Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρα για ταινίες σειρές να μην βάλουμε VPN ? Εμένα λήγει αρχές Ιουνίου και μετά 2-3 μήνες δεν θα το χρειαστώ πέραν από ταινίες σειρές 

Μόνο το gamato παίζει με ανοιχτό VPN αλλά και εκεί δεν έχει πληθώρα επιλογών 

Αλλά εγώ βλέπω κανονικά δεν συνάντησα ποτέ δεν κρατήθηκα 

Έχω φίλο που έχει δει όλο το YT και τώρα δεν βλέπει τίποτα γιατί φοβάται 🤪 

• Απαντ. 322
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Panosss_2023 είπε

Άρα για ταινίες σειρές να μην βάλουμε VPN ? Εμένα λήγει αρχές Ιουνίου και μετά 2-3 μήνες δεν θα το χρειαστώ πέραν από ταινίες σειρές 

Μόνο το gamato παίζει με ανοιχτό VPN αλλά και εκεί δεν έχει πληθώρα επιλογών 

Αλλά εγώ βλέπω κανονικά δεν συνάντησα ποτέ δεν κρατήθηκα 

Έχω φίλο που έχει δει όλο το YT και τώρα δεν βλέπει τίποτα γιατί φοβάται 🤪 

Εγώ φίλε μου θα βάλω για σιγουριά,πιο πολλές και σίγουρα ασφαλέστερες επιλογές με vpn παρά να τα δίνω στην πλατφόρμα που μόνο αυτή θέλει 10€ το μήνα.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, spwar είπε

Εγώ φίλε μου θα βάλω για σιγουριά,πιο πολλές και σίγουρα ασφαλέστερες επιλογές με vpn παρά να τα δίνω στην πλατφόρμα που μόνο αυτή θέλει 10€ το μήνα.

Και εγώ έτσι το σκέφτομαι αλλά επειδή ο κυρίως λόγος που θέλω VPN είναι οι αγώνες και δεν θα έχει το καλοκαίρι υλικό δεν θα το χρειαστώ 

Από την άλλη όμως έτσι κ αλλιώς δεν παίζουν τα περισσότερα σάιτ των ταινιών με VPN τουςλχςστον σε εμένα με την Surfshark αλλά νομίζω γενικά ισχύει αυτό, οπότε ενώ ήδη έχω αγορασμενο VPN βλέπω χωρίς να το έχω ενεργό για αυτό τον λόγο 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Gogotsa είπε

Υπαρχουν ακομη vpn extensions για ολους σχεδον τους browsers.

Στον opera σέρνεται πάντως.

Το proton διαφημιζεται δωρεάν κι απλά δεν κατεβάζεις τόρρεντ και δεν δίνει πολλές ρυθμίσεις-σέρβερς

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε

Στον opera σέρνεται πάντως.

Το proton διαφημιζεται δωρεάν κι απλά δεν κατεβάζεις τόρρεντ και δεν δίνει πολλές ρυθμίσεις-σέρβερς

Εγώ βλέπω μέσω εφαρμογής στρέμιο στην tv και εγκατάσταση του Kodi στην tv, βέβαια τα έχω και στο tv box οπότε καταλήγω σέ συνδρομή για σιγουριά με proton vpn plus.

4 ώρες πριν, Panosss_2023 είπε

Και εγώ έτσι το σκέφτομαι αλλά επειδή ο κυρίως λόγος που θέλω VPN είναι οι αγώνες και δεν θα έχει το καλοκαίρι υλικό δεν θα το χρειαστώ 

Από την άλλη όμως έτσι κ αλλιώς δεν παίζουν τα περισσότερα σάιτ των ταινιών με VPN τουςλχςστον σε εμένα με την Surfshark αλλά νομίζω γενικά ισχύει αυτό, οπότε ενώ ήδη έχω αγορασμενο VPN βλέπω χωρίς να το έχω ενεργό για αυτό τον λόγο 

Δηλαδή με το surf shark δεν σου παίζει tainiomania χρυσή γαμάτο δεν παίζουν δηλαδή? Εδώ με το free proton μου παίζουν εμένα κάποια , για παίξουν και τα υπόλοιπα θέλει πλήρη συνδρομή γιατί είναι στη μέση τα torrent που δεν υποστηρίζει το free

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...