Lastgladiator Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, vasilis_ts είπε Nαι, θα γλυτώσεις 12€. δν θα χεις κυρωσεις μετα αν σε παρουν γραμμη?επισης ειναι το nord καλο απο θεμα ταχυτητας?σου κοβει αρκετα εχω 1gbps ταχυτητα και το θελω για να κατεβαζω games μεσω hoster οχι torrent και να κανω streaming στη τηλεοραση απο το κινητο για τα παιδια να βλεπουν παιδικες ταινιες!!
korakios Δημοσ. 28 Ιουνίου Δημοσ. 28 Ιουνίου 36 λεπτά πριν, Lastgladiator είπε δν θα χεις κυρωσεις μετα αν σε παρουν γραμμη?επισης ειναι το nord καλο απο θεμα ταχυτητας?σου κοβει αρκετα εχω 1gbps ταχυτητα και το θελω για να κατεβαζω games μεσω hoster οχι torrent και να κανω streaming στη τηλεοραση απο το κινητο για τα παιδια να βλεπουν παιδικες ταινιες!! Δοκίμασε πρώτα το δωρεάν protonvpn
great Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου On 28/06/2025 at 00:17, Lastgladiator said: δν θα χεις κυρωσεις μετα αν σε παρουν γραμμη?επισης ειναι το nord καλο απο θεμα ταχυτητας?σου κοβει αρκετα εχω 1gbps ταχυτητα και το θελω για να κατεβαζω games μεσω hoster οχι torrent και να κανω streaming στη τηλεοραση απο το κινητο για τα παιδια να βλεπουν παιδικες ταινιες!! τωρα συγγνωμη εδω μιλαμε πως να δει καποιος παρανομα ταινιες και λεμε αν θα εχεις κυρωσεις εαν σε παρουν πρεφα οτι εχεις Αλβανια ενω πληρωσες απο Ελλαδα....... 3
georgeapor Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Στις 26/6/2025 στις 1:02 ΜΜ, spwar είπε Kill switch στο on, εγώ το έχω στάνταρ. Port forwarding στο on . Protocol smart η UDP . Έτσι τά έχω εγώ και κανένα θέμα στο pc. Τώρα για άλλες συσκευές όπως tv λείπουν κάποιες λειτουργίες.. Αυτά. το προβλημα ειναι οτι αν εχεις split tunelling το kill switch δεν μπορει να ειναι ανοιχτο. οσο για το port forwarding μηπως ξερεις ακριβως ποια η χρησιμοτητα του? από χώρες επιλογής σε ip. ποια χωρα εχει τη μεγαλυτερη δυσκολια εκθεσης δεδομενων σε περιπτωση που γινει οτιδηποτε? οχι οτι αλλαζουν πολλα αλλα εστω να ξερουμε? λενε για ελβετια και σιγκαπουρη. ισχυουν αυτα η ειναι μυθος?
ak156 Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 1 ώρα πριν, georgeapor είπε το προβλημα ειναι οτι αν εχεις split tunelling το kill switch δεν μπορει να ειναι ανοιχτο. Πάντως σε Android TV με app wireshark, μπορείς να ορίσεις ποια app θα "εξαιρούνται" από το VPN και ταυτόχρονα να έχεις ανοιχτό το VPN+killswitch. Δοκιμασμένο και με ANT1+ που δεν παίζει με VPN, παίζει όμως όπως παραπάνω (με εξαίρεση του app του από το VPN).
spwar Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου 8 ώρες πριν, ak156 είπε Πάντως σε Android TV με app wireshark, μπορείς να ορίσεις ποια app θα "εξαιρούνται" από το VPN και ταυτόχρονα να έχεις ανοιχτό το VPN+killswitch. Δοκιμασμένο και με ANT1+ που δεν παίζει με VPN, παίζει όμως όπως παραπάνω (με εξαίρεση του app του από το VPN). Εμένα στην android tv δεν έχει kill switch το proton vpn plus και έχω αποσυνδέσεις. Γι'αυτό το λόγο συνδεσα pc και όλα οκ
challenger_4 Δημοσ. 2 Ιουλίου Δημοσ. 2 Ιουλίου Αν χρησιμοποιώ stremio (με torrentio+real debrid) χρειάζεται vpn ή να μην μπω στον κόπο;
korakios Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 2 ώρες πριν, georgeapor είπε απο επιλογες χωρας πιο ασφαλης ποια θεωρειται? όλες και καμία αν δεν υπάρχει zero log Στις 2/7/2025 στις 12:09 ΜΜ, challenger_4 είπε Αν χρησιμοποιώ stremio (με torrentio+real debrid) χρειάζεται vpn ή να μην μπω στον κόπο; με torrentio απαραίτητα , με real debrid εξαρτάται απο το κατα πόσο εύκολα μπορούν να δώσουν τις IP σε περίπτωση που τα ζητήσει αρχή . 1
Gogotsa Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 ώρα πριν, korakios είπε όλες και καμία αν δεν υπάρχει zero log με torrentio απαραίτητα , με real debrid εξαρτάται απο το κατα πόσο εύκολα μπορούν να δώσουν τις IP σε περίπτωση που τα ζητήσει αρχή . H ιδια η real debrid ειχε δηλωσει οτι θα τα δωσει αν και οταν της ζητηθουν....... οποτε !!! Ολοι θα τα δωσουν να ξερετε οταν θα υπαρξει η συγκυρια..... 1
korakios Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Gogotsa είπε Ολοι θα τα δωσουν να ξερετε οταν θα υπαρξει η συγκυρια..... γιαυτό έχει νόημα το zero log . Θα δώσουν πρόσβαση , αλλά δε θα υπάρχει κάτι καταγεγραμμένο 2
Gogotsa Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 11 λεπτά πριν, korakios είπε γιαυτό έχει νόημα το zero log . Θα δώσουν πρόσβαση , αλλά δε θα υπάρχει κάτι καταγεγραμμένο Μπορει ομως ετσι να θελουν να νομιζεις...... που δεν ειναι το πιθανοτερο αλλα το μονο σιγουρο. 1
korakios Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Gogotsa είπε Μπορει ομως ετσι να θελουν να νομιζεις...... που δεν ειναι το πιθανοτερο αλλα το μονο σιγουρο. τότε αν το πιστεύεις δεν έχει νόημα να ψάχνεσαι , πήγαινε στο φθηνότερο που έχει τα features που θες
Gogotsa Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 14 λεπτά πριν, korakios είπε τότε αν το πιστεύεις δεν έχει νόημα να ψάχνεσαι , πήγαινε στο φθηνότερο που έχει τα features που θες Aπλα σας λεω οτι μην ειστε αφελης οτι δε θα σας δωσουν αν γινει ποτε η κινηση. Το τι πιστευω εγω και κανω, ειναι αλλη συζητηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα