kodivision100 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Έχω βάλει το PIA vpn σε τρία box tv που έχω και σε κανένα δεν μου δίνει το kill switch σαν επιλογή. Λέγεται ότι στο android δεν γίνεται έλα όμως που στο tablet που είναι android μπήκε κανονικά. Γνωρίζει κάποιος φίλος γιατί γίνεται αυτό; Επεξ/σία 22 Απριλίου από kodivision100
kallair Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 35 λεπτά πριν, kodivision100 είπε Καλημέρα. Έχω βάλει το PIA vpn σε τρία box tv που έχω και σε κανένα δεν μου δίνει το kill switch σαν επιλογή. Λέγεται ότι στο android δεν γίνεται έλα όμως που στο tablet που είναι android μπήκε κανονικά. Γνωρίζει κάποιος φίλος γιατί γίνεται αυτό; Στην ουσια ειναι λειτουργικο ειδικα τροποποιημενο για χρηση στην τηλεοραση το androidTV και ας ειναι android.. δεν εχει επιλογες για kill switch στο androidtv. Kακως προφανως. Στα κινητα μπορεις κανονικα να εχεις kill switch και να διαλεξεις ποιες εφαρμογες θα παιζουν μεσω vpn. 1
Klaudio_97 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε ολους. Εκανα και εγω συνδρομή στο nord ultra για 2 χρονια απο g2a. Η ερωτηση μου όμως ειναι η εξης. Επειδη εγω βλέπω live streaming αγωνες και stremio μεσω android και iPhone ειδα οτι το wideguard προσφέρει της καλυτερες ταχύτητες ΑΛΛΑ ειδα οτι εχει την λιγότερη ανωνυμία η ασφάλεια. Ισχύει; Να αλλαξω πρωτόκολλο η οχι; Επίσης οτι αλλο tips εχετε απο ρυθμίσεις κλπ θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 22 Απριλίου από Klaudio_97
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Klaudio_97 είπε Καλησπέρα σε ολους. Εκανα και εγω συνδρομή στο nord ultra για 2 χρονια απο g2a. Η ερωτηση μου όμως ειναι η εξης. Επειδη εγω βλέπω live streaming αγωνες και stremio μεσω android και iPhone ειδα οτι το wideguard προσφέρει της καλυτερες ταχύτητες ΑΛΛΑ ειδα οτι εχει την λιγότερη ανωνυμία η ασφάλεια. Ισχύει; Να αλλαξω πρωτόκολλο η οχι; Επίσης οτι αλλο tips εχετε απο ρυθμίσεις κλπ θα με βοηθούσε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το wideguard υποτίθεται είναι πιο καινούριο και πιο ασφαλές τουλάχιστον έτσι ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος. Έχεις πηγη γι αυτό που λες;
Klaudio_97 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 6 λεπτά πριν, Geralt_Haute_Bellegarde είπε Το wideguard υποτίθεται είναι πιο καινούριο και πιο ασφαλές τουλάχιστον έτσι ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος. Έχεις πηγη γι αυτό που λες; Και εγω αυτο ειδα τώρα που το κοιταξα πριν λίγο αλλα πριν ημέρες ειχα δει σε αρθρο ελληνικό οτι η ανωνυμία ειναι μικρότερη οποτε είναι πιο ευκολο να σε "πιασουν". 1
great Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 22 minutes ago, Klaudio_97 said: ειδα οτι το wideguard προσφέρει της καλυτερες ταχύτητες ΑΛΛΑ ειδα οτι εχει την λιγότερη ανωνυμία η ασφάλεια. θεωρω οτι εννοεις το wireguard. Ειναι το πιο συγχρονο στο κομματι του VPN , το αμεσως προηγουμενο ειναι το openvpn. Για θεμα ασφαλειας δεν υπαρχει συζητησι, το ανωνυμία δεν εχει να κανει με το ειδος του VPN Που κανεις με τον server αλλα με το αν αυτο που λεει οτι δεν κραταει logs οντως δεν κρατάει logs.
touristen Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Ένα περίεργο που έχω παρατηρήσει με Nord VPN (αγορασμένο) σε Android TV, είναι ότι όταν παρακολουθώ stremio με το protocol στο Auto ή στο NordLynx ή και στο OpenVPN, μου αποσυνδέεται αρκετά συχνά. Αντίθετα, όταν το έχω στο NordWhisper, αποσυνδέεται από σπάνια ως καθόλου. Έχει κάτι να κάνει με τα protocols, κάνω κάτι λάθος;;; Όποια βοήθεια, δεκτή (άντε ρε nord, βάλε ένα ρημάδι kill switch και σε android tv...)
great Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Υπαρχει VPΝ με kill switch για android TV (MI BOX δηλαδη) ? με κόστος εννοειτε
adi32 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 22 λεπτά πριν, great είπε Υπαρχει VPΝ με kill switch για android TV (MI BOX δηλαδη) ? με κόστος εννοειτε ip vanish 1
Klaudio_97 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Ναι το wideguard εννοούσα. https://gr.pcmag.com/vpn-1/49509/ti-einai-to-wireguard-to-khreiazeste-gia-to-vpn-sas Εδω ειναι το άρθρο που διαβασα.
vadada Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Στο mi box s μεχρι να τελειωσει η ταινια που βλεπω στο stremio κανει disconnect μονο του απο το vpn καθε φορα (μαλλον κανει kill την εφαρμογη στο background).Υπαρχει καμια λυση για αυτο ?
tzitzikas2 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποια δωρεάν έκδοση vpn που να έχει εφαρμογή για Android σε Chromecast για να παρακολουθουμε stremio ή αποκλείεται να δουλέψει και πρέπει να σκεφτούμε αγορά vpn? Αν ναι ποια είναι η πιο κατάλληλη? Ευχαριστώ
neo80 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Στις 23/4/2025 στις 7:53 ΠΜ, tzitzikas2 είπε Θα μπορούσαμε να βάλουμε κάποια δωρεάν έκδοση vpn που να έχει εφαρμογή για Android σε Chromecast για να παρακολουθουμε stremio ή αποκλείεται να δουλέψει και πρέπει να σκεφτούμε αγορά vpn? Αν ναι ποια είναι η πιο κατάλληλη? Ευχαριστώ ξέχασε το αυτό ΔΩΡΕΑΝ δεν παίζει 1
chriskan22 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) παιδες μεγαλη ΠΡΟΣΟΧΗ οσοι μπαινετε σε browsers , μπορει να γινουν leak τα στοιχεια σας ακομα και με vpn. ΔΙΑΒΑΣΤΕ το παρακατω αρθρο η κανενα αντιστοιχο https://cyberinsider.com/webrtc-leaks/ Προτεινει μονο firefox με μια συγκεκριμενη ρυθμιση για απολυτη ασφαλεια.. Θελω τις γνωμες σας Επεξ/σία 25 Απριλίου από chriskan22 1
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Θεωρητικά αν εχεις το fingerprinting blocking ενεργοποιημένο δε θα έχεις θέμα. Τον τελευταίο καιρό θεωρώ οτι ο Brave είναι πιο ασφαλής απο τον firefox του 2025 κι ας είναι chromium 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα