Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, great είπε

Εχω πληρωμενο το Malwarebytes, αυτο εχει και καλα και VPN, αξίζει ?

Εχει και το NORTON 360!

Μουφες τα βλέπω σιγα μην θελουν να εχουν και zero log policy

Όσον αφορά τo Norton VPN (που περιλαμβάνεται στη σουίτα NORTON 360) εχει πρόσφατη πιστοποίηση από τρίτη εταιρία για το επονομαζόμενο No-logs policy. Σαν antivirus κατά τη γνώμη μου είναι για τα μπάζα (έχει πολλά false positives μιας και χρησιμοποιεί τη  μηχανή ανίχνευσης ιών  του Avast antivirus). Φανταστείτε οτι αναφέρει σαν επικίνδυνή γνωστή Ελληνική  ιστοσελίδα υποτίτλων!! Είναι και ο λόγος για τον οποίο σταμάτησα  να το χρησιμοποιώ.

Επεξ/σία από achaios69
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα ήρθε mail από το surfshark που αναφέρεται και στο no-logs policy. Όποιος θέλει το διαβάζει και σχολιάζει περί αυτού.

Surfshark no-logs policysurfshark_nolog_policy.png

Επεξ/σία από ak156
Δημοσ.
9 hours ago, achaios69 said:

Όσον αφορά τo Norton VPN (που περιλαμβάνεται στη σουίτα NORTON 360) εχει πρόσφατη πιστοποίηση από τρίτη εταιρία για το επονομαζόμενο No-logs policy. Σαν antivirus κατά τη γνώμη μου είναι για τα μπάζα (έχει πολλά false positives μιας και χρησιμοποιεί τη  μηχανή ανίχνευσης ιών  του Avast antivirus). Φανταστείτε οτι αναφέρει σαν επικίνδυνή γνωστή Ελληνική  ιστοσελίδα υποτίτλων!! Είναι και ο λόγος για τον οποίο σταμάτησα  να το χρησιμοποιώ.

μα δεν εχει μεινει αλλη μηχανη "core" που να εχει engine, μην νομιζετε οτι αλλα antiviorus εχουν δικες τους μηχανες ολες αγορασμενες ειναι, η avast ηταν απο τις τελευταεις, υπαρχουν αρθρα αμα ψαξετε για αυτο το deal. Η αληθεια ειναι οτι η φετινη εκδοση εχει πολλα bugs στο UI δηλαδη ανοιγεις settings και σου φερνει ενα html με μικρα γραμματα. Οσο για το site που αναφερεις καλα το λεει διοτι δεν ειναι το site ειναι το που εχει την διαφιμηση και που παει να χτυπησει μετα ειναι σωστο αυτο που βγαζει, και ακομα πιο σωστο που σου λεει το εκανα block συνεχισε στο site. Τελως παντων ποτε δεν ειχα θεμα, το εχω χρονια.

για το VPN οπως ειπα δεν το ειχα παρατηρησει καν οτι το εχει στην εκδοση, το ανοιξα χθες διαλεξα switzerland ετσι για δοκιμη. Δεν ξερω καθολου για το zero log policy. εχεις το λινκ με αυτη την πιστοποίησή.

Εγω παιζω εδω και δυο χρονια με control-d παντως, κατα ευχαριστημένος (εχουν και δικο τους VPN απο την ιδια εταιρεια το https://windscribe.com/ (zero log policy)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...