Gogotsa Δημοσ. Πέμπτη στις 06:53 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 06:53 μμ (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, ak156 είπε Αυτό γίνεται και σε Android συσκευές. Το είχα κάνει και σε Android TVbox και σε Android TVs. Όμως δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με την "ασφάλεια" που προσφέρει ένα καλό (και σωστά ρυθμισμένο😉) vpn. Καμια σχεση αυτο που λες, η κρυπτογραφηση που προσφερει το doh dns ειναι μεγιστη, μιας και κανεις δε ξερει τι διακινεις. Και ειναι και τσαμπα αρκει να ξερεις να το φτιαξεις που δεν ειναι τιποτα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:54 μμ από Gogotsa
ak156 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:17 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:17 μμ (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Gogotsa είπε Καμια σχεση αυτο που λες, η κρυπτογραφηση που προσφερει το doh dns ειναι μεγιστη, μιας και κανεις δε ξερει τι διακινεις. Και ειναι και τσαμπα αρκει να ξερεις να το φτιαξεις που δεν ειναι τιποτα. Εσύ μείνε με αυτή την σιγουριά...παρόλο που πράγματι DOH or DOT προσφέρουν κάποια σημαντική "προστασία", όμως η IP σου (και το AΦΜ σου😁) είναι γνωστά (τουλάχιστον κάπου) και όλα γίνονται. Πολύ πριν ανακινηθεί όλο αυτό το πανηγύρι είχα κάνει παντού DOH or DOT. Ειδικά σε Android κάνεις σχετικά εύκολα DOT. Εγώ DOT έχω/είχα βάλει σε όλα τα TVbox μου και σε 2 Android 65inch TCL TVs που έχω...η απόδειξη στην photo😉 (TCL 65C805 πάνω από το τζάκι😎). Για 100% σιγουριά όμως vpn😉....Άσε που το να κάνεις DOT σε Android TV δεν είναι και τόσο εύκολο. ************* Και για να μην απαντάς άδικα, κάνε και μία ερώτηση στο ΑΙ να δεις τι θα σου πει.😉 DoH (DNS over HTTPS) and VPN (Virtual Private Network) are both tools for improving online privacy and security, but they work in different ways and offer different levels of protection. DoH primarily encrypts DNS queries, while a VPN encrypts all internet traffic and masks your IP address. DoH does not replace a VPN, but they can be used together for enhanced privacy. Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:27 μμ από ak156
pas2 Δημοσ. Πέμπτη στις 07:55 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:55 μμ 5 ώρες πριν, 2ysis είπε Γεια σας, Για το app VPN master έχει γνώση κανείς; Δεν κάνει για να δεις κάτι online πχ streaming. Μου έχει σπάσει τα νευρα με το σύντομο χρόνο που δίνει ως διάρκεια. Δεν σου δίνει η δωρεαν έκδοση πληθώρα χωρών να επιλέξεις.
Nemesis1288 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:49 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:49 πμ Ποια η γνώμη σας για το Cyberghost? Θεωρητικά είναι καλό, έχει zero log policy κ βαση στη Ρουμανία όπου δε συμμετέχει σε 5/9/14 Eyes Alliance. Η χρήση που κάνω είναι περιστασιακο torrent download, κανα αγώνα κλπ.. Θα χρειαστώ ρουτερ να σεταρω πάνω το vpn ή να μείνω με το speedport plus?
dpapazisis Δημοσ. Παρασκευή στις 02:56 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:56 πμ Καλημέρα εχω nordvpn και χρησιμοποιώ android box για iptv. Για να ανοιξει τα καναλια το ip o μόνος server που λειτουργεί έιναι ο Ελληνικός, στους άλλους δεν κάνει τίποτα. Αντιθέτως στο laptop οτι server και να διαλέξω δουλέυει. Εχει τύχει σε κανεναν?
Panosss_2023 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:39 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 03:39 πμ Καλησπέρα , υπάρχει λειτουργία cashback για το VPN της Surfshark ? Συγγνώμη εάν υπάρχει κάποιο σχετικό thread δεν το έχω εντοπίσει , αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα να μου εξηγήσει πως λειτουργεί κ εάν είναι έγκυρο , ευχαριστώ
pas2 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:22 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:22 πμ 2 ώρες πριν, Panosss_2023 είπε Καλησπέρα , υπάρχει λειτουργία cashback για το VPN της Surfshark ? Συγγνώμη εάν υπάρχει κάποιο σχετικό thread δεν το έχω εντοπίσει , αν κάποιος γνωρίζει θα ήθελα να μου εξηγήσει πως λειτουργεί κ εάν είναι έγκυρο , ευχαριστώ https://www.topcashback.com/surfshark/
Gogotsa Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:37 πμ 15 ώρες πριν, ak156 είπε Εσύ μείνε με αυτή την σιγουριά...παρόλο που πράγματι DOH or DOT προσφέρουν κάποια σημαντική "προστασία", όμως η IP σου (και το AΦΜ σου😁) είναι γνωστά (τουλάχιστον κάπου) και όλα γίνονται. Πολύ πριν ανακινηθεί όλο αυτό το πανηγύρι είχα κάνει παντού DOH or DOT. Ειδικά σε Android κάνεις σχετικά εύκολα DOT. Εγώ DOT έχω/είχα βάλει σε όλα τα TVbox μου και σε 2 Android 65inch TCL TVs που έχω...η απόδειξη στην photo😉 (TCL 65C805 πάνω από το τζάκι😎). Για 100% σιγουριά όμως vpn😉....Άσε που το να κάνεις DOT σε Android TV δεν είναι και τόσο εύκολο. ************* Και για να μην απαντάς άδικα, κάνε και μία ερώτηση στο ΑΙ να δεις τι θα σου πει.😉 DoH (DNS over HTTPS) and VPN (Virtual Private Network) are both tools for improving online privacy and security, but they work in different ways and offer different levels of protection. DoH primarily encrypts DNS queries, while a VPN encrypts all internet traffic and masks your IP address. DoH does not replace a VPN, but they can be used together for enhanced privacy. Δε με νοιαζει αν γνωριζουν την ip μου μιας και δε γνωριζει κανεις τι διακινω. Ας τη ξερει ολος ο κοσμος....... Τι κατεβαζω εγω ομως ξερει κανενας? Οχι.....
jimsomebody Δημοσ. Παρασκευή στις 10:57 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:57 πμ On 27/05/2025 at 03:21, korakios said: άρα κομπλέ , εκτός αν ξέχασες να ρυθμίσεις το qbittorrent να περνά αποκλειστικά απο το VPN μιας και αν δει οτι δεν περνά απο ένα interface θα πάει σε όποιο βρει (εκτός VPN δηλαδή) υπάρχει καποιο guide για το σωστό σετάρισμα του qbittorrent με protonvpn? τα χρησιμοποιώ και τα 2 εδώ και μήνες αλλά δεν εχω πειράξει καμια ρύθμιση ειναι στις εργοστασιακές...
Broli007 Δημοσ. Παρασκευή στις 11:09 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:09 πμ 19 minutes ago, Gogotsa said: Δε με νοιαζει αν γνωριζουν την ip μου μιας και δε γνωριζει κανεις τι διακινω. Ας τη ξερει ολος ο κοσμος....... Τι κατεβαζω εγω ομως ξερει κανενας? Οχι..... Φίλε, ξέρεις ποια είναι η δουλειά του DNS? Αν για κάποιο λόγο δεν το ήξερες ή σου διαφεύγει αυτή τη στιγμή, επέτρεψε μου να σε διαφωτίσω. Οταν θες να συνδεθείς εσύ με τη σελίδα αναζήτησης της google, κανονικά πρεπει να γράψεις στο browser την IP της. Επειδή αυτό όμως είναι δύσκολο, να θύμασαι τις IP για κάθε site (ειδικά αν αλλάζει κιόλας), έχουν φτιαχτεί οι server DNS, που στην ουσία μεταφράζουν το πιο εύκολο για εσένα www.google.gr στην IP που έχει αυτή η σελίδα. Το DoH, κρυπτογραφεί το κομμάτι της επικοινωνίας μεταξύ της συσκευής σου και του DNS server, και δεν μπορούν να δουν ποια σελίδα ζήτησες να μάθεις σε ποια IP είναι. Η υπόλοιπη επικοινωνία που έχεις όμως, με την καθεαυτή σελίδα είναι ανοιχτή. Οπότε αν οι αρχές ψάχνουν απλά ποιες IP συνδέθηκαν με το τάδε site, αυτό είναι ορατό για τον ISP σου και τον ISP που στεγάζει το site (Cosmote, Nova, Vodafone, etc). Εφόσον ξέρει την IP σου, την οποία ξέρει σε ποιον πελάτη έχει δώσει, ξέρει και τα στοιχεία σου. 1
Panosss_2023 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:02 μμ 6 ώρες πριν, pas2 είπε https://www.topcashback.com/surfshark/ Κλειδωμένο είναι αυτό φίλε
ak156 Δημοσ. Παρασκευή στις 01:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 01:04 μμ 1 ώρα πριν, Broli007 είπε Οπότε αν οι αρχές ψάχνουν απλά ποιες IP συνδέθηκαν με το τάδε site, αυτό είναι ορατό για τον ISP σου και τον ISP που στεγάζει το site (Cosmote, Nova, Vodafone, etc). Τι ασχολούμαστε? Αφού τα ξέρει όλα 😁 Ούτε το ΑΙ δεν του κάνει, που συνοπτικά σου λέει τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε περίπτωση. Από την άλλη βέβαια η αλήθεια είναι ότι καθημερινά κάποιες δεκάδες χιλιάδες οδηγοί περνάνε με κόκκινο....ελάχιστους θα πιάσουν, άρα οι πιθανότητες (προς το παρόν τουλάχιστον) είναι με το μέρος του.
Broli007 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:13 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:13 μμ (επεξεργασμένο) 3 hours ago, ak156 said: Τι ασχολούμαστε? Αφού τα ξέρει όλα 😁 Ούτε το ΑΙ δεν του κάνει, που συνοπτικά σου λέει τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε περίπτωση. Από την άλλη βέβαια η αλήθεια είναι ότι καθημερινά κάποιες δεκάδες χιλιάδες οδηγοί περνάνε με κόκκινο....ελάχιστους θα πιάσουν, άρα οι πιθανότητες (προς το παρόν τουλάχιστον) είναι με το μέρος του. Μέχρι να βάλουν κάποιο εργαλείο που θα κάνει μόνιμα Monitor και φιλτράρισμα κίνηση προς συγκεκριμένες σελίδες ή αν σε περίπτωση κατασχεσης των servers της εν λόγω σελιδας και τους αφήσουν σε λειτουργία, με εργαλείο που θα καταγραφεί κάθε εισερχόμενη σύνδεση, για να πιάσουν μαζικά άτομα και να βγουν μετά στα κανάλια για εξάρθρωση δικτύου παρακολούθησης παράνομου περιεχομένου και εξάρθρωση σπείρας. Έτοιμη η προαγωγή... Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:13 μμ από Broli007
Justelene235 Δημοσ. Παρασκευή στις 04:45 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 04:45 μμ τι αποψη εχετε για το tailscale?
pas2 Δημοσ. Παρασκευή στις 06:14 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 06:14 μμ 5 ώρες πριν, Panosss_2023 είπε Κλειδωμένο είναι αυτό φίλε Nαι το κλείδωσαν γιατι λέγανε τα ίδια και τα ίδια. Μπαίνεις στο link (δεν είναι affiliate) που σου έβαλα και ακολουθείς τα βήματα που γράφουν στο thread. Αν αγοράσεις σήμερα θα σου επιστρέψουν το ποσό τον Οκτώβριο λένε στο site τους. Σκέφτομαι να το κάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα