Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 585
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, subnigur0th είπε

Έχω τη δωρεάν έκδοση του protonvpn για τα απλά τα streaming sites δουλεύει μια χαρά, για torrent δουλεύει ή θέλει την payed έκδοση;

payed έκδοση

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/8/2025 στις 2:10 ΜΜ, subnigur0th είπε

Έχω τη δωρεάν έκδοση του protonvpn για τα απλά τα streaming sites δουλεύει μια χαρά, για torrent δουλεύει ή θέλει την payed έκδοση;

καλησπερα.Τι εννοεις για τα απλα steaming sites εννοεις το tainies online το xrysoi κλπ?Ειμαι στην γυρα για vpn αλλα η χρηση ειναι πολυ απλοικη.Απλα για τετοια sites.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, akis951 είπε

καλησπερα.Τι εννοεις για τα απλα steaming sites εννοεις το tainies online το xrysoi κλπ?Ειμαι στην γυρα για vpn αλλα η χρηση ειναι πολυ απλοικη.Απλα για τετοια sites.

δε σου κοστίζει τίποτα να κάνεις δωρεάν συνδρομή και να δοκιμάσεις ο ίδιος 

• Like 1
Δημοσ.

Τι VPN βάζουμε μετά την ΚΥΑ 🤪

Υπάρχει κάποια προσφορά παίζει τίποτα ? Ξεκινάνε τα πρωταθλήματα σύντομα πρέπει να χτίσουμε οχυρό, θα βλέπουμε τα κουπόνια στο τελετεξ όπως κάναμε στην πρώτη δημοτικού 🤪 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

δε σου κοστίζει τίποτα να κάνεις δωρεάν συνδρομή και να δοκιμάσεις ο ίδιος 

Μωρε εγω να την κανωΑλλα τι λεει απο ασφαλεια?Η δωρεαν εκδοση?Ειναι σαν το vpn του opera που δεν ειναι vpn?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, akis951 είπε

Μωρε εγω να την κανωΑλλα τι λεει απο ασφαλεια?Η δωρεαν εκδοση?Ειναι σαν το vpn του opera που δεν ειναι vpn?

η δωρεάν έκδοση είναι ίδια με την επι πληρωμής απο άποψη ασφάλειας (No-logs policy)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που δε κοστιζει τιποτα, ειναι αν βλεπετε απο pc, να βαλετε στη θυρα ethernet doh dns, ετσι ωστε να κρυπτογραφειτε ολοι η κινηση και να μη μπορει να δει κανεις τι κατεβαζετε ή τι κανετε γενικως.

Αυτο ειναι τσαμπα και για πισι μονο..... 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Αυτο που δε κοστιζει τιποτα, ειναι αν βλεπετε απο pc, να βαλετε στη θυρα ethernet doh dns, ετσι ωστε να κρυπτογραφειτε ολοι η κινηση και να μη μπορει να δει κανεις τι κατεβαζετε ή τι κανετε γενικως.

Αυτο ειναι τσαμπα και για πισι μονο..... 

Αυτό γίνεται και σε Android συσκευές. Το είχα κάνει και σε Android TVbox και σε Android TVs. Όμως δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με την "ασφάλεια" που προσφέρει ένα καλό (και σωστά ρυθμισμένο😉) vpn.

Δημοσ.
12 hours ago, akis951 said:

Ταινίες και σειρές που στριμαρουν από απλές ιστοσελίδες (τύπου Putlocker κλπ.). Και η δωρεάν έκδοση του proton είναι μια χαρά για αυτά 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, subnigur0th είπε

Ταινίες και σειρές που στριμαρουν από απλές ιστοσελίδες (τύπου Putlocker κλπ.). Και η δωρεάν έκδοση του proton είναι μια χαρά για αυτά 

Μια ερωτηση επειδη το κατεβασα.Συνδεεται απο ολλανδια,ηπα,ιαπωνια,πολωνια και ρουμανια.Ομως αυτες οι χωρες εχουν αυστηρα policies για την πειρατεια.Ειναι σιγουρα ασφαλες να συνδεεσαι με ip αυτων των χωρων?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, akis951 είπε

Μια ερωτηση επειδη το κατεβασα.Συνδεεται απο ολλανδια,ηπα,ιαπωνια,πολωνια και ρουμανια.Ομως αυτες οι χωρες εχουν αυστηρα policies για την πειρατεια.Ειναι σιγουρα ασφαλες να συνδεεσαι με ip αυτων των χωρων?

αρκεί να μην υπάρχουν logs 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...