Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, nikpoth είπε

Μούφα τα κλειδιά από G2A.. Έληξε ακριβώς στον μήνα αντί για δύο χρόνια 

Μεσα στο account οταν εκανες login ποτε ελεγε οτι ληγει?

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εμενα το ιδιο ελεγε και μολις το τσεκαρα και λεει Expired.

Επεξ/σία από vasilis_ts
  • Haha 1
Δημοσ.

Συνέχεια εκεί για τα κλειδιά του g2a

Στο θέμα μας λέω να πάω σε protonvpn , είχε και promo για κάποιους μήνες έξτρα αλλά δυστυχώς βλέπω δεν παίζει ακόμα

Δημοσ.

SURFSHARK VPN θεωρειται αξιοπιστο; βλεπω βγαινει καπου 70€ για 27 μήνες κ προσφερει απεριοριστες συσκευες. (αν καποιος το εχει, ας μας πει γνωμη)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, kallair είπε

SURFSHARK VPN θεωρειται αξιοπιστο; βλεπω βγαινει καπου 70€ για 27 μήνες κ προσφερει απεριοριστες συσκευες. (αν καποιος το εχει, ας μας πει γνωμη)

Για torrents καλό είναι να υποστηρίζει port-forwarding γιατί υπάρχει πιθανότητα να μην παίζει σωστά στο κατέβασμα και πολύ περισσότερο στο ανέβασμα .

Δεν υποστηρίζει το surfashark , παραμόνο protonvpn και purevpn (με έξτρα addon στο pure), edit ίσως και άλλα .

Απο τη μία το κράζει η surfshark σαν τις 7 πληγές του Φαραώ ,

απο την άλλη στο τέλος γράφει το πως γίνεται σωστά

https://surfshark.com/blog/vpn-port-forwarding

αλλά δεν το υποστηρίζει 

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
33 minutes ago, stark said:

Κι εγώ Surfshark σκέφτομαι.
Ξέρει κανείς αν έχει αρκετούς ελληνικούς servers;

ερωτηση γιατι να παει καποιος απο ελληνικους server, το νοημα του VPN δεν ειναι να αποφυγει αυτους; για την ταχύτητα; δεν το πιάνω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, great είπε

ερωτηση γιατι να παει καποιος απο ελληνικους server, το νοημα του VPN δεν ειναι να αποφυγει αυτους; για την ταχύτητα; δεν το πιάνω

για να φαίνεται οτι είναι Ελλάδα σε διάφορες νόμιμες υπηρεσίες που χρειάζεται .

Αποφυγή δε χρειάζεται εφόσον ο πάροχος δεν κρατά logs που αυτό έχει σημασία .

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikpoth είπε

Μούφα τα κλειδιά από G2A.. Έληξε ακριβώς στον μήνα αντί για δύο χρόνια 

Το ιδιο ακριβως επαθε και το account που μου δανεισε ο ξαδερφος, τι φαση?

Το μοιραζοσουν με πολυ κοσμο? εκτος αν εριξε bannarismata η Nordvpn για αυτα τα φθηνα κλειδια που πουλαγε το g2a.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσοι θελουν να καλυφθουν προσωρινα και να δοκιμασουν κ το surfshark,  παιζει το παρακατω promo στο eneba. Ειναι για νεους χρηστες αν διαβασα καλα και μπορει να ενεργοποιηθει μια φορα ανα λογαριασμο.
https://www.eneba.com/surfshark-promo-surfshark-vpn-unlimited-devices-2-month-trial-key-global

To ειχα παρει να το δοκιμασω και ήταν κομπλε κ κρατησε 2 μηνες. Αλλά δεν το ειχα τεσταρει σε τορρεντ, ρουτερ και λοιπα κολπα. το ειχα χρησιμοποιησει για κατι ασχετο που ηθελα.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, korakios said:

για να φαίνεται οτι είναι Ελλάδα σε διάφορες νόμιμες υπηρεσίες που χρειάζεται .

Αποφυγή δε χρειάζεται εφόσον ο πάροχος δεν κρατά logs που αυτό έχει σημασία .

και γιατι δεν το κλεινει; δηλαδη μονιμα ειναι το VPN ακομα και οταν μπαίνεις πρωτο θέμα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kallair είπε

Οσοι θελουν να καλυφθουν προσωρινα και να δοκιμασουν κ το surfshark,  παιζει το παρακατω promo στο eneba. Ειναι για νεους χρηστες αν διαβασα καλα και μπορει να ενεργοποιηθει μια φορα ανα λογαριασμο.
https://www.eneba.com/surfshark-promo-surfshark-vpn-unlimited-devices-2-month-trial-key-global

To ειχα παρει να το δοκιμασω και ήταν κομπλε κ κρατησε 2 μηνες. Αλλά δεν το ειχα τεσταρει σε τορρεντ, ρουτερ και λοιπα κολπα. το ειχα χρησιμοποιησει για κατι ασχετο που ηθελα.

Το έχω εγώ εδώ και έναν μήνα σχεδόν , δεν έχω κανένα θέμα σε ταχύτατα δεν με επηρέασε καθόλου γενικά κομπλέ φάση 

Απλά μετά τους δύο μήνες λέει ότι θα σε χρεώσει 50-60€  , μόνο μια επιλογή ακύρωσης βρήκα λογικά αυτό κάνω πριν λήξει το 2μηνο και όλα κομπλέ έτσι ? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Panosss_2023 είπε

Το έχω εγώ εδώ και έναν μήνα σχεδόν , δεν έχω κανένα θέμα σε ταχύτατα δεν με επηρέασε καθόλου γενικά κομπλέ φάση 

Απλά μετά τους δύο μήνες λέει ότι θα σε χρεώσει 50-60€  , μόνο μια επιλογή ακύρωσης βρήκα λογικά αυτό κάνω πριν λήξει το 2μηνο και όλα κομπλέ έτσι ? 

οταν το ειχα κανει εγω, πατησα αμεσα την ακυρωση (γιατι τοτε δεν με ενδιεφερε να ανανεωσω) και ακυρωθηκε η ανανεωση κ ειχε δουλεψει κανονικα για 2 μηνες. Τωρα θα κανω τα τεστ μου, θα τους ρωτησω και ποσες συσκευες με αφηνει να εχω ταυτοχρονα συνδεμενες κ αναλογως θα δω αν θα το κρατησω.

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, great είπε

και γιατι δεν το κλεινει; δηλαδη μονιμα ειναι το VPN ακομα και οταν μπαίνεις πρωτο θέμα;

μπορεί να θες να το βάλεις σε κανα ρούτερ για "ευκολία" , επιλογές υπάρχουν απλά αδύνατον σε ένα ποστ να γράψει κάποιος λύσεις για 50 διαφορετικά setup .... Το ρεζουμέ είναι οτι έχει νόημα να επιλέξεις σέρβερ απο Ελλάδα για κάποιους

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...