινει vpn συνδεση στις συνδεμενες συσκευες. Το αναφερω για να μην νομιζει καποιος οτι εχει vpn δινοντας ιντερνετ απο καποια συσκευη hotspot και φαει καμια νιλα. σαν repeater το έκανες με κάποια εφαρμογή? Πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=kha.prog.mikrotik αλλά δεν ξέρω αν θα λειτουργεί το vpn , απλά είχα δοκιμάσει παλιότερα σε root κινητό και δούλευε σαν repeater
kallair Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:22 μμ 1 λεπτό πριν, korakios είπε σαν repeater το έκανες με κάποια εφαρμογή? Πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=kha.prog.mikrotik αλλά δεν ξέρω αν θα λειτουργεί το vpn , απλά είχα δοκιμάσει παλιότερα σε root κινητό και δούλευε σαν repeater Σε rooted κινητα, ναι γινεται. σε μη root κινητα, απλα ανοιγωντας το hotspot, οχι δεν γινεται, θελει εξτρα proxy εφαρμογες απ ότι διαβασα.
korakios Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:31 μμ 7 λεπτά πριν, kallair είπε Σε rooted κινητα, ναι γινεται. σε μη root κινητα, απλα ανοιγωντας το hotspot, οχι δεν γινεται, θελει εξτρα proxy εφαρμογες απ ότι διαβασα. βασικά δεν έχει σχέση με hotspot λειτουργία . Το hotspot κατα βάση σχετίζεται ενεργοποιώντας cellular data . Αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο σαν wifi repeater
kallair Δημοσ. Δευτέρα στις 01:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:38 μμ (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, korakios είπε βασικά δεν έχει σχέση με hotspot λειτουργία . Το hotspot κατα βάση σχετίζεται ενεργοποιώντας cellular data . Αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο σαν wifi repeater Δεν υπαρχει λογος να κανουμε πολυπλοκη την συζητηση. Με ενα ταμπλετ/κινητο απλά ανοιγωντας το hotspot (για διαμοιρασμο δεδομενα ή wifi, το ιδιο ισχυει)για να δωσεις ιντερνετ σε αλλες συσκευες, χωρις εξτρα προγραμματα (και μαλλον και ρουτ, δεν το εχω ψαξει) δεν μπορεις να δωσει ιντερνετ μεσω vpn στις συνδεμενες συσκευες. Το 90% των ατομων θελουν κατι που να δουλευει out of the box χωρις να μπλεξουν με ρυθμισεις/εξτρα προγραμματα/ rooting της συσκευης. Δεν ειναι λυση που δουλευει out of the box, και καλο ειναι να επισημαίνεται για να μην την πατησει καποιος κ νομιζει οτι ειναι προστατευμενος. 12 λεπτά πριν, korakios είπε βασικά δεν έχει σχέση με hotspot λειτουργία . Το hotspot κατα βάση σχετίζεται ενεργοποιώντας cellular data . Αναφέρομαι αποκλειστικά και μόνο σαν wifi repeater συνδεμενος ο υπολογιστης στο κινητο μου. παιρνω ιντερντ απο το wifi του παροχου μου (vodafone) και ενεργοποιημενο το vpn: ISP Vodafone-panafon Hellenic Telecommunications Company SA Location Greece, Chalandri DNS Leak Test Test Results Found 8 Servers, 1 ISP, 1 Location Your DNS Servers IP Address : ISP : Location : 62.74.130.5 Vodafone-panafon Hellenic Telecommunications Company SA Greece, Athens 62.74.130.116 Vodafone-panafon Hellenic Telecommunications Company SA Greece, Athens 62.74.131.5 Vodafone-panafon Hellenic Telecommunications Company SA Greece, Athens 62.74.131.116 Vodafone-panafon Hellenic Telecommunications Company SA Greece, Athens 2a01:831:100::4 Vodafone-panafon Hellenic Telecommunications Company SA Greece, Athens 2a01:831:100:1::6 Vodafone-panafon Hellenic Telecommunications Company SA Greece, Athens 2a01:831:100:1000::4 Vodafone-panafon Hellenic Telecommunications Company SA Greece, Athens 2a01:831:100:1001::6 Vodafone-panafon Hellenic Telecommunications Company SA Greece, Athens συνδεμενος ο υπολογιστης στο κινητο μου. παιρνω ιντερντ απο δεδομενα και ενεργοποιημενο το vpn: ISP Cosmote Mobile Telecommunication S.A Location Greece, Pérama DNS Leak Test Test Results Found 8 Servers, 2 ISP, 1 Location Your DNS Servers IP Address : ISP : Location : 83.235.71.36 OTEnet Greece, Marousi 83.235.71.37 OTEnet Greece, Marousi 83.235.71.38 OTEnet Greece, Marousi 83.235.71.39 OTEnet Greece, Marousi 2a02:587:50da:34::36 OTE Greece, Marousi 2a02:587:50da:34::37 OTE Greece, Marousi 2a02:587:50da:34::38 OTE Greece, Marousi 2a02:587:50da:34::39 OTE Greece, Marousi δεν αλλαζει κατι. Το ιντερνετ που δινω με hotspot, χωρις εξτρα προγραμματα και σχετικες ρυθμισεις, δεν περναει μεσα απο το VPN. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:40 μμ από kallair
korakios Δημοσ. Δευτέρα στις 01:48 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:48 μμ 4 λεπτά πριν, kallair είπε Δεν ειναι λυση που δουλευει out of the box, και καλο ειναι να επισημαίνεται για να μην την πατησει καποιος κ νομιζει οτι ειναι προστατευμενος. σε κάθε ευκαιρία θα το επισημαίνω εννοείται 😛. Το αν δουλεύει το vpn είναι αυτονοητο οτι θα πρέπει να το τσεκάρει ο ενδιαφερόμενος ή με εφαρμογές τύπου VPN tether 1
kallair Δημοσ. Δευτέρα στις 01:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:51 μμ (επεξεργασμένο) Για καποιον λογο εκανε συγχωνευση την απαντηση μου, με προηγουμενη. τσεκαρε στο παραπανω ποστ μου για να δεις hotspot με δεδομενα και με wifi. Το μονο που αλλαζει ειναι η "πηγη" απ οπου θα παρουν ιντερνετ οι συνδεμενες συσκευες μου για να το πω με απλα λογια. σε καμια απο τις 2 περιπτωσεις δεν θα ειναι μεσω vpn. edit. βλεπω υπαρχουν εφαρμογες που λεγονται vpn tether proxy no root κλπ. δεν ξερω αν λειτουργουν, και δεν ξερω κατα ποσο ειναι κ ασφαλεις για leaks. η κινηση απο το hotspot εξαρχης δεν ειναι μεσα απο το vpn που εχει killswitch, οποτε δεν θα ειχα εμπιστοσυνη σε μια εφαρμογη τριτου που κανει rerouting την κινηση, οτι δουλευει σωστα χωρις dns leaks και οχι μονο. Επεξ/σία Δευτέρα στις 01:56 μμ από kallair
korakios Δημοσ. Δευτέρα στις 02:04 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:04 μμ 23 λεπτά πριν, kallair είπε συνδεμενος ο υπολογιστης στο κινητο μου. παιρνω ιντερντ απο δεδομενα και ενεργοποιημενο το vpn: ISP Cosmote Mobile Telecommunication S.A στο wifi (voda) έπρεπε να συνδεθείς και να δοκιμάσεις το διαμοιρασμό . Το cellular αδιάφορο . 11 λεπτά πριν, kallair είπε edit. βλεπω υπαρχουν εφαρμογες που λεγονται vpn tether proxy no root κλπ. δεν ξερω αν λειτουργουν, και δεν ξερω κατα ποσο ειναι κ ασφαλεις για leaks. η κινηση απο το hotspot εξαρχης δεν ειναι μεσα απο το vpn που εχει killswitch, οποτε δεν θα ειχα εμπιστοσυνη σε μια εφαρμογη τριτου που κανει rerouting την κινηση, οτι δουλευει σωστα χωρις dns leaks και οχι μονο. όλο και κάποιος θα δοκιμάσει και θα μας πει .
kallair Δημοσ. Δευτέρα στις 02:09 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:09 μμ Μόλις τώρα, korakios είπε στο wifi (voda) έπρεπε να συνδεθείς και να δοκιμάσεις το διαμοιρασμό . Το cellular αδιάφορο . όλο και κάποιος θα δοκιμάσει και θα μας πει . Μα αυτο εκανα οπως και αναφερω... 2 δοκιμες, μια με διαμοιρασμο της vdsl και μια με διαμοιρασμο τoυ ιντερνετ του κινητου. κ στις 2 περιπτωσεις ειχε το αποτελεσμα που επεσημανα και εδειξα. ολη η κινηση περασε απο την πηγη απ οπου ημουν συνδεμενος.. 1
korakios Δημοσ. Δευτέρα στις 02:11 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:11 μμ 1 λεπτό πριν, kallair είπε Μα αυτο εκανα οπως και αναφερω... 2 δοκιμες, μια με διαμοιρασμο της vdsl συγνώμη , εγώ δεν το κατάλαβα . Αν έχεις χρόνο δοκίμασε με κάποια εφαρμογή (αν είναι δωρεάν φυσικά)
kallair Δημοσ. Δευτέρα στις 02:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:17 μμ 1 λεπτό πριν, korakios είπε συγνώμη , εγώ δεν το κατάλαβα . Αν έχεις χρόνο δοκίμασε με κάποια εφαρμογή (αν είναι δωρεάν φυσικά) Δεν θα μπω στην διαδικασια, γιατι οπως επεσημανα πιο πανω, δεν θεωρω ασφαλη τροπο την χρηση τετοιων εφαρμογων γιατι στην ουσια δεν εχουμε την ασφαλεια καποιου kill switch. Ανετα θα μπορουσε να γινει καποιο leak (ειτε απο κρασαρισμα της εφαρμογης, ειτε απο απο leak της ιδιας της εφαρμογης/κλεψιμο δεδομενων). Μονο την περιπτωση magisk με root της συσκευης θα εμπιστευομουν (και παλι οχι απολυτα γιατι δεν ξερω πώς κανει το rerouting).
pp6210 Δημοσ. Τρίτη στις 02:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:28 μμ Στις 7/7/2025 στις 11:51 ΠΜ, ak156 είπε Βέβαια το να μας πεις το Android TVbox που έχεις για να δούμε μήπως υπάρχει και rom Android 9 για αυτό (όπως υπάρχουν για αρκετά), είναι "κακή" ιδέα προφανώς😉....μιας και το βασικό σου πρόβλημα ήταν το μποξάκι (όπως έγραψες με την παλιά Android 6 έκδοση). Τέλος πάντων...καλή επιτυχία σε ότι κάνεις. χαλαρωσε λιγο φιλε μου, κ να σου ελεγα οτι ειναι το mini m8s και να μου ελεγες να το φλασαρω δεν ειναι κατι που μπορω ή θελω να φαω χρονο να κανω...το ειναι κακη ιδεα ειναι δικο σου, αβασιμο συμπερασμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα