Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε

Σ ευχαριστώ πολύ, μόλις πήρα απάντηση και στο δικό του θέμα ως vpn!

Ετσι το εχω τώρα

image.jpeg.581b66c0cb83e2781b6cd20f77c427a5.jpeg

Αρα περνάει απο VPN αυτές τις εφαρμογές ετσι δεν είναι?

Πάντως για 18,67 ευρώ 1 έτος + άλλο 1 έτος δωρεάν συμπαθητικό μου φαίνεται..

Θα δείξει η νεκροψία...🤣

Αυτο που βλέπω στην εικόνα δείχνει ότι μόνο οι εφαρμογές που έχεις επιλέξει θα χρησιμοποιούν VPN. Εγώ δοκίμασα το surfshark εχθές κ ειχε χρήσιμες λειτουργείες τόσο στο ios όσο κ στο Android που μου έλειπαν από το Nord. Όμως το ότι έχει μόνον έναν σέρβερ Ελλάδα, όπως κ οτι δεν δουλεύει το netflix με αυτό τον server με ξενέρωσε τερμα κ υπέκυψα ξανά στο nord. Το πήρα από shoop με 98% επιστροφή συν 5 ευρώ voucher, με χρήση vpn συνδεδεμένος Αλβανία κατά την αγορά, για να γλιτώσω κ το ΦΠΑ. Θεωρητικά σε 3 μήνες το shoop θα μου επιστρέψει όλο το ποσό συν κάποια ευρώ οπότε θα βγω κ κερδισμένος. Αν όντως δουλεύει όλη αυτή η ιστορία με το shoop κ δε γίνει κανα φιασκο όπως με το 2ga. Θα δείξει.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, leonidas_ είπε

Αυτο που βλέπω στην εικόνα δείχνει ότι μόνο οι εφαρμογές που έχεις επιλέξει θα χρησιμοποιούν VPN. Εγώ δοκίμασα το surfshark εχθές κ ειχε χρήσιμες λειτουργείες τόσο στο ios όσο κ στο Android που μου έλειπαν από το Nord. Όμως το ότι έχει μόνον έναν σέρβερ Ελλάδα, όπως κ οτι δεν δουλεύει το netflix με αυτό τον server με ξενέρωσε τερμα κ υπέκυψα ξανά στο nord. Το πήρα από shoop με 98% επιστροφή συν 5 ευρώ voucher, με χρήση vpn συνδεδεμένος Αλβανία κατά την αγορά, για να γλιτώσω κ το ΦΠΑ. Θεωρητικά σε 3 μήνες το shoop θα μου επιστρέψει όλο το ποσό συν κάποια ευρώ οπότε θα βγω κ κερδισμένος. Αν όντως δουλεύει όλη αυτή η ιστορία με το shoop κ δε γίνει κανα φιασκο όπως με το 2ga. Θα δείξει.

Δεν ξέρω φίλε μου...

Οπως πριν καναν μήνα ρώταγα το πως γίνεται κάτι που κοστίζει 80-100 ευρώ να το δίνουν 13(Nordvpn 2ga)

ετσι ρωτάω και τώρα... Γιατί σου γυρνάνε το ποσό που αγόρασες κάτι πίσω, ή και περισσότερο απο αυτά που δαπάνισες? Πως σκατά γίνεται αυτό??Και τι κερδίζουν αυτοί που το κάνουν???

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/5/2025 στις 10:46 ΠΜ, spirostolios είπε

Φίλτατε αυθαίρετος είσαι εσύ σε ότι γράφεις. Δεν δίνεις καμία πηγή για το αντίθετο. Εγώ δεν κάνω φροντιστήρια στο ινσόμνια ειδικά σε μέλη υψηλής κριτικής ικανότητας που δεν μπορούν να κάνουν μια νηπιακού επιπέδου αναζήτηση με αρχή-μέση και τέλος. Ο σουρεαλισμός είναι όταν δίνεις την δυνατότητα να ελέγχει την κίνηση σου στο ιντερνετ και στον υπολογιστή σου ένα vpn εταιρίας που έχει ως κύριο σκοπό το κέρδος και να αναφέρεις τη μοναδική ελεύθερη για χρήση (για τις δυνατότητες/πληροφορίες που προσφέρει ειδικά σε δίκτυα) ai ως κάτι αρνητικό. Αποδέχομαι τον σχολιασμό αλλά αυτό που διάβασα είναι εξυπνάδες εις το τρίγωνο της ευήθειας. Δεν είμαστε όλοι για όλα.

καλα κρασια, λες κατι χωρις καμια αποδειξη και μετα ζητας απο εμενα πηγες... εσυ να δωσεις πηγες για τα ποσοστα που ειπες

αυτα που λες για το deepseek δειχνει πληρης απουσια επιχειρηματων και κριτικης σκεψης

το δωρεαν κινεζικο ai που βρισκεται στο ελεος του κρατους, το οποιο πουλαει κανονικα το api του οπως ολοι, που προφανως ΔΕΝ ειναι το μονο ελευθερο για χρηση και που ενας θεος ξερει τι κανει οσα ψαχνεις/ρωτας κλπ ειναι καλο , αλλα τα κινεζικα δωρεαν vpn ειναι κακα

δεν το συγκρινω καν με το proton vpn που εχω, το οποιο ειναι μη κερδοσκοπικο και εχοντας την εδρα του στην Ελβετια δεν εχει τους κινδυνους των κινεζικων vpn, γιατι ειναι σαν να κλεβω καραμελες απο 5χρονο

πραγματικα οτι ναναι...

Επεξ/σία από demian83
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 26/3/2025 στις 3:43 ΜΜ, Lizarazou είπε

Χρησιμοποιώ το proton vpn no-logs policy στην δωρεάν έκδοση και σκέφτομαι από εδώ και πέρα να το κάνω με συνδρομή...

Το εγκατέστησα σε tv box για kodi και μέχρι τώρα κανένα πρόβλημα.

Εγώ αγόρασα για ένα μήνα proton vpn 10E για να δοκιμάσω και δεν ξεκινάν οι ταινίες, είναι σέ φάση load. Και στρέμιο και Κόντι 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, spwar είπε

Εγώ αγόρασα για ένα μήνα proton vpn 10E για να δοκιμάσω και δεν ξεκινάν οι ταινίες, είναι σέ φάση load. Και στρέμιο και Κόντι 

Έχεις επιλέξει p2p servers? Στην δωρεάν έκδοση δεν έχει, εσύ όμως λες ότι πλήρωσες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ak156 είπε

Έχεις επιλέξει p2p servers? Στην δωρεάν έκδοση δεν έχει, εσύ όμως λες ότι πλήρωσες.

Πλήρωσα αυτή που έχει για ένα μήνα 9.99 όχι την εντελώς δωρεάν. Τό στρέμιο δεν παίζει με τίποτα όσα add-ons και να δοκίμασα. Το Κόντι κάποια πρόσθετα παίζουν, πάλι καλά. Τό έχω σέ κινητό με την πληρωμή και είναι για 1 συσκευή.. Στην τβ έχω την δωρεάν και παίζουν ακριβώς όπως και πληρωμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, spwar είπε

Πλήρωσα αυτή που έχει για ένα μήνα 9.99 όχι την εντελώς δωρεάν. Τό στρέμιο δεν παίζει με τίποτα όσα add-ons και να δοκίμασα. Το Κόντι κάποια πρόσθετα παίζουν, πάλι καλά. Τό έχω σέ κινητό με την πληρωμή και είναι για 1 συσκευή.. Στην τβ έχω την δωρεάν και παίζουν ακριβώς όπως και πληρωμένο.

θα επαναλάβω. Διάλεξες server p2p? τέτοιο θελει το stremio. νομιζω δεν είναι όλοι τέτοιοι!!! άρα?

https://protonvpn.com/support/p2p-vpn-redirection?srsltid=AfmBOoqH7aoUdCDeIQC5dzajARVGyBOIMbN0FYsdFtak0EP8AjXyWv0h

Επεξ/σία από ak156
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/3/2025 στις 10:04 ΜΜ, takisffff είπε

Εχεις δίκιο τα μπέρδεψα. Εσύ το αναφέρεις πως μιλάς για proton εγώ δεν το είδα

φίλε για streaming και όχι torrenting γιατί έμπλεξες με vpn?  Τσαμπα μπλεχτηκες να ξερεις. Το λεω εκ πειρας καθως πχ στη Γερμανια ολοι οι Ελληνες βλεπουν tainiomania gamato κλπ και δεν ανοιγει ρουθουνι (μιλαω για τον απλο ανθρωπο που απλως θα πατησει ταινια και μετα watch online) . Δεν ξερω γιατι φοβηθηκες.Ανεφερα τη Γερμανια γιατι ειναι χρονια που μοιραζουν προστιμα για πειρατια εδω σε αντιθεση με την Ελλαδα και το streaming δηλαδη να βλεπεις ταινιες στο διαδικτυο δεν το κυνηγανε. Ησουν εξ αρχης ασφαλης. Εκτος και εαν το ηθελες για να κατεβαζεις οποτε παω πασο.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
11 ώρες πριν, jerry banana είπε

φίλε για streaming και όχι torrenting γιατί έμπλεξες με vpn?  Τσαμπα μπλεχτηκες να ξερεις. Το λεω εκ πειρας καθως πχ στη Γερμανια ολοι οι Ελληνες βλεπουν tainiomania gamato κλπ και δεν ανοιγει ρουθουνι (μιλαω για τον απλο ανθρωπο που απλως θα πατησει ταινια και μετα watch online) . Δεν ξερω γιατι φοβηθηκες.Ανεφερα τη Γερμανια γιατι ειναι χρονια που μοιραζουν προστιμα για πειρατια εδω σε αντιθεση με την Ελλαδα και το streaming δηλαδη να βλεπεις ταινιες στο διαδικτυο δεν το κυνηγανε. Ησουν εξ αρχης ασφαλης. Εκτος και εαν το ηθελες για να κατεβαζεις οποτε παω πασο.

Φοβήθηκα γιατί και αυτά τα σάιτ λένε οι ταινίες τους είναι μέσω τορρεντ addon torrentio, pirate bay κ.α.Εγω. Θέλω απλά να βλέπω και όχι κατέβασμα.

15 ώρες πριν, ak156 είπε

13 ώρες πριν, ak156 είπε

θα επαναλάβω. Διάλεξες server p2p? τέτοιο θελει το stremio. νομιζω δεν είναι όλοι τέτοιοι!!! άρα?

https://protonvpn.com/support/p2p-vpn-redirection?srsltid=AfmBOoqH7aoUdCDeIQC5dzajARVGyBOIMbN0FYsdFtak0EP8AjXyWv0h

Δεν μου βγάζει επιλογή p2p πρέπει να πληρώσω να πάω proton plus 

13 ώρες πριν, ak156 είπε

Τελικά τώρα το είδα και έχω το proton free είχα την εντύπωση ότι πλήρωσα για ένα μήνα, μήν βαράς 😂😂 οπότε αν πάω στο plus taexeiola λογικά δεν θα έχω πρόβλημα θα μπορώ να βλέπω.

• Haha 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, spwar είπε

Τελικά τώρα το είδα και έχω το proton free είχα την εντύπωση ότι πλήρωσα για ένα μήνα, μήν βαράς 😂😂 οπότε αν πάω στο plus taexeiola λογικά δεν θα έχω πρόβλημα θα μπορώ να βλέπω.

Και εγώ αυτό είχα ως free μετά το φιάσκο με το NordVPN/G2a.com.  Έπαιζε άψογα τα πάντα με την free έκδοση, ΟΜΩΣ ΟΧΙ stremio γιατί εκεί θέλει p2p server, που ΔΕΝ δίνει το free proton. ΄Αρα εάν θέλεις stremio μόνο με πληρωμή. Από KODI μπορείς να βρεις και λινκ χωρίς torrents. Τέλος πάντων προσωπικά πήρα για 2 χρόνια surfshark (φυσικά πλέον με πληρωμένο εκεί παίζει τα πάντα).

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ak156 είπε

με την free έκδοση, ΟΜΩΣ ΟΧΙ stremio γιατί εκεί θέλει p2p server, που ΔΕΝ δίνει το free proton

Βασικά, όχι μόνο το proton αλλά ΚΑΝΕΝΑ free vpn δε δίνει p2p servers και port forward.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ak156 είπε

Και εγώ αυτό είχα ως free μετά το φιάσκο με το NordVPN/G2a.com.  Έπαιζε άψογα τα πάντα με την free έκδοση, ΟΜΩΣ ΟΧΙ stremio γιατί εκεί θέλει p2p server, που ΔΕΝ δίνει το free proton. ΄Αρα εάν θέλεις stremio μόνο με πληρωμή. Από KODI μπορείς να βρεις και λινκ χωρίς torrents. Τέλος πάντων προσωπικά πήρα για 2 χρόνια surfshark (φυσικά πλέον με πληρωμένο εκεί παίζει τα πάντα).

Ξέρεις μήπως όταν αγοράζεις αν αφήνεις την επιλογή για ελλάδα, η αλλάζεις τη χώρα ώστε να γλιτώσεις το φπα?

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, spwar είπε

Ξέρεις μήπως όταν αγοράζεις αν αφήνεις την επιλογή για ελλάδα, η αλλάζεις τη χώρα ώστε να γλιτώσεις το φπα?

Εγώ αυτό έκανα. Τώρα αναμένω τελικό αποτέλεσμα για να δω μπας και υπάρξει καμιά "εμπλοκή" (λόγω μη ΦΠΑ). Όπως λένε όμως σχεδόν όλοι ΔΕΝ υπάρχει θέμα. Θα απαντήσω πιο σίγουρα μετά από 2-3 μήνες που θα έχουν "ολοκληρωθεί" όλα με την σχετική αγορά μου.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, spwar είπε

Φοβήθηκα γιατί και αυτά τα σάιτ λένε οι ταινίες τους είναι μέσω τορρεντ addon torrentio, pirate bay κ.α.Εγω. Θέλω απλά να βλέπω και όχι κατέβασμα.

Δεν μου βγάζει επιλογή p2p πρέπει να πληρώσω να πάω proton plus 

οχι φιλε μπερδευτηκες. Αλλο το stremio. Το να βλεπεις online δεν υπαρχει θεμα. Το stremio και το kodi κανουν download οποτε ειναι σαν να κατεβαζεις τορεντ. Αλλα αφου μπηκες στη διαδικασια ελπιζω να σε βολευει τωρα.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, spwar είπε

Πάντως αν θες να το δοκιμάσεις το proton αγόρασε ένα μήνα από gosplit. Εγώ από εκεί εχω

Επεξ/σία από teodgeor
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...