ak156 Δημοσ. Σάββατο στις 07:32 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:32 μμ 4 ώρες πριν, ardi21 είπε Eχω αγορασει το Proton αλλα παρατηρω μια δυσκολια στο streaming μεσω stremio. Εχω επιλεξει P2P server, με την γρηγοροτερη χωρα εκτος Ελλαδας και εχω ενεργοποιησει το VPN accelerator. Υπαρχει καποια αλλη ρυθμιση? Γιατι portforwarding με την ενοια να βαλω εγω port δεν νομιζω να γινεται στο stremio. Η αλήθεια είναι ότι και σε εμένα καμιά φορά το stremio είτε δεν φορτώνει όλα τα πρόσθετα είτε πρέπει να το κλείσω και να το ξαναανοίξω. Μάλιστα αυτό σε ένα Android TVbox με S922 που έχω. Έχω την εντύπωση ότι στην TCL Android TV φορτώνουν πιο γρήγορα/εύκολα. Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ότι το ένα είναι Android 9 και το άλλο Android 12. ΄΄Ολα αυτά με vpn surfshark (δεν έχει ειδικούς p2p servers - φαίνεται όλοι να είναι έτσι). Ένα μικρό τιπ.....δεν δίνουν πάντοτε την καλύτερη ροή τα πιο πάνω λινκς και με τους πιο πολλούς χρήστες στο stremio😉
ardi21 Δημοσ. Σάββατο στις 08:27 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:27 μμ (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ak156 said: Η αλήθεια είναι ότι και σε εμένα καμιά φορά το stremio είτε δεν φορτώνει όλα τα πρόσθετα είτε πρέπει να το κλείσω και να το ξαναανοίξω. Μάλιστα αυτό σε ένα Android TVbox με S922 που έχω. Έχω την εντύπωση ότι στην TCL Android TV φορτώνουν πιο γρήγορα/εύκολα. Δεν ξέρω εάν παίζει ρόλο ότι το ένα είναι Android 9 και το άλλο Android 12. ΄΄Ολα αυτά με vpn surfshark (δεν έχει ειδικούς p2p servers - φαίνεται όλοι να είναι έτσι). Ένα μικρό τιπ.....δεν δίνουν πάντοτε την καλύτερη ροή τα πιο πάνω λινκς και με τους πιο πολλούς χρήστες στο stremio😉 Αυτο με τα προσθετα που δεν τα φορτωνει, ξεκινησε και σε μενα πριν απο μερικες μερες στο tablet. Μεχρι τωρα δεν ειχα τετοιο θεμα ποτε. Στο pc βεβαια τα φορτωνει κανονικα. Αλλα περα απο αυτο, το stremio πολλες φορες μου βγαζει μηνυμα οτι η συνδεση δεν ειναι καλη και δεν ξεκιναει την ταινια. Μολις κλεινω το vpn παιζει κατευθειαν. Μαλλον αυτα τα θεματα ειναι αναγκαιο κακο. Oσον αφορα τα links ναι ειναι λιγο θεμα τυχης γενικα. Εμενα επειδη δεν με ενδιαφερει η απολυτη ποιοτητα εικονας, παω στα link που ειναι μικροτερο το μεγεθος της ταινιας. Επεξ/σία Σάββατο στις 08:34 μμ από ardi21
ak156 Δημοσ. Σάββατο στις 09:22 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:22 μμ 51 λεπτά πριν, ardi21 είπε Oσον αφορα τα links ναι ειναι λιγο θεμα τυχης γενικα. Εμενα επειδη δεν με ενδιαφερει η απολυτη ποιοτητα εικονας, παω στα link που ειναι μικροτερο το μεγεθος της ταινιας. Είναι προφανές ότι ΔΕΝ επιλέγεις ποιότητα 4Κ αλλά 1080 ! Επίσης υποθέτω ότι στο VPN έβαλες πρωτόκολλο wireguard....γιατί αλλιώς πέφτει υπερβολικά η ταχύτητα. Ακόμα και με αυτό σε 300/300 FTTH μπορεί να πέσει η ταχύτητα και κάτω από 180/180 εάν επιλέξεις server εκτός Ελλάδος.
ardi21 Δημοσ. Σάββατο στις 09:33 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:33 μμ 8 minutes ago, ak156 said: Είναι προφανές ότι ΔΕΝ επιλέγεις ποιότητα 4Κ αλλά 1080 ! Επίσης υποθέτω ότι στο VPN έβαλες πρωτόκολλο wireguard....γιατί αλλιώς πέφτει υπερβολικά η ταχύτητα. Ακόμα και με αυτό σε 300/300 FTTH μπορεί να πέσει η ταχύτητα και κάτω από 180/180 εάν επιλέξεις server εκτός Ελλάδος. Στο auto το έχω που είναι και το recommended, αλλά πάντα wireguard επιλέγει ο proton όσες φορές το εχω δει. Στο streaming δεν νομίζω ότι παίζει τόσο ρολο η ταχύτητα, αλλά το ping το οποίο ανεβαίνει αρκετά όταν χρησιμοποιείς vpn.
gregpec2 Δημοσ. Κυριακή στις 09:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:39 μμ Πράγματι τελευταία (με το Proton τουλάχιστον) μερικά πρόσθετα δεν εμφανίζονται καν. Λύση είναι η αλλαγή server/χώρας. Όσο για το θέμα της ταχύτητας, καλή λύση είναι η εγγραφή σε μια υπηρεσία debrid.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα