ak156 Δημοσ. 8 Ιουλίου Δημοσ. 8 Ιουλίου 57 λεπτά πριν, pp6210 είπε χαλαρωσε λιγο φιλε μου, κ να σου ελεγα οτι ειναι το mini m8s και να μου ελεγες να το φλασαρω δεν ειναι κατι που μπορω ή θελω να φαω χρονο να κανω...το ειναι κακη ιδεα ειναι δικο σου, αβασιμο συμπερασμα... Δηλαδή κάποιος που είναι πρόθυμος να βοηθήσει, θα τα "ακούσει" κιόλας😁....Τέλος πάντων, εάν δεν έχεις κουτί με Amlogic S912 και πάνω (π.χ. S905X3, S922 κλπ) φυσικά δεν αξίζει να ασχολείσαι παραπάνω. Προσωπικά έχοντας ένα Beelink GT1 2/16 S912 από πολύ παλιά, που επίσημα είχε μόνο Android 6 & 7, το έχω με Android 9 custom rom εδώ και χρόνια και "πετάει". Πολλά ακόμα με S912 παίρνουν Android 9 custom rom. Συγνώμη για την ενόχληση !
paiktaras69 Δημοσ. 9 Ιουλίου Δημοσ. 9 Ιουλίου https://bulletvpn.com/ προσωπικά είχα πάρει Life time (τρομάρα μου ) πριν από 3-4 χρόνια με 25 € περίπου, οπότε απόσβεση έχω κάνει
pp6210 Δημοσ. 10 Ιουλίου Δημοσ. 10 Ιουλίου Στις 7/7/2025 στις 1:15 ΜΜ, kallair είπε Το vpn ΔΕΝ δουλευει στα hotspots. Δλδ για να γινω πιο αναλυτικος, αν κανεις το κινητο/ταμπλετ hotspot, δεν θα δινει vpn συνδεση στις συνδεμενες συσκευες. Το αναφερω για να μην νομιζει καποιος οτι εχει vpn δινοντας ιντερνετ απο καποια συσκευη hotspot και φαει καμια νιλα. υστερογραφο. την ειχα "πατησει" και το εψαξα στο ιντερνετ κ το ειδα οτι δεν δινει ιντερνετ μεσω hotspot. ειχα κανει το κινητο μου hotspot για να μπει ο αδερφος μου να γυρισει τον λογαριασμο του spotify σε ινδια, αλλά συνεχιζε να παιρνει ελληνικη ip. επιβεβαιώνω κ εγω μετα απο χτεσινη δοκιμη, συνδεδεμενο το κινητο με το wifi του σπιτιου κ ανοιχτο το hotspot, συνδεω το μποξ στο hotspot, παιρνει κανονικα ιντερνετ. κανω την ιδια διαδικασια αλλα με ανοιχτο proton vpn πριν συνδεσω μποξ στο hotspot κ τσεκαρω την ip, ειχε την κανονικη του wifi σπιτιου. οποτε δεν δουλευει το vpn με αυτη τη διαταξη
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Γειά σας παιδιά! Ερώτηση... Θέλω να βάλω στο speedport smart το μαύρο της κοσμοτέ vpn,το fastestvpn συγκεκριμένα... Μπαίνει κανονικά,το εχει κανει κάποιος; Αν οχι, πρέπει να πάρω ενα άλλο ρούτερ να το συνδέσω στο κοσμοτέ(RJ45) και να βάλω σ αυτό το vpn, ή να πάρω ρούτερ που να εχει rj11 ωστε να ακυρώσω το κοσμοτέ και να μπει αυτό απευθείας στην πρίζα του πΟΤΕ;(RJ11) Σας ευχαριστώ
LuckyLook245 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Γειά σας παιδιά! Ερώτηση... Θέλω να βάλω στο speedport smart το μαύρο της κοσμοτέ vpn,το fastestvpn συγκεκριμένα... Μπαίνει κανονικά,το εχει κανει κάποιος; Αν οχι, πρέπει να πάρω ενα άλλο ρούτερ να το συνδέσω στο κοσμοτέ(RJ45) και να βάλω σ αυτό το vpn, ή να πάρω ρούτερ που να εχει rj11 ωστε να ακυρώσω το κοσμοτέ και να μπει αυτό απευθείας στην πρίζα του πΟΤΕ;(RJ11) Σας ευχαριστώ α) Αν εχει επιλογη VPN client μπορεις να βαλεις β) Αν δεν εχει επιλογη VPN client, αγορασε ενα router που υποστηρίζει (χρησιμοποιώ το asus ax56u με merlin firmware, φθηνο, δυνατό router) βαλε το VPN εκει κ σύνδεσε το πανω στο cosmote 1
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 15 λεπτά πριν, LuckyLook245 είπε α) Αν εχει επιλογη VPN client μπορεις να βαλεις β) Αν δεν εχει επιλογη VPN client, αγορασε ενα router που υποστηρίζει (χρησιμοποιώ το asus ax56u με merlin firmware, φθηνο, δυνατό router) βαλε το VPN εκει κ σύνδεσε το πανω στο cosmote Ευχαριστώ για την απάντηση κατ αρχήν.. Κοίτα, νομίζω οτι εχει(είναι σε άλλο σπίτι γι αυτό λεω νομίζω). Απ ο,τι είδα το speedport smart 3(που εχει vpn) είναι λευκό κι εμένα μου το άλλαξαν απο κεραυνο πριν 5-6 μήνες με μαυρο αρα νομίζω οτι είναι το v.4 και ακόμα πιο πιθανό να εχει.. Αρα οπως το σκέφτηκα είτε θα πάρω ενα άλλο με vpn και θα το κοτσάρω πάνω στο cosmote (αλλά θα κλείσω το wifi του cosmοte) είτε θα πάρω ενα που να εχει απευθείας σύνδεση με την πρίζα (RJ11) ώστε να ακυρώσω εντελώς το cosmote εεεεε????
kallair Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Δεν νομιζω κανενα απο τα ρουτερ που δινουν οι παροχοι να παιρνει vpn.
LuckyLook245 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 34 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Ευχαριστώ για την απάντηση κατ αρχήν.. Κοίτα, νομίζω οτι εχει(είναι σε άλλο σπίτι γι αυτό λεω νομίζω). Απ ο,τι είδα το speedport smart 3(που εχει vpn) είναι λευκό κι εμένα μου το άλλαξαν απο κεραυνο πριν 5-6 μήνες με μαυρο αρα νομίζω οτι είναι το v.4 και ακόμα πιο πιθανό να εχει.. Αρα οπως το σκέφτηκα είτε θα πάρω ενα άλλο με vpn και θα το κοτσάρω πάνω στο cosmote (αλλά θα κλείσω το wifi του cosmοte) είτε θα πάρω ενα που να εχει απευθείας σύνδεση με την πρίζα (RJ11) ώστε να ακυρώσω εντελώς το cosmote εεεεε???? Προτεινω να παρεις ενα router που να εχει VPN client παρα RJ11, και πιστευω πιο ευκολα θα βρεις router με VPN client παρα RJ11 με client 1
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 10 λεπτά πριν, LuckyLook245 είπε Προτεινω να παρεις ενα router που να εχει VPN client παρα RJ11, και πιστευω πιο ευκολα θα βρεις router με VPN client παρα RJ11 με client Και απο τα 2 εχει ο σκρουτζης αλλά πιο φθηνά ξεκινανε τα ρούτερ με vpn και R45 23 λεπτά πριν, kallair είπε Δεν νομιζω κανενα απο τα ρουτερ που δινουν οι παροχοι να παιρνει vpn.
LuckyLook245 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 6 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Και απο τα 2 εχει ο σκρουτζης αλλά πιο φθηνά ξεκινανε τα ρούτερ με vpn και R45 "....το router έχει λειτουργία VPN server (για πρόσβαση στο οικιακό δίκτυο), αλλά δεν είναι κατάλληλο για χρήση ως VPN client με πρωτόκολλα IPsec." 1
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου Αα οκ αρα δηλαδή δεν θα παίξει ετσι κι αλλιώς με το cosmote vpn? Εχει δίκιο δηλαδή ο φίλος πιο πάνω? Ποιά η διαφορά δηλαδή φίλτατε ακριβώς?
LuckyLook245 Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Ποιά η διαφορά δηλαδή φίλτατε ακριβώς? ChatGPT, θα σου λύσει πιο κατανοητά την απορια 😁😁🙂🙂 Προτείνω ανεπιφύλακτα asus ax56u, μπορείς το βρεις μεταχειρισμένο κ σε πολυ καλη τιμή κ είναι κ δυνατό!!! Ριξε κ μια ματια στο ebay
ZELOMOTH Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 20 λεπτά πριν, LuckyLook245 είπε ChatGPT, θα σου λύσει πιο κατανοητά την απορια 😁😁🙂🙂 Προτείνω ανεπιφύλακτα asus ax56u, μπορείς το βρεις μεταχειρισμένο κ σε πολυ καλη τιμή κ είναι κ δυνατό!!! Ριξε κ μια ματια στο ebay Οκ φίλε μου, σ ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου Μια τελευταία ερώτηση! Με ποιες θύρες συνδέονται cosmote με το άλλο ρούτερ?Χύμα lan ή wan την ξέχωρη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα