Panosss_2023 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες Άρα για ταινίες σειρές να μην βάλουμε VPN ? Εμένα λήγει αρχές Ιουνίου και μετά 2-3 μήνες δεν θα το χρειαστώ πέραν από ταινίες σειρές Μόνο το gamato παίζει με ανοιχτό VPN αλλά και εκεί δεν έχει πληθώρα επιλογών Αλλά εγώ βλέπω κανονικά δεν συνάντησα ποτέ δεν κρατήθηκα Έχω φίλο που έχει δει όλο το YT και τώρα δεν βλέπει τίποτα γιατί φοβάται 🤪
spwar Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 24 λεπτά πριν, Panosss_2023 είπε Άρα για ταινίες σειρές να μην βάλουμε VPN ? Εμένα λήγει αρχές Ιουνίου και μετά 2-3 μήνες δεν θα το χρειαστώ πέραν από ταινίες σειρές Μόνο το gamato παίζει με ανοιχτό VPN αλλά και εκεί δεν έχει πληθώρα επιλογών Αλλά εγώ βλέπω κανονικά δεν συνάντησα ποτέ δεν κρατήθηκα Έχω φίλο που έχει δει όλο το YT και τώρα δεν βλέπει τίποτα γιατί φοβάται 🤪 Εγώ φίλε μου θα βάλω για σιγουριά,πιο πολλές και σίγουρα ασφαλέστερες επιλογές με vpn παρά να τα δίνω στην πλατφόρμα που μόνο αυτή θέλει 10€ το μήνα.
Panosss_2023 Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες 41 λεπτά πριν, spwar είπε Εγώ φίλε μου θα βάλω για σιγουριά,πιο πολλές και σίγουρα ασφαλέστερες επιλογές με vpn παρά να τα δίνω στην πλατφόρμα που μόνο αυτή θέλει 10€ το μήνα. Και εγώ έτσι το σκέφτομαι αλλά επειδή ο κυρίως λόγος που θέλω VPN είναι οι αγώνες και δεν θα έχει το καλοκαίρι υλικό δεν θα το χρειαστώ Από την άλλη όμως έτσι κ αλλιώς δεν παίζουν τα περισσότερα σάιτ των ταινιών με VPN τουςλχςστον σε εμένα με την Surfshark αλλά νομίζω γενικά ισχύει αυτό, οπότε ενώ ήδη έχω αγορασμενο VPN βλέπω χωρίς να το έχω ενεργό για αυτό τον λόγο
Gogotsa Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Εσεις που βλεπετε απο browser, μπορειτε να κατεβασετε τον opera με builtin vpn.
ZELOMOTH Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 28 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Εσεις που βλεπετε απο browser, μπορειτε να κατεβασετε τον opera με builtin vpn. ή το protonvpn free
Gogotsa Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 20 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε ή το protonvpn free Υπαρχουν ακομη vpn extensions για ολους σχεδον τους browsers.
ZELOMOTH Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 17 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Υπαρχουν ακομη vpn extensions για ολους σχεδον τους browsers. Στον opera σέρνεται πάντως. Το proton διαφημιζεται δωρεάν κι απλά δεν κατεβάζεις τόρρεντ και δεν δίνει πολλές ρυθμίσεις-σέρβερς
spwar Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Στον opera σέρνεται πάντως. Το proton διαφημιζεται δωρεάν κι απλά δεν κατεβάζεις τόρρεντ και δεν δίνει πολλές ρυθμίσεις-σέρβερς Εγώ βλέπω μέσω εφαρμογής στρέμιο στην tv και εγκατάσταση του Kodi στην tv, βέβαια τα έχω και στο tv box οπότε καταλήγω σέ συνδρομή για σιγουριά με proton vpn plus. 4 ώρες πριν, Panosss_2023 είπε Και εγώ έτσι το σκέφτομαι αλλά επειδή ο κυρίως λόγος που θέλω VPN είναι οι αγώνες και δεν θα έχει το καλοκαίρι υλικό δεν θα το χρειαστώ Από την άλλη όμως έτσι κ αλλιώς δεν παίζουν τα περισσότερα σάιτ των ταινιών με VPN τουςλχςστον σε εμένα με την Surfshark αλλά νομίζω γενικά ισχύει αυτό, οπότε ενώ ήδη έχω αγορασμενο VPN βλέπω χωρίς να το έχω ενεργό για αυτό τον λόγο Δηλαδή με το surf shark δεν σου παίζει tainiomania χρυσή γαμάτο δεν παίζουν δηλαδή? Εδώ με το free proton μου παίζουν εμένα κάποια , για παίξουν και τα υπόλοιπα θέλει πλήρη συνδρομή γιατί είναι στη μέση τα torrent που δεν υποστηρίζει το free
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα