subnigur0th Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Έχω τη δωρεάν έκδοση του protonvpn για τα απλά τα streaming sites δουλεύει μια χαρά, για torrent δουλεύει ή θέλει την payed έκδοση;
korakios Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 3 λεπτά πριν, subnigur0th είπε Έχω τη δωρεάν έκδοση του protonvpn για τα απλά τα streaming sites δουλεύει μια χαρά, για torrent δουλεύει ή θέλει την payed έκδοση; payed έκδοση 1
akis951 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:06 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:06 πμ Στις 4/8/2025 στις 2:10 ΜΜ, subnigur0th είπε Έχω τη δωρεάν έκδοση του protonvpn για τα απλά τα streaming sites δουλεύει μια χαρά, για torrent δουλεύει ή θέλει την payed έκδοση; καλησπερα.Τι εννοεις για τα απλα steaming sites εννοεις το tainies online το xrysoi κλπ?Ειμαι στην γυρα για vpn αλλα η χρηση ειναι πολυ απλοικη.Απλα για τετοια sites.
korakios Δημοσ. Πέμπτη στις 12:17 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:17 πμ 10 λεπτά πριν, akis951 είπε καλησπερα.Τι εννοεις για τα απλα steaming sites εννοεις το tainies online το xrysoi κλπ?Ειμαι στην γυρα για vpn αλλα η χρηση ειναι πολυ απλοικη.Απλα για τετοια sites. δε σου κοστίζει τίποτα να κάνεις δωρεάν συνδρομή και να δοκιμάσεις ο ίδιος 1
Panosss_2023 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:17 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:17 πμ Τι VPN βάζουμε μετά την ΚΥΑ 🤪 ? Υπάρχει κάποια προσφορά παίζει τίποτα ? Ξεκινάνε τα πρωταθλήματα σύντομα πρέπει να χτίσουμε οχυρό, θα βλέπουμε τα κουπόνια στο τελετεξ όπως κάναμε στην πρώτη δημοτικού 🤪
akis951 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:20 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:20 πμ 2 λεπτά πριν, korakios είπε δε σου κοστίζει τίποτα να κάνεις δωρεάν συνδρομή και να δοκιμάσεις ο ίδιος Μωρε εγω να την κανωΑλλα τι λεει απο ασφαλεια?Η δωρεαν εκδοση?Ειναι σαν το vpn του opera που δεν ειναι vpn?
korakios Δημοσ. Πέμπτη στις 12:31 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:31 πμ 8 λεπτά πριν, akis951 είπε Μωρε εγω να την κανωΑλλα τι λεει απο ασφαλεια?Η δωρεαν εκδοση?Ειναι σαν το vpn του opera που δεν ειναι vpn? η δωρεάν έκδοση είναι ίδια με την επι πληρωμής απο άποψη ασφάλειας (No-logs policy) 1
ZELOMOTH Δημοσ. Πέμπτη στις 12:40 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:40 πμ Απλά δεν σε πιάνει στα τορρεντς παρα μόνο σε επίπεδο φυλλομετρητή 1
akis951 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:41 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:41 πμ Ωραια παιδια κατι ακομα.Το vpn του opera ειναι οντως παλα ενα proxy και οχι vpn να υποθεσω?
Gogotsa Δημοσ. Πέμπτη στις 12:09 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:09 μμ Αυτο που δε κοστιζει τιποτα, ειναι αν βλεπετε απο pc, να βαλετε στη θυρα ethernet doh dns, ετσι ωστε να κρυπτογραφειτε ολοι η κινηση και να μη μπορει να δει κανεις τι κατεβαζετε ή τι κανετε γενικως. Αυτο ειναι τσαμπα και για πισι μονο.....
ak156 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:17 μμ 6 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Αυτο που δε κοστιζει τιποτα, ειναι αν βλεπετε απο pc, να βαλετε στη θυρα ethernet doh dns, ετσι ωστε να κρυπτογραφειτε ολοι η κινηση και να μη μπορει να δει κανεις τι κατεβαζετε ή τι κανετε γενικως. Αυτο ειναι τσαμπα και για πισι μονο..... Αυτό γίνεται και σε Android συσκευές. Το είχα κάνει και σε Android TVbox και σε Android TVs. Όμως δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με την "ασφάλεια" που προσφέρει ένα καλό (και σωστά ρυθμισμένο😉) vpn.
subnigur0th Δημοσ. Πέμπτη στις 12:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:31 μμ 12 hours ago, akis951 said: καλησπερα.Τι εννοεις για τα απλα steaming sites εννοεις το tainies online το xrysoi κλπ?Ειμαι στην γυρα για vpn αλλα η χρηση ειναι πολυ απλοικη.Απλα για τετοια sites. Ταινίες και σειρές που στριμαρουν από απλές ιστοσελίδες (τύπου Putlocker κλπ.). Και η δωρεάν έκδοση του proton είναι μια χαρά για αυτά
2ysis Δημοσ. Πέμπτη στις 02:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:23 μμ Γεια σας, Για το app VPN master έχει γνώση κανείς;
akis951 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:26 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:26 μμ 2 ώρες πριν, subnigur0th είπε Ταινίες και σειρές που στριμαρουν από απλές ιστοσελίδες (τύπου Putlocker κλπ.). Και η δωρεάν έκδοση του proton είναι μια χαρά για αυτά Μια ερωτηση επειδη το κατεβασα.Συνδεεται απο ολλανδια,ηπα,ιαπωνια,πολωνια και ρουμανια.Ομως αυτες οι χωρες εχουν αυστηρα policies για την πειρατεια.Ειναι σιγουρα ασφαλες να συνδεεσαι με ip αυτων των χωρων?
korakios Δημοσ. Πέμπτη στις 03:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:42 μμ 15 λεπτά πριν, akis951 είπε Μια ερωτηση επειδη το κατεβασα.Συνδεεται απο ολλανδια,ηπα,ιαπωνια,πολωνια και ρουμανια.Ομως αυτες οι χωρες εχουν αυστηρα policies για την πειρατεια.Ειναι σιγουρα ασφαλες να συνδεεσαι με ip αυτων των χωρων? αρκεί να μην υπάρχουν logs 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα