Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/4/2025 στις 10:57 ΜΜ, tzitzikas2 είπε

Καλησπέρα. Χρησιμοποιώ stremio για 1-2 προβολές ανά βδομάδα max, λόγω έλλειψης χρόνου. Οπότε σκέφτομαι αν υπάρχει κάποια δωρεάν έκδοση vpn για να είμαστε ήσυχοι, και για να μην πληρώνω χρήματα για τόσο μικρή χρήση.Διαβασα ότι με τις δωρεάν εκδόσεις δεν μπορώ να βλέπω stremio. Γιατί? Ευχαριστώ!!

Εγώ έχω το fastestvpn. Το είχα πάρει πριν από λίγα χρόνια σε lifetime προσφορά με πολύ χαμηλή τιμή. Δεν το χρησιμοποιούσα ιδιαίτερα αλλά το ενεργοποίησα πάλι και το δοκιμάσω.

Ορισμένοι γράφουν ότι δεν είναι καλό, προσωπικά δεν έχω βρει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Εχει wireguard, kill switch, έδρα τις νήσους cayman. Με 100άρα σύνδεση πιάνω το μέγιστο.

Παλιότερα που δεν υπήρχε το πρωτόκολλο wireguard είχε κάποια θεματάκια όταν το είχα πρωτοβάλει τώρα δεν έχει προκύψει κάτι. Νομίζω ότι το wireguard έχει αλλαξει τα δεδομένα στα vpn. Τις τελευταίες μέρες δεν μου έχει κάνει κάποιο disconnect στο tvbox.

οι 2 ελληνικοί servers δεν είναι σε wireguard πρωτόκολλο αλλά έχει Βουλγάρικο wireguard με καλύτερες ταχύτητες.

Με το support δεν είχα πρόβλημα με έχουν βοηθήσει. Παλιότερα δεν είχε καν ελληνικούς σερβερς αλλά έβαλαν μετά από αιτήματά μας.

Επεξ/σία από klimt
  • Thanks 2
  • Απαντ. 234
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, klimt said:

Εγώ έχω το fastestvpn. Το είχα πάρει πριν από λίγα χρόνια σε lifetime προσφορά με πολύ χαμηλή τιμή. Δεν το χρησιμοποιούσα ιδιαίτερα αλλά το ενεργοποίησα πάλι και το δοκιμάσω.

Ορισμένοι γράφουν ότι δεν είναι καλό, προσωπικά δεν έχω βρει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Εχει wireguard, kill switch, έδρα τις νήσους cayman. Με 100άρα σύνδεση πιάνω το μέγιστο.

Παλιότερα που δεν υπήρχε το πρωτόκολλο wireguard είχε κάποια θεματάκια όταν το είχα πρωτοβάλει τώρα δεν έχει προκύψει κάτι. Νομίζω ότι το wireguard έχει αλλαξει τα δεδομένα στα vpn.

οι 2 ελληνικοί servers δεν είναι σε wireguard πρωτόκολλο αλλά έχει Βουλγάρικο wireguard με καλύτερες ταχύτητες.

Με το support δεν είχα πρόβλημα με έχουν βοηθήσει. Παλιότερα δεν είχε καν ελληνικούς σερβερς αλλά έβαλαν μετά από αιτήματά μας.

to killswitch παιζει και σε android TV box (MI) ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, great είπε

to killswitch παιζει και σε android TV box (MI) ?

όχι δεν παίζει όπως και σχεδόν σε όλα τα vpn.

Εχω βάλει ένα προγραμματάκι που πρότειναν εδώ μέσα που κάνει monitor αν είναι ενεργό το vpn στο tv box. Τις τελευταίες μέρες που το δοκιμάζω δεν είχα κάποιο disconnect.

Σκεφτόμουν και για vpn router αλλά δεν ξέρω αν δίνουν το config file για wireguard. σε openvpn-ppte έχουν οδηγίες στο site.

Στο reddit ένας είχε γράψει ότι σε παλιούς χρήστες της lifetime συνδρομής συνήθως δεν το δίνουν (αν δεν κάνουν ένα update με κάνα 20ευρω), σε πιο νέους από το 2022 και μετά το δίνουν το config.

Θα στείλω e-mail για να μάθω από 1ο χέρι επειδή εγώ το έχω από το 2020! Αλλά για νέους συνδρομητές θεωρώ ότι το δίνουν.

ΥΓ: Σε κινητό και υπολογιστή έχει κανονικά kill switch και split tunneling

Επεξ/σία από klimt
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, klimt είπε

Παλιότερα που δεν υπήρχε το πρωτόκολλο wireguard είχε κάποια θεματάκια όταν το είχα πρωτοβάλει τώρα δεν έχει προκύψει κάτι. Νομίζω ότι το wireguard έχει αλλαξει τα δεδομένα στα vpn. Τις τελευταίες μέρες δεν μου έχει κάνει κάποιο disconnect στο tvbox.

Σε Chromecast θα παίξει καλά? Το kill switch τι ακριβώς κάνει? Και πώς εγκαθίσταται σε Chromecast? Ευχαριστώ!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, klimt είπε

όχι δεν παίζει όπως και σχεδόν σε όλα τα vpn.

Εχω βάλει ένα προγραμματάκι που πρότειναν εδώ μέσα που κάνει monitor αν είναι ενεργό το vpn στο tv box. Τις τελευταίες μέρες που το δοκιμάζω δεν είχα κάποιο disconnect.

Μπορείς να πεις ποιο είναι  το προγραμματάκι για monitor του vpn στην τηλεόραση; :)

Δημοσ.

έβαλα το nordvpn χωρίς να έχει port forwarding που μου συστήνουν όλοι σαν φυσιολογική ρύθμιση και νορμάλ ταχύτητες. Από κει που κατέβαζα με 10mbs τώρα κατεβάζω με 1mbs και δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι έχουνε κανονική και νορμάλ ταχύτητα και εγώ έχω πέσει τόσο χαμηλά. Από την εταιρεία προσπάθησαν να μου αλλάξουν τα κανάλια και δεν άλλαξε τίποτα στις ταχύτητες και δοκίμασα να μπω και στο firewall και δεν μπορώ να καταλάβω τι πρέπει να κλείσω ή να ανοίξω....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, touristen είπε

Μπορείς να πεις ποιο είναι  το προγραμματάκι για monitor του vpn στην τηλεόραση; :)

monitor dot.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα πάλι , επιστρέφουμε στην ρουτίνα κ  έχω απορία , υπάρχει κάποια λύση σχετικά με VPN για τις ταινίες ??? 

Ότι VPN βάζω δεν δουλεύει στα σάιτ των ταινιών 

Προληπτικά το ρωτάω ακόμα και χωρίς κάποια λύση θα κάτσω να δω ταινίες/ σειρές , περισσότερο στους αγώνες με φοβησαν κ έβαλα για δύο μήνες ένα premium VPN (δοκιμαστικά) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, klimt είπε

monitor dot.

Το monitor dot μας ειδοποιει αν λειτουργει το vpn (πρασινη βουλα) ή δεν λειτουργει (κοκκινη βουλα) .Δεν προστατευει την ip σε περιπτωση που ειναι κοκκινο. Απλα σε ειδοποιει οτι εισαι "εκτεθημενος" να κλεισεις την συνδεση .

Ενω το killswitch του νpn σε περιπτωση διακοπης του vpn ή επανεκινησης του συστηματος σε προστατευει απο το να "εκτεθει " η ip σου.

Το monitor dot δεν υποκαθηστα τη λειτουργια killswitch στο androit box

Επεξ/σία από power_1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι εννοειται. απλα τεσταρεις συνεχώς αν το vpn σου ειναι λειτουργικο και αξιοπιστο κατά την λειτουργία του.

Για kill switch σε android tv η μοναδική λυση είναι μεσω ρουτερ.

Εναλλακτικά αν βαλουμε stremio σε κινητό (οπου υπαρχει kill switch) και cast σε τηλεοραση; 

νομίζω και αυτό είναι μια λύση...  είναι σωστό αυτό ;;

10 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε

Σε Chromecast θα παίξει καλά? Το kill switch τι ακριβώς κάνει? Και πώς εγκαθίσταται σε Chromecast? Ευχαριστώ!

σε chromecast δυστυχως δεν νομιζω να εχει app, πρεπει να ρυθμισεις μονο μεσω ειδικου vpn router..

Το kill switch σε προστατεύει σε περιπτώσεις αποσυνδεσης του vpn.. τοτε ριχνει το ιντερνετ ωστε να μην διαρρευσει η ip σου.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...