Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

τώρα το είδα , ευτυχώς που δεν πήγες σε Nord . Επειδή ούτε το Surfshark έχει port forwarding , πως πάει ? Ειδικά σε παλιότερα torrents  

τι κάνει αυτό?

• Απαντ. 721
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, jimis98 είπε

τι κάνει αυτό?

το port forward εννοείς? Παίζει σημαντικό ρόλο να συνδέεσαι με άλλους (άρα και καλύτερες ταχύτητες) . edit για torrents (και stremio με torrentio addon)

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

το port forward εννοείς? Παίζει σημαντικό ρόλο να συνδέεσαι με άλλους (άρα και καλύτερες ταχύτητες) . edit για torrents (και stremio με torrentio addon)

ναι για το port forward λέω 

Δημοσ.
Στις 28/5/2025 στις 11:45 ΠΜ, keleystis είπε

Υπάρχει μια προσφορά απο την σελίδα του pc magazine https://protonvpn.com/l/special-pcmag-deal#pricing   που βγαίνει περίπου 78 ευρώ για 2 χρόνια.

Μιας και επιτέλους κλείδωσε το Nord θα τσιμπήσω το Proton . (δε με ενδιαφέρει εφαρμογή σε TV)

Ξέρουμε την ταρίφα της Paypal στο περίπου για μετατροπή σε $ ? 

Δημοσ.

Τελικά, μετά από 6 περίπου μήνες το NordVpn που είχαμε πάρει από το G2A (2 έτη Complete) με 18 ευρώ έγινε Revoke!

Τώρα τι κάνουμε; Γενικά ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με τις ταχύτητες του και το πόσο απλό το UI του.

(χρήση καθαρά για κατέβασμα αλα early 00s από τον θείο Τορρεντίδη τον Αμερικανό)

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Γενικά ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με τις ταχύτητες του

Εγώ το αντίθετο , μου έβγαλε την πίστη και χάρηκα που το ξεφορτώθηκα . Οτιδήποτε δεν ήταν φρέσκο με χαμούλη απο seeders κατέβαινε την επόμενη (λόγω κλειστής πόρτας στο qbittorrent) . Θυμήθηκα εποχές adsl ....

Δημοσ.
5 minutes ago, korakios said:

Εγώ το αντίθετο , μου έβγαλε την πίστη και χάρηκα που το ξεφορτώθηκα . Οτιδήποτε δεν ήταν φρέσκο με χαμούλη απο seeders κατέβαινε την επόμενη (λόγω κλειστής πόρτας στο qbittorrent) . Θυμήθηκα εποχές adsl ....

Τώρα, ποιο χρησιμοποιείς;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Τώρα, ποιο χρησιμοποιείς;

Κανένα, σήμερα κλείδωσε και θα πάω σε Proton (πριν τα έγραψα , ένα ποστ πιο πάνω απο δικό σου 😛)

Υπόψιν οτι δεν έχει kill switch για TV 

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, korakios said:

Κανένα, σήμερα κλείδωσε και θα πάω σε Proton (πριν τα έγραψα , ένα ποστ πιο πάνω απο δικό σου 😛)

Υπόψιν οτι δεν έχει kill switch για TV 

Για το PC το θέλω βασικά εγώ μόνο. Ισως προς surfshark κατευθυνθώ. Θα ψάξω τα προηγούμενα posts λίγο καλύτερα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
9 ώρες πριν, korakios είπε

Μιας και επιτέλους κλείδωσε το Nord θα τσιμπήσω το Proton . (δε με ενδιαφέρει εφαρμογή σε TV)

Ξέρουμε την ταρίφα της Paypal στο περίπου για μετατροπή σε $ ? 

Δεν γνωρίζω αλλά εγώ στην θέση σου θα πλήρωνα με Revolut.

Προσωπικά αν και με έψηνε η προσφορά έχω βάλει τελικά Mullvad και δίνω 5 ευρώ τον μήνα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

εκλεισε το nord και σε εμενα, ενω ηταν για 2 ετη. Μιλαω τωρα με support αν και δε θα κανουν και κατι... 

Δες εκεί για να μη το σπαμάρουμε στο παρών . Όλοι πήραν τα λεφτά πίσω . 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kazantzidis είπε

εκλεισε το nord και σε εμενα, ενω ηταν για 2 ετη. Μιλαω τωρα με support αν και δε θα κανουν και κατι... 

Τα λεφτά σου θα τα πάρεις πίσω. Όμως ειλικρινά πιστεύω ότι οι τύποι στο NordVPN είναι πιθανότατα στο κόλπο και γνώστες της ιστορίας. Τα έχω γράψει και στους ίδιους. Έκανα τον κόπο και αντάλλαξα μερικά emails με το support τους. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Ορίστε και ένα τμήμα μόνο από ένα από όσα τους έγραψα. Αγανάκτησα, πήρα SURFSHARK και βρήκα την υγεία μου και την ησυχία μου.😁

Letter_to_NordVPN.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, kazantzidis said:

Εγκρίθηκε refund σε μένα τελικά (13€)

*δε το χα πάρει 18€ (βρήκα την απόδειξη)

Επεξ/σία από 7nisiotis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Εγκρίθηκε refund σε μένα τελικά (13€)

*δε το χα πάρει 18€ (βρήκα την απόδειξη)

Εγω έστειλα μήνυμα στον πωλητή αλλά δεν απάντησε. Refund πώς κάνεις από g2a?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...