spwar Δημοσ. Τρίτη στις 11:56 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:56 πμ 50 λεπτά πριν, Dorian είπε Το ξέρω αποσυνδέεται το adnroid tv καθε φορά που κάνει επανεκκίνηση. σε ποια χώρα συνδέεσαι; λογικά πρέπει να είναι εκτός ΕΕ. Ελβετία; κατι άλλο; Συνήθως Ελλάδα με συνδέει, μπορώ φυσικά να συνδεθώ και αλλού. Έχω μπει και από Μαυροβούνιο.. Τώρα μπαίνω μόνο από pc το οποίο το έχω σύνδεση στην τηλεόραση για να έχω το kill switch.
thelos257 Δημοσ. Τετάρτη στις 11:20 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:20 πμ Καλημερα ενω χρεισιμοποιηω κανονικα εδω και μια εβδομαδα περιπου το NordVPN μου ειναι κοκκινη η ενδειξη στο mtorrent 2.2.1 μου αντι για πρασινη τι να κανω ; Δοκιμαζω το pia να δουμε αν θα ανοιξει πορτ και αυτο.
dmx13 Δημοσ. Τετάρτη στις 01:20 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:20 μμ καλησπερα θα αλλαξω παραχο και θα παω ΔΕΗ. Διαβαζω οτι χρησιμοποιουν CG-NAT. Εχω Proton VPN που εχει port forward, ξερει κανενας αν θα εχω προβλημα με τα torrents γτ δε μπορω να βγαλω ακρη?
great Δημοσ. Τετάρτη στις 01:57 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:57 μμ 35 minutes ago, dmx13 said: καλησπερα θα αλλαξω παραχο και θα παω ΔΕΗ. Διαβαζω οτι χρησιμοποιουν CG-NAT. Εχω Proton VPN που εχει port forward, ξερει κανενας αν θα εχω προβλημα με τα torrents γτ δε μπορω να βγαλω ακρη? WTF?!?!?!? αληθεια τωρα ??? Και τι κανει καποιος που εχει εναν openvpn στο σπιτι για να μπαινει ή εχει ενα ΝΑS, οκ ελπιζω να μην γινει σε αλλους. Ευχαριστώ αλλα οχι οτι ειχα ποτε σκοπο να δωσω ΚΑΙ ΑΛΛΑ λεφτα στην ΔΕΗ αλλα τωρα ειναι για σφαλιάρες αν οντως το κάνουν. 1
v_vasilis Δημοσ. Τετάρτη στις 04:38 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:38 μμ Στις 9/6/2025 στις 2:08 ΜΜ, spwar είπε Εγώ έχω proton συνδρομή, παίζουν τά πάντα και σέ όλες τις συσκευές το μόνο θέμα είναι ότι δεν έχει kill switch για την android tv, σέ όλα τα άλλα κομπλέ. Προσπαθώ να καταλάβω αν υπάρχει server στο protonvpn (paid) που υποστηρίζει p2p για stremio σε Android tv box, αλλά δεν....όπου και αν συνδεθώ, stremio 0 B/s...καμιά βοήθεια?
dmx13 Δημοσ. Τετάρτη στις 04:43 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 04:43 μμ 3 λεπτά πριν, v_vasilis είπε Προσπαθώ να καταλάβω αν υπάρχει server στο protonvpn (paid) που υποστηρίζει p2p για stremio σε Android tv box, αλλά δεν....όπου και αν συνδεθώ, stremio 0 B/s...καμιά βοήθεια? Σε android tv παιζει τελεια. Ανοιγω το vpn συνδεομαι ελλαδα και παιζει αψογα
spwar Δημοσ. Τετάρτη στις 07:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:13 μμ 2 ώρες πριν, v_vasilis είπε Προσπαθώ να καταλάβω αν υπάρχει server στο protonvpn (paid) που υποστηρίζει p2p για stremio σε Android tv box, αλλά δεν....όπου και αν συνδεθώ, stremio 0 B/s...καμιά βοήθεια? Υπάρχει, έχει χώρες για p2p 2 ώρες πριν, dmx13 είπε Σε android tv παιζει τελεια. Ανοιγω το vpn συνδεομαι ελλαδα και παιζει αψογα Έχεις kill switch? Δεν φοβάσαι αποσύνδεση? Όχι ότι κάτι θα γίνει αλλά λέμε τώρα, για παν ενδεχόμενο..
dmx13 Δημοσ. Τετάρτη στις 07:27 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:27 μμ 12 λεπτά πριν, spwar είπε Υπάρχει, έχει χώρες για p2p Έχεις kill switch? Δεν φοβάσαι αποσύνδεση? Όχι ότι κάτι θα γίνει αλλά λέμε τώρα, για παν ενδεχόμενο.. Δεν εχει kill switch αλλα δεν μου εχει γινει και ποτε αποσυνδεση. Μια φορα που εβγαλε screensaver μου εβγαλε μηνυμα οτι εγινε αποσυνδεση.
v_vasilis Δημοσ. Τετάρτη στις 08:13 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:13 μμ 58 λεπτά πριν, spwar είπε Υπάρχει, έχει χώρες για p2p Έχεις kill switch? Δεν φοβάσαι αποσύνδεση? Όχι ότι κάτι θα γίνει αλλά λέμε τώρα, για παν ενδεχόμενο.. Έχουνε κάποιο διακριτικό αυτές οι χώρες/servers? Πώς τις αναγνωρίζει κανείς? γενικά το menu στο android box είναι πολύ φτωχό...
dmx13 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:18 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:18 μμ 4 λεπτά πριν, v_vasilis είπε Έχουνε κάποιο διακριτικό αυτές οι χώρες/servers? Πώς τις αναγνωρίζει κανείς? γενικά το menu στο android box είναι πολύ φτωχό...
letom Δημοσ. Τετάρτη στις 10:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:11 μμ 8 hours ago, dmx13 said: καλησπερα θα αλλαξω παραχο και θα παω ΔΕΗ. Διαβαζω οτι χρησιμοποιουν CG-NAT. Εχω Proton VPN που εχει port forward, ξερει κανενας αν θα εχω προβλημα με τα torrents γτ δε μπορω να βγαλω ακρη? 8 hours ago, great said: WTF?!?!?!? αληθεια τωρα ??? Και τι κανει καποιος που εχει εναν openvpn στο σπιτι για να μπαινει ή εχει ενα ΝΑS, οκ ελπιζω να μην γινει σε αλλους. Ευχαριστώ αλλα οχι οτι ειχα ποτε σκοπο να δωσω ΚΑΙ ΑΛΛΑ λεφτα στην ΔΕΗ αλλα τωρα ειναι για σφαλιάρες αν οντως το κάνουν. Εξηγηστε λίγο ποιο είναι το πρόβλημα με αυτό. Σε τι μας επηρεάζει? 1
korakios Δημοσ. Τετάρτη στις 10:31 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:31 μμ 15 λεπτά πριν, letom είπε Εξηγηστε λίγο ποιο είναι το πρόβλημα με αυτό. Σε τι μας επηρεάζει? με ένα 5λεπτο ψάξιμο , χωρίς να ξέρω τεχνικές λεπτομέρειες , δε νομίζω να επηρεάζει σε κάτι . Το αντίθετο διάβασα , οτι αν είναι κάποιος πίσω απο CG-NAT και δε μπορεί έτσι να ανοίξει πόρτα , βάζει VPN που να υποστηρίζει port-forwarding . Άλλο εννοεί ο @great και συγκεκριμένα οτι δε θα μπορεί να έχει πρόσβαση στα αρχεία του και στο "home-made" VPN που έχει στήσει (το οποίο δεν καλύπτει για torrenting έτσι και αλλιώς)
v_vasilis Δημοσ. Τετάρτη στις 11:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 11:07 μμ 2 ώρες πριν, dmx13 είπε 🤔 Δεν βλέπω τέτοιο εικονίδιο δυστυχώς (p2p)...θα δοκιμάσω να συνδεθώ. Έκδοση εφαρμογής V.5.11.39 σε Android box
great Δημοσ. χθες στις 10:41 πμ Δημοσ. χθες στις 10:41 πμ 12 hours ago, letom said: Εξηγηστε λίγο ποιο είναι το πρόβλημα με αυτό. Σε τι μας επηρεάζει? εαν θες να κανεις port forwarding για οποιδηποτε λογο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ. αυτο μου θυμιζει παλια την telepassport που σου εδινε NAT ip CLASS A και δεν ειχες καν καποιο αλλο Option γιατι ετσι το εχουμε! ειναι τραγικο το 2025 να δινουν τετοιο πακετο. Δεν θελω να αρχισουμε το "δεν εχουμε αλλες public" για αυτο εγινε η μουφα του ipv6 γιατι "ερχοταν το τελος του internet, 20 χρονια πριν αυτο" Για σενα θεωρω οτι επηρεαζει διοτι για torrent να παιξεις πρεπει να ανοιξεις πορτα για το seeding.
Gogotsa Δημοσ. χθες στις 11:30 πμ Δημοσ. χθες στις 11:30 πμ ολοι εσεις που βαζετε χωρα Ελλαδα, ή καποια αλλη Ευρωπαικης ενωσης....... να κοιμαστε ησυχοι 😊
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα