xristossl2000 Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Παιδιά γνώμη για το adguard vpn κανείς; Θα μπει στον σταθερό (όχι τηλεοράσεις κτλ) και η χρήση του θα είναι περιστασιακή άντε για κανένα αγώνα ή για κατέβασμα torrent. Τώρα βέβαια που κατέβασα την δωρεάν έκδοση για μια πρώτη επαφή, μου κάνει stall τα αρχεία στο qbittorrent (έχω επιλέξει το adguard vpn στο network interface). Δεν υποστηρίζει καθόλου torrent ή φταίει που είναι η δωρεάν έκδοση; (γενικά δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες ή οδηγοί για το σετάρισμα του συγκεκριμένου) Πάντως η τιμή είναι δελεαστική για 5 χρόνια και με έβαλε σε σκέψεις.
korakios Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 58 λεπτά πριν, xristossl2000 είπε Παιδιά γνώμη για το adguard vpn κανείς; Θα μπει στον σταθερό (όχι τηλεοράσεις κτλ) και η χρήση του θα είναι περιστασιακή άντε για κανένα αγώνα ή για κατέβασμα torrent. Τώρα βέβαια που κατέβασα την δωρεάν έκδοση για μια πρώτη επαφή, μου κάνει stall τα αρχεία στο qbittorrent (έχω επιλέξει το adguard vpn στο network interface). Δεν υποστηρίζει καθόλου torrent ή φταίει που είναι η δωρεάν έκδοση; (γενικά δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες ή οδηγοί για το σετάρισμα του συγκεκριμένου) Πάντως η τιμή είναι δελεαστική για 5 χρόνια και με έβαλε σε σκέψεις. free και torrent δεν πανε μαζί 3 ώρες πριν, pngts1996 είπε Θελω να κατεβαζω τορρεντ με ασφαλεια χωρις να φοβαμαι για καποιο προστιμο, εχετε καποιο να μου προτεινετε; Δες protonvpn , εκτός αν θες απαραίτητα kill switch σε andoid tv
xristossl2000 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Άρα φταίει που είναι η free έκδοση; Λογικά με την κανονική δεν θα έχω πρόβλημα έτσι;
korakios Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 8 λεπτά πριν, xristossl2000 είπε Άρα φταίει που είναι η free έκδοση; Λογικά με την κανονική δεν θα έχω πρόβλημα έτσι; Για απροβλημάτιστη λειτουργία με torrent , πάντα προτείνω VPN που να υποστηρίζει port forward αλλιώς σε torrent που έχουν ελάχιστους seeders θα αργεί πολύ . Με γρήγορη ματιά στο ίντερνετ δε βρήκα κάτι για το adguard , έστω για p2p servers , οπότε δες αν έχει 30days refund policy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα