Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, pp6210 είπε

χαλαρωσε λιγο φιλε μου, κ να σου ελεγα οτι ειναι το  mini m8s και να μου ελεγες να το φλασαρω δεν ειναι κατι που μπορω ή θελω να φαω χρονο να κανω...το ειναι κακη ιδεα ειναι δικο σου, αβασιμο συμπερασμα...

Δηλαδή κάποιος που είναι πρόθυμος να βοηθήσει, θα τα "ακούσει" κιόλας😁....Τέλος πάντων, εάν δεν έχεις κουτί με Amlogic S912 και πάνω (π.χ. S905X3, S922 κλπ) φυσικά δεν αξίζει να ασχολείσαι παραπάνω. Προσωπικά έχοντας ένα Beelink GT1 2/16 S912 από πολύ παλιά, που επίσημα είχε μόνο Android 6 & 7, το έχω με Android 9 custom rom εδώ και χρόνια και "πετάει". Πολλά ακόμα με S912 παίρνουν  Android 9 custom rom. Συγνώμη για την ενόχληση !

Δημοσ.
Στις 7/7/2025 στις 1:15 ΜΜ, kallair είπε

Το vpn ΔΕΝ δουλευει στα hotspots. Δλδ για να γινω πιο αναλυτικος, αν κανεις το κινητο/ταμπλετ hotspot, δεν θα δινει vpn συνδεση στις συνδεμενες συσκευες.

Το αναφερω για να μην νομιζει καποιος οτι εχει vpn δινοντας ιντερνετ απο καποια συσκευη hotspot και φαει καμια νιλα.

υστερογραφο. την ειχα "πατησει" και το εψαξα στο ιντερνετ κ το ειδα οτι δεν δινει ιντερνετ μεσω hotspot. ειχα κανει το κινητο μου hotspot για να μπει ο αδερφος μου να γυρισει τον λογαριασμο του spotify σε ινδια, αλλά συνεχιζε να παιρνει ελληνικη ip.

επιβεβαιώνω κ εγω μετα απο χτεσινη δοκιμη, συνδεδεμενο το κινητο με το wifi του σπιτιου κ ανοιχτο το hotspot, συνδεω το μποξ στο hotspot, παιρνει κανονικα ιντερνετ. κανω την ιδια διαδικασια αλλα με ανοιχτο proton vpn πριν συνδεσω μποξ στο hotspot κ τσεκαρω την ip, ειχε την κανονικη του wifi σπιτιου. οποτε δεν δουλευει το vpn με αυτη τη διαταξη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...