xristossl2000 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Παιδιά γνώμη για το adguard vpn κανείς; Θα μπει στον σταθερό (όχι τηλεοράσεις κτλ) και η χρήση του θα είναι περιστασιακή άντε για κανένα αγώνα ή για κατέβασμα torrent. Τώρα βέβαια που κατέβασα την δωρεάν έκδοση για μια πρώτη επαφή, μου κάνει stall τα αρχεία στο qbittorrent (έχω επιλέξει το adguard vpn στο network interface). Δεν υποστηρίζει καθόλου torrent ή φταίει που είναι η δωρεάν έκδοση; (γενικά δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες ή οδηγοί για το σετάρισμα του συγκεκριμένου) Πάντως η τιμή είναι δελεαστική για 5 χρόνια και με έβαλε σε σκέψεις.
korakios Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 58 λεπτά πριν, xristossl2000 είπε Παιδιά γνώμη για το adguard vpn κανείς; Θα μπει στον σταθερό (όχι τηλεοράσεις κτλ) και η χρήση του θα είναι περιστασιακή άντε για κανένα αγώνα ή για κατέβασμα torrent. Τώρα βέβαια που κατέβασα την δωρεάν έκδοση για μια πρώτη επαφή, μου κάνει stall τα αρχεία στο qbittorrent (έχω επιλέξει το adguard vpn στο network interface). Δεν υποστηρίζει καθόλου torrent ή φταίει που είναι η δωρεάν έκδοση; (γενικά δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες ή οδηγοί για το σετάρισμα του συγκεκριμένου) Πάντως η τιμή είναι δελεαστική για 5 χρόνια και με έβαλε σε σκέψεις. free και torrent δεν πανε μαζί 3 ώρες πριν, pngts1996 είπε Θελω να κατεβαζω τορρεντ με ασφαλεια χωρις να φοβαμαι για καποιο προστιμο, εχετε καποιο να μου προτεινετε; Δες protonvpn , εκτός αν θες απαραίτητα kill switch σε andoid tv 1
xristossl2000 Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου Άρα φταίει που είναι η free έκδοση; Λογικά με την κανονική δεν θα έχω πρόβλημα έτσι;
korakios Δημοσ. 25 Μαϊου Δημοσ. 25 Μαϊου 8 λεπτά πριν, xristossl2000 είπε Άρα φταίει που είναι η free έκδοση; Λογικά με την κανονική δεν θα έχω πρόβλημα έτσι; Για απροβλημάτιστη λειτουργία με torrent , πάντα προτείνω VPN που να υποστηρίζει port forward αλλιώς σε torrent που έχουν ελάχιστους seeders θα αργεί πολύ . Με γρήγορη ματιά στο ίντερνετ δε βρήκα κάτι για το adguard , έστω για p2p servers , οπότε δες αν έχει 30days refund policy
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου Ερώτηση... Αν δεν συνδέομαι σε p2p server αλλά γενικά σε κάποια χώρα και κατεβάσω τόρρεντ, θα χω θέμα; Τι διαφορά εχει ενας p2p server;
ak156 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 7 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Ερώτηση... Αν δεν συνδέομαι σε p2p server αλλά γενικά σε κάποια χώρα και κατεβάσω τόρρεντ, θα χω θέμα; Τι διαφορά εχει ενας p2p server; Έχω την εντύπωση (βεβαιότητα?) ότι ΔΕΝ δουλεύει torrent σε VPN χωρίς να επιλέξεις p2p server. Για αυτό και στα δωρεάν VPN δεν υπάρχουν/δουλεύουν torrents (εφόσον δεν σου δίνουν πρόσβαση σε p2p servers - μόνο επι πληρωμή VPN). 1
ZELOMOTH Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 9 λεπτά πριν, ak156 είπε Έχω την εντύπωση (βεβαιότητα?) ότι ΔΕΝ δουλεύει torrent σε VPN χωρίς να επιλέξεις p2p server. Για αυτό και στα δωρεάν VPN δεν υπάρχουν/δουλεύουν torrents (εφόσον δεν σου δίνουν πρόσβαση σε p2p servers - μόνο επι πληρωμή VPN). Μόλις το ξεκίνησα για 10 sec και μια χαρά κατεβάζει...
ak156 Δημοσ. 26 Μαϊου Δημοσ. 26 Μαϊου 2 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Μόλις το ξεκίνησα για 10 sec και μια χαρά κατεβάζει... Έχω δοκιμάσει αρκετά free VPNs και τα paid NordVPN & Surfshark. Αυτό που έγραψα για τον περιορισμό p2p σίγουρα ισχύει στην δωρεάν έκδοση του Surfshark (εξαιτίας αυτού και μόνο του λόγου το αγόρασα, αλλιώς και στην free έκδοση ήταν άψογο), όπως και στο free proton vpn. No, the free version of Surfshark does not offer P2P functionality. P2P-friendly servers are a feature of Surfshark's paid subscriptions, not their free version. Surfshark's free trial may have limitations, and you may need to upgrade to a paid plan for full P2P access, as the free version may not offer the same server selection or support. The free version of Proton VPN offers unlimited data usage, no speed limits, and no data logging. However, it has limitations compared to the paid plans, including fewer server locations, slower speeds due to potential higher user load, and restrictions on P2P traffic and bypassing geo-restrictions
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 3 ώρες πριν, ak156 είπε Έχω δοκιμάσει αρκετά free VPNs και τα paid NordVPN & Surfshark. Αυτό που έγραψα για τον περιορισμό p2p σίγουρα ισχύει στην δωρεάν έκδοση του Surfshark (εξαιτίας αυτού και μόνο του λόγου το αγόρασα, αλλιώς και στην free έκδοση ήταν άψογο), όπως και στο free proton vpn. No, the free version of Surfshark does not offer P2P functionality. P2P-friendly servers are a feature of Surfshark's paid subscriptions, not their free version. Surfshark's free trial may have limitations, and you may need to upgrade to a paid plan for full P2P access, as the free version may not offer the same server selection or support. The free version of Proton VPN offers unlimited data usage, no speed limits, and no data logging. However, it has limitations compared to the paid plans, including fewer server locations, slower speeds due to potential higher user load, and restrictions on P2P traffic and bypassing geo-restrictions Για πληρωμένο κανονικά μιλάω, το fastestvpn συγκεκριμένα.. Ειτε παω σε p2p, είτε σε streaming είτε απλά σε κάποια χώρα, μου κατεβάζει κανονικά τόρρεντ.. Αρα;🙄
korakios Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 10 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Για πληρωμένο κανονικά μιλάω, το fastestvpn συγκεκριμένα.. Ειτε παω σε p2p, είτε σε streaming είτε απλά σε κάποια χώρα, μου κατεβάζει κανονικά τόρρεντ.. Αρα;🙄 άρα κομπλέ , εκτός αν ξέχασες να ρυθμίσεις το qbittorrent να περνά αποκλειστικά απο το VPN μιας και αν δει οτι δεν περνά απο ένα interface θα πάει σε όποιο βρει (εκτός VPN δηλαδή)
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 50 λεπτά πριν, korakios είπε άρα κομπλέ , εκτός αν ξέχασες να ρυθμίσεις το qbittorrent να περνά αποκλειστικά απο το VPN μιας και αν δει οτι δεν περνά απο ένα interface θα πάει σε όποιο βρει (εκτός VPN δηλαδή) 51 λεπτά πριν, korakios είπε άρα κομπλέ , εκτός αν ξέχασες να ρυθμίσεις το qbittorrent να περνά αποκλειστικά απο το VPN μιας και αν δει οτι δεν περνά απο ένα interface θα πάει σε όποιο βρει (εκτός VPN δηλαδή) Το ερώτημά μου είναι γιατί να διαλέξω εναν p2p αφού μου κατεβάζει τόρρεντ με οποιονδήποτε σέρβερ διαλέξω.. Υπάρχει θέμα ασφαλείας ας πούμε και πρέπει να επιλέγω μόνο p2p για τόρρεντς;;;
ak156 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ZELOMOTH είπε Το ερώτημά μου είναι γιατί να διαλέξω εναν p2p αφού μου κατεβάζει τόρρεντ με οποιονδήποτε σέρβερ διαλέξω.. Υπάρχει θέμα ασφαλείας ας πούμε και πρέπει να επιλέγω μόνο p2p για τόρρεντς;;; 1. Το βασικό είναι αυτό που σου είπε ήδη ο @korakios δηλαδή να είσαι σίγουρος ότι κατεβάζεις μέσω VPN και όχι εκτός αυτού😉 2. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τις "ιδιορρυθμίες" του κάθε VPN και πως ξεχωρίζει ή δεν ξεχωρίζει τους servers του σε p2p capable and not capable. Για παράδειγμα στο free Surfshark κανένας από τους λίγους servers που σου έδινε δεν ήταν p2p capable. Τώρα στο πληρωμένο Surfshark και στην Ελλάδα έχει μόνο 1 server, που είναι και p2p capable, οπότε δεν έχεις να ψάξεις για τίποτα😁...ή αυτόν ή άλλη χώρα. Εάν θυμάμαι καλά στο NordVPN (που είχε πολλούς στην Ελλάδα) υπήρχε διαχωρισμός. Bottom line? Το (1)😉 **Yes, FastestVPN has P2P-optimized servers, allowing users to securely download and upload P2P files, according to their website. They have a network of over 150 high-speed servers, some of which are specifically designed for P2P file sharing,. This means you can torrent and enjoy fast download speeds while using FastestVPN Από εκεί και πέρα κάνε και τις δικές σου δοκιμές....έχεις την ίδια ταχύτητα κατεβάσματος όποιο server και να διαλέξεις? Επεξ/σία 27 Μαϊου από ak156
ZELOMOTH Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 54 λεπτά πριν, ak156 είπε 1. Το βασικό είναι αυτό που σου είπε ήδη ο @korakios δηλαδή να είσαι σίγουρος ότι κατεβάζεις μέσω VPN και όχι εκτός αυτού😉 2. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω τις "ιδιορρυθμίες" του κάθε VPN και πως ξεχωρίζει ή δεν ξεχωρίζει τους servers του σε p2p capable and not capable. Για παράδειγμα στο free Surfshark κανένας από τους λίγους servers που σου έδινε δεν ήταν p2p capable. Τώρα στο πληρωμένο Surfshark και στην Ελλάδα έχει μόνο 1 server, που είναι και p2p capable, οπότε δεν έχεις να ψάξεις για τίποτα😁...ή αυτόν ή άλλη χώρα. Εάν θυμάμαι καλά στο NordVPN (που είχε πολλούς στην Ελλάδα) υπήρχε διαχωρισμός. Bottom line? Το (1)😉 **Yes, FastestVPN has P2P-optimized servers, allowing users to securely download and upload P2P files, according to their website. They have a network of over 150 high-speed servers, some of which are specifically designed for P2P file sharing,. This means you can torrent and enjoy fast download speeds while using FastestVPN Από εκεί και πέρα κάνε και τις δικές σου δοκιμές....έχεις την ίδια ταχύτητα κατεβάσματος όποιο server και να διαλέξεις? Είμαι με 24αρα που δίνει μέγιστο 12-13. ''Δυστυχώς'' πάνω κάτω ίδιες ταχύτητες έχουν... Αλλά εννοείται εχω ρυθμισει το qtor να λειτουργει μόνο με wireguard και πάντα ελέγχω μετά την σύνδεση για dns/ip leak κτλ
ak156 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 19 λεπτά πριν, ZELOMOTH είπε Είμαι με 24αρα που δίνει μέγιστο 12-13. ''Δυστυχώς'' πάνω κάτω ίδιες ταχύτητες έχουν... Αλλά εννοείται εχω ρυθμισει το qtor να λειτουργει μόνο με wireguard και πάντα ελέγχω μετά την σύνδεση για dns/ip leak κτλ Ε τότε δεν έχεις θέμα. Εγώ έχω FTTH 300/300 οπότε το τι server θα διαλέξεις ή και τι πρωτόκολλο VPN (π.χ. το wireguard είναι το τέλειο) έχει μεγάλη επίδραση στην τελική ταχύτητα. Άρα είσαι ΟΚ. 1
micos000 Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Μπορεί να κάνει bypass τον σέρβερ που έχεις ορίσει και να προωθεί τις συνδέσεις του qbit μέσω του ανάλογου (p2p poptimized) σέρβερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα