Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vasilis_ts είπε

Nαι, θα γλυτώσεις 12€.

δν θα χεις κυρωσεις μετα αν σε παρουν γραμμη?επισης ειναι το nord καλο απο θεμα ταχυτητας?σου κοβει αρκετα εχω 1gbps ταχυτητα και το θελω για να κατεβαζω games μεσω hoster οχι torrent και να κανω streaming στη τηλεοραση απο το κινητο για τα παιδια να βλεπουν παιδικες ταινιες!!

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Lastgladiator είπε

δν θα χεις κυρωσεις μετα αν σε παρουν γραμμη?επισης ειναι το nord καλο απο θεμα ταχυτητας?σου κοβει αρκετα εχω 1gbps ταχυτητα και το θελω για να κατεβαζω games μεσω hoster οχι torrent και να κανω streaming στη τηλεοραση απο το κινητο για τα παιδια να βλεπουν παιδικες ταινιες!!

Δοκίμασε πρώτα το δωρεάν protonvpn 

Δημοσ.
On 28/06/2025 at 00:17, Lastgladiator said:

τωρα συγγνωμη εδω μιλαμε πως να δει καποιος παρανομα ταινιες και λεμε αν θα εχεις κυρωσεις εαν σε παρουν πρεφα οτι εχεις Αλβανια ενω πληρωσες απο Ελλαδα.......

• Haha 3
Δημοσ.
Στις 26/6/2025 στις 1:02 ΜΜ, spwar είπε

Kill switch στο on, εγώ το έχω στάνταρ.

Port forwarding στο on .

Protocol smart η UDP .

Έτσι τά έχω εγώ και κανένα θέμα στο pc. Τώρα για άλλες συσκευές όπως tv λείπουν κάποιες λειτουργίες.. Αυτά.

το προβλημα ειναι οτι αν εχεις split tunelling το kill switch δεν μπορει να ειναι ανοιχτο.

οσο για το port forwarding μηπως ξερεις ακριβως ποια η χρησιμοτητα του?

από χώρες επιλογής σε ip. ποια χωρα εχει τη μεγαλυτερη δυσκολια εκθεσης δεδομενων σε περιπτωση που γινει οτιδηποτε? οχι οτι αλλαζουν πολλα αλλα εστω να ξερουμε? λενε για ελβετια και σιγκαπουρη. ισχυουν αυτα η ειναι μυθος?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgeapor είπε

το προβλημα ειναι οτι αν εχεις split tunelling το kill switch δεν μπορει να ειναι ανοιχτο.

Πάντως σε Android TV με app wireshark, μπορείς να ορίσεις ποια app θα "εξαιρούνται" από το VPN και ταυτόχρονα να έχεις ανοιχτό το VPN+killswitch. Δοκιμασμένο και με ANT1+ που δεν παίζει με VPN, παίζει όμως όπως παραπάνω (με εξαίρεση του app του από το VPN).

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ak156 είπε

Πάντως σε Android TV με app wireshark, μπορείς να ορίσεις ποια app θα "εξαιρούνται" από το VPN και ταυτόχρονα να έχεις ανοιχτό το VPN+killswitch. Δοκιμασμένο και με ANT1+ που δεν παίζει με VPN, παίζει όμως όπως παραπάνω (με εξαίρεση του app του από το VPN).

Εμένα στην android tv δεν έχει kill switch το proton vpn plus και έχω αποσυνδέσεις.

Γι'αυτό το λόγο συνδεσα pc και όλα οκ 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, georgeapor είπε

απο επιλογες χωρας πιο ασφαλης ποια θεωρειται?

όλες

και καμία αν δεν υπάρχει zero log 

Στις 2/7/2025 στις 12:09 ΜΜ, challenger_4 είπε

Αν χρησιμοποιώ stremio (με torrentio+real debrid) χρειάζεται vpn ή να μην μπω στον κόπο;

με torrentio απαραίτητα , με real debrid εξαρτάται απο το κατα πόσο εύκολα μπορούν να δώσουν τις IP σε περίπτωση που τα ζητήσει αρχή .

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

όλες

και καμία αν δεν υπάρχει zero log 

με torrentio απαραίτητα , με real debrid εξαρτάται απο το κατα πόσο εύκολα μπορούν να δώσουν τις IP σε περίπτωση που τα ζητήσει αρχή .

H ιδια η real debrid ειχε δηλωσει οτι θα τα δωσει αν και οταν της ζητηθουν....... οποτε !!!

Ολοι θα τα δωσουν να ξερετε οταν θα υπαρξει η συγκυρια.....

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gogotsa είπε

Ολοι θα τα δωσουν να ξερετε οταν θα υπαρξει η συγκυρια.....

γιαυτό έχει νόημα το zero log . Θα δώσουν πρόσβαση , αλλά δε θα υπάρχει κάτι καταγεγραμμένο 

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, korakios είπε

γιαυτό έχει νόημα το zero log . Θα δώσουν πρόσβαση , αλλά δε θα υπάρχει κάτι καταγεγραμμένο 

Μπορει ομως ετσι να θελουν να νομιζεις...... που δεν ειναι το πιθανοτερο αλλα το μονο σιγουρο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Gogotsa είπε

Μπορει ομως ετσι να θελουν να νομιζεις...... που δεν ειναι το πιθανοτερο αλλα το μονο σιγουρο.

τότε αν το πιστεύεις δεν έχει νόημα να ψάχνεσαι , πήγαινε στο φθηνότερο που έχει τα features που θες 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, korakios είπε

τότε αν το πιστεύεις δεν έχει νόημα να ψάχνεσαι , πήγαινε στο φθηνότερο που έχει τα features που θες 

Aπλα σας λεω οτι μην ειστε αφελης οτι δε θα σας δωσουν αν γινει ποτε η κινηση.

Το τι πιστευω εγω και κανω, ειναι αλλη συζητηση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...