gregpec2 Δημοσ. 8 Αυγούστου Δημοσ. 8 Αυγούστου 11 ώρες πριν, jimsomebody είπε υπάρχει καποιο guide για το σωστό σετάρισμα του qbittorrent με protonvpn? τα χρησιμοποιώ και τα 2 εδώ και μήνες αλλά δεν εχω πειράξει καμια ρύθμιση ειναι στις εργοστασιακές... Εργαλεία -> Επιλογές -> Για προχωρημένους -> Διεπαφή Δικτύου -> ProtonVPN Όπου ProtonVpn, βάζουμε και οποιοδήποτε άλλο VPN τυχόν έχουμε. Με αυτή τη ρύθμιση εξασφαλίζουμε οτι το qbittorrent θα λειτουργεί, μόνο όταν είναι ενεργό το VPN. 1 2
akis951 Δημοσ. 11 Αυγούστου Δημοσ. 11 Αυγούστου Μια ακομη ερωτηση επειδη χρησιμοποιω το free protonvpn .Απλα για να βλεπω απο broswers.Δεν κατεβαζω torrents. Πως μπορουμε να ξερουμε οτι λειτουργει?Ψαχνουμε την ip μας? Επιπλεον αν θελουμε να κατεβασουμε μεσω browser λειτουργει ή οχι?
Silenzio Δημοσ. Τετάρτη στις 09:31 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:31 πμ (επεξεργασμένο) Spoiler Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:31 πμ από Silenzio
iorant Δημοσ. Πέμπτη στις 11:06 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:06 πμ Στις 27/3/2025 στις 10:33 ΜΜ, myst77 είπε Καλησπέρα πως μπορει κάποιος να χρησιμοποιησει ενα VPN προγραμμα σε STB box που βλεπει τηλεοραση; Στον υπολογιστη να καταλαβω, σε κουτι ομως πως "περναει" μεσα απο VPN ; Είναι πολύ απλό , αρκεί το box σου να τρέχει την εφαρμογή του vpn που έχεις. Διαφορετικά είναι πολύπλοκο.
iliata2410 Δημοσ. Πέμπτη στις 11:15 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:15 πμ στο smartbox της ΕΟΝ(nova),εχω εγκατεστημενο kodi εκει παρολα αυτα να εγκαταστησω vpn εκει η οχι;εχετε υποψη οτι το smartbox στην τηλεοραση που το εχω η τηλεοραση ειναι παλια,δεν εχει ιντερνετ.
iorant Δημοσ. Πέμπτη στις 11:21 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:21 πμ Καλημέρα . Είμαι και εγώ στην αναζήτηση πλέον vpn, για το xiaomi mi box με stremio. Έχω real debrid στο οποίο συνδέομαι μέσα από το proton vpn free το οποίο λειτουργεί πάρα πολύ καλά αλλά είναι ακριβό να πάω στο plus. Σίγουρος πλέον βλέπω τα logs στο real debrid ,που μπαίνει ο vpn. Για συνδρομή Μάλλον θα δοκιμάσω το fastestvpn με 20$ για 2 χρόνια. Έχει κανείς άποψη; ghost vpn;
touristen Δημοσ. Πέμπτη στις 03:51 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:51 μμ Στάνταρ έχω ερωτηθεί 500 φορές μέχρι τώρα, αλλά επειδή δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη.... από την στιγμή που κάποιος έχει real debrid στο stremio, είναι απαραίτητο και το vpn; Έχω περαασμένο το stremio στην TCL που έχω (android), έχω Real Debrid, έχω και Nord VPN paid στην τηλεόραση, αλλά ότι setting έχω δοκιμάσει (P2P server, Nord Lynx κλπ), πάντα μου κάνει buffer σε αρχεία 4Κ, οπότε το απενεργοποιώ, με την ελπίδα το Real Debrid να είναι αρκετό για προστασία, όντας encrypted κλπ.....
iliata2410 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:42 μμ 4 ώρες πριν, touristen είπε Στάνταρ έχω ερωτηθεί 500 φορές μέχρι τώρα, αλλά επειδή δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη.... από την στιγμή που κάποιος έχει real debrid στο stremio, είναι απαραίτητο και το vpn; ειναι διαφορετικα,δες εδω.
iliata2410 Δημοσ. Σάββατο στις 11:49 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:49 πμ βοηθεια λιγακι εχω το ip vanish και παρολο που εχω τοποθεσια κυπρος τα καναλια ΡΙΚ δεν κατορθωσα να τα δω ποτε.δειτε εικονα.δεν ξερω αν πρεπει κατι εξτρα να ρυθμισω. Spoiler
pas2 Δημοσ. Σάββατο στις 02:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:02 μμ 2 ώρες πριν, iliata2410 είπε βοηθεια λιγακι εχω το ip vanish και παρολο που εχω τοποθεσια κυπρος τα καναλια ΡΙΚ δεν κατορθωσα να τα δω ποτε.δειτε εικονα.δεν ξερω αν πρεπει κατι εξτρα να ρυθμισω. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου O server του vpn είτε είναι virtual ή είτε αντιλαμβάνονται ότι μπαίνεις με vpn και δεν δίνει εικόνα (block vpn policy) λόγω δικαιωμάτων. Εχω δει να προτείνουν αγορά άλλου vpn που κρύβει το ότι είναι vpn (undetectable).
iliata2410 Δημοσ. Σάββατο στις 03:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:09 μμ 1 ώρα πριν, pas2 είπε O server του vpn είτε είναι virtual ή είτε αντιλαμβάνονται ότι μπαίνεις με vpn και δεν δίνει εικόνα Είτε μπαίνω με vpn είτε όχι το ίδιο βγάζει πάλι.ισως να είναι και αυτό που λες.παλαιοτερα με nord που είχα ήταν οι θυμάμαι.
panos0100 Δημοσ. Σάββατο στις 10:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:46 μμ Καλησπέρα παιδιά, επειδή φοβάμαι και εγώ για πρόστιμα και για αυτά που λένε λέω να ξεκινήσω να βάλω κανένα vpn μου έχουνε προτείνει το proton, δεν ξέρω αν και το nord είναι και εκείνο αξιόπιστο, κάπου έχω ακούσει ότι οι σερβερς πρέπει να είναι εκτός Ευρώπης, μου έχουνε πει αυτό το ρουτερ να πάρω https://www.skroutz.gr/s/44362775/Cudy-WR3000-v1-Asyrmato-Router-Wi-Fi-6-me-4-THyres-Gigabit-Ethernet.html το θέμα είναι πως θα το συνδέσω αυτό στη θύρα wan; εχω της nova και είναι με οπτική ινα δεν είναι καλώδιο ethernet εχει κάποιο ανταπτορα; Αλλάζω το καλώδιο κάπως; Και άντε ας πούμε ότι τα κάνω όλα αυτά μετά λογικά δεν μπορούν να μας βρουν, αλλιώς να μην μπω στη διαδικασία, άλλα νιώθω ότι δεν υπάρχει πλέον ελευθερία στο ίντερνετ άμα είναι να το κόψουμε τελείως τι να πω δηλαδή το ένα δεν κάνει τα torrent ταινίες δεν κάνει stream δεν κάνει μέχρι και τραγούδια τώρα λένε mp3 ούτε αυτά
korakios Δημοσ. Σάββατο στις 11:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:53 μμ 1 ώρα πριν, panos0100 είπε κάπου έχω ακούσει ότι οι σερβερς πρέπει να είναι εκτός Ευρώπης και Ελλάδα να είναι κομπλέ , αρκεί να μην κρατά logs ο server 1
panos0100 Δημοσ. Κυριακή στις 11:40 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:40 πμ 11 ώρες πριν, korakios είπε και Ελλάδα να είναι κομπλέ , αρκεί να μην κρατά logs ο server Ωραία οπότε βάζω το proton vpn το οποίο δεν κρατάει logs και λογικά είμαι καλυμμένος, το θέμα είναι όλα τα ρουτερ έχουνε θύρα wan ethernet εμενα το καλώδιο της οπτικής είναι το κλασικό στρόγγυλο πως μπορώ να το συνδέσω σε τέτοια ρουτερ;
bathory1000 Δημοσ. Κυριακή στις 03:12 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:12 μμ Δείτε και το SurfShark με 45 ευρω με κουπόνι για 27μήνες Torrent κατεβάζει full και stream 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα