GiannisSol Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ξερει κανεναν αν το cybershost εχει λειτουργια kill switch ? Το εχω σε 3 συσκευες pc, κινητο , box και δεν το βρισκω πουθενα. edit βασικα μονο στην εφαρμογη του pc το βρισκω. Επεξ/σία 11 Απριλίου από GiannisSol
vadada Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Στις 7/4/2025 στις 12:42 ΜΜ, prince_21 είπε Μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ευχαριστημενος με Proton. Πολυ γρηγορες ταχυτητες τοσο σε torrenting οσο και σε browsing streaming απο PC (σε ελληνικο σερβερ με 500αρα οπτικη πιανει 350 - 380 wireless). Ειδικα για οσους ενδιαφερονται να κατεβαζουν torrents το συστηνω ανεπιφυλακτα μιας και ειναι πολυ ευκολο να το κανετε bind με qbittorent + port forwarding . Χρησιμοποιω και ενα δευτερο router ως VPN client το οποιο συνδεεται με ethernet στην τηλεοραση για να παιζει Stremio και ολα μια χαρα. Τωρα θελω να δοκιμασω να παρω αυτο το gadget μπας και πιασει μεγαλυτερη ταχυτητα ασυρματα και εκει γιατι η ethernet της LG OLEDC1 φτανει μεχρι 100 https://www.tp-link.com/gr/home-networking/usb-ethernet-adapter/ue300c/ Εχει καποια διαφορα αν δεν βαλεις στον qbitorrent settings-network interface την επιλογη για proton και απλα αφησεις το any interface?
prince_21 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, vadada said: Εχει καποια διαφορα αν δεν βαλεις στον qbitorrent settings-network interface την επιλογη για proton και απλα αφησεις το any interface? δεν εχω ιδεα μιας και μονο ετσι το εχω δουλεψει / αν το δοκιμασω θα ενημερωσω Επεξ/σία 11 Απριλίου από prince_21
kaiadas4 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 18 ώρες πριν, micos000 είπε Συνδέεσαι σε p2p optimized server ή όπου να 'ναι; https://nordvpn.com/servers/deal-site/ όπου να ναι εμπαινα αδερφέ.δοκιμασα να πατήσω και p2p χωρίς να κάνω καμιά ρύθμιση (ούτε ξέρω αν χρειάζεται), με σύνδεσε με Ελλάδα αλλά δεν άλλαξε κάτι στις ταχύτητες. Θέλει καμιά ρύθμιση και για το p2p; ευχαριστώ
kazantzidis Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου ωρες ωρες το youtube βλεπει πως εχω vpn και δεν με αφηνει να δω βιντεο... nordvpn...
coffeex Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 9 minutes ago, kazantzidis said: ωρες ωρες το youtube βλεπει πως εχω vpn και δεν με αφηνει να δω βιντεο... nordvpn... Σου βγάζει μήνυμα ότι είσαι bot ή κάτι τέτοιο ή μπαίνεις κανονικά με τον google λογαριασμό σου και δεν σε αφήνει;
micos000 Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 3 ώρες πριν, kaiadas4 είπε Θέλει καμιά ρύθμιση και για το p2p. Δε νομίζω. Κανονικά θα έπρεπε να μην έχεις πρόβλημα σε αυτούς τους σέρβερ. 1
vadada Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Στο Mi box που εχω βαλει το proton vpn μετα απο λιγη ωρα κλεινει την εφαρμογη του vpn μονο του.Οποτε stremio στην τβ δυσκολα μεχρι να βρω ακρη.Ισως βαλω ενα ρουτερ μονο για τις τηλεορασεις με μονιμο vpn. 1
Panos1987 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 5 ώρες πριν, vadada είπε Στο Mi box που εχω βαλει το proton vpn μετα απο λιγη ωρα κλεινει την εφαρμογη του vpn μονο του.Οποτε stremio στην τβ δυσκολα μεχρι να βρω ακρη.Ισως βαλω ενα ρουτερ μονο για τις τηλεορασεις με μονιμο vpn. Μέσω Mac address τις ορίζεις?
jimakos234 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Στις 11/4/2025 στις 10:20 ΠΜ, vadada είπε Εχει καποια διαφορα αν δεν βαλεις στον qbitorrent settings-network interface την επιλογη για proton και απλα αφησεις το any interface? Αν κλεισει το VPN και κατεβαζεις, θα παει στο επομενο Inteface Που θα εχει internet, το κανονικο ethernet/wifi δηλαδη, και θα συνεχισει το torrenting με την πραγματικη σου IP κλπ
kazantzidis Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου Στις 11/4/2025 στις 9:51 ΜΜ, micos000 είπε Δε νομίζω. Κανονικά θα έπρεπε να μην έχεις πρόβλημα σε αυτούς τους σέρβερ. ανοίγει η σελίδα αλλά στο βίντεο γράφει πως έχω vpn κτλ…
vadada Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 4 ώρες πριν, Panos1987 είπε Μέσω Mac address τις ορίζεις? Δεν εχω αλλαξει κατι.
9-11 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου To whom it may concern: Αν ανήκετε σε αυτούς που δεν χρειάζονται VPN για μεγάλο αριθμό συσκευών αλλά καλύπτονται με μία σύνδεση (π.χ. data hoarder που κάνει torrenting στο PC και αποθηκεύει σε HDD) ενημερώστε. Αντί για τις διάφορες υπηρεσίες που προσφέρουν subscription sharing ανά μήνα (ενδεικτικά: spliiit.com, sharesub.com, gosplit.com) θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Η διετής συνδρομή του Proton VPN κοστίζει €71,76 (PCMag deal σε τιμή Black Friday) και προσφέρει 10 connections. Ένα τέτοιο εγχείρημα βεβαίως προϋποθέτει εμπιστοσύνη. Για ενδεχόμενη κατάχρηση (λαμβάνεις στοιχεία login υποσχόμενος πως θα το τρέχεις σε 1 device αλλά εσύ είσαι γύφτος και το χρησιμοποιείς σε PC, laptop, tablet και smartphone ταυτόχρονα) και όχι μόνο... Αν συγκεντρωθούν 10 μέλη (αξιόπιστα, φερέγγυα, όχι χθεσινοί), το κόστος είναι αστείο: μόλις 7 ευρουλάκια. Κάτι ανάλογο κάνουμε με τις ομαδικές παραγγελίες AntiVirus/Internet Security licenses και αποδίδει... 2
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 57 λεπτά πριν, 9-11 είπε To whom it may concern: Αν ανήκετε σε αυτούς που δεν χρειάζονται VPN για μεγάλο αριθμό συσκευών αλλά καλύπτονται με μία σύνδεση (π.χ. data hoarder που κάνει torrenting στο PC και αποθηκεύει σε HDD) ενημερώστε. Αντί για τις διάφορες υπηρεσίες που προσφέρουν subscription sharing ανά μήνα (ενδεικτικά: spliiit.com, sharesub.com, gosplit.com) θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε. Η διετής συνδρομή του Proton VPN κοστίζει €71,76 (PCMag deal σε τιμή Black Friday) και προσφέρει 10 connections. Ένα τέτοιο εγχείρημα βεβαίως προϋποθέτει εμπιστοσύνη. Για ενδεχόμενη κατάχρηση (λαμβάνεις στοιχεία login υποσχόμενος πως θα το τρέχεις σε 1 device αλλά εσύ είσαι γύφτος και το χρησιμοποιείς σε PC, laptop, tablet και smartphone ταυτόχρονα) και όχι μόνο... Αν συγκεντρωθούν 10 μέλη (αξιόπιστα, φερέγγυα, όχι χθεσινοί), το κόστος είναι αστείο: μόλις 7 ευρουλάκια. Κάτι ανάλογο κάνουμε με τις ομαδικές παραγγελίες AntiVirus/Internet Security licenses και αποδίδει... Πως ξέρεις οτι δε θα μας κόψουν?
9-11 Δημοσ. 13 Απριλίου Δημοσ. 13 Απριλίου 1 hour ago, Geralt_Haute_Bellegarde said: Πως ξέρεις οτι δε θα μας κόψουν? Φαντάζομαι εννοείς για παραβίαση των όρων χρήσης. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα υπήρχαν οι υπηρεσίες όπου πελάτες μοιράζονται τις συνδρομές τους (δες τα site παραπάνω). Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να το αποκλείσω. Η Proton μάλιστα διαθέτει ξεχωριστό "family" πακέτο για όσους επιθυμούν να μοιράζονται τη συνδρομή τους με συγγενικά (ή άλλα έμπιστα) άτομα. Ο φίλος @vadada αγόρασε από το gosplit και μέχρι στιγμής τουλάχιστον (έχουν περάσει μόλις 10 μέρες βέβαια) δεν έχει αναφέρει κάποιο πρόβλημα. Μιλάμε για torrenting πάντα, το υπόλοιπο traffic δεν υπάρχει λόγος να περνάει από tunnel. Τουναντίον. Κάτι τέτοιο αντενδείκνυται. Αντί της πλατφόρμας που παίζει το ρόλο του διαμεσολαβητή (και υποθέτω παρέχει κάποιες εγγυήσεις), κάνεις/-ουμε το ίδιο με άλλα μέλη του forum. Αν είσαι εγγεγραμμένος -και ενεργός- για 20 χρόνια, λίγο δύσκολο να ρίξεις τους υπόλοιπους, θα σου κρεμάσουν κουδούνια. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα