ak156 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, blackhill66 είπε μια χαρα δουλευει για p2p το χα βαλει ενα μηνα δοκιμαστικα Δηλαδή η free version του proton vpn έχει και p2p servers? αυτό μας λες? άλλαξε κάτι από τότε που το δοκίμασα? Ακόμα και ΑΙ έχει λάθος σύμφωνα με αυτά που λες?🙃 No, Proton VPN's free plan does not have P2P servers; P2P (peer-to-peer) traffic, such as torrenting, is only supported on paid plans like Proton VPN Plus and Proton Unlimited. If you attempt to use P2P with the free plan, you will receive a notification or a disconnect message from Proton VPN's stateful firewall, which redirects P2P traffic. To access P2P-optimized servers and use P2P services safely, you must upgrade to a paid Proton VPN plan.
korakios Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ak156 είπε Δηλαδή η free version του proton vpn έχει και p2p servers? αυτό μας λες? άλλαξε κάτι από τότε που το δοκίμασα? Ακόμα και ΑΙ έχει λάθος σύμφωνα με αυτά που λες?🙃 No, Proton VPN's free plan does not have P2P servers; P2P (peer-to-peer) traffic, such as torrenting, is only supported on paid plans like Proton VPN Plus and Proton Unlimited. If you attempt to use P2P with the free plan, you will receive a notification or a disconnect message from Proton VPN's stateful firewall, which redirects P2P traffic. To access P2P-optimized servers and use P2P services safely, you must upgrade to a paid Proton VPN plan. Επειδή ούτε free trial έχει , μάλλον θα το δοκίμασε και θα έκανε refund μέσα στις 30 μέρες ( ή απλά θα έκανε συνδρομή για ένα μήνα) . Δεν αναφέρθηκε στη δωρεάν έκδοση . Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από korakios
ak156 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, korakios είπε Δεν αναφέρθηκε στη δωρεάν έκδοση . Και εγώ κάτι τέτοιο σκέφθηκα....ειδικά ότι έκανε συνδρομή μόνο για 1 μήνα....απλά εγώ έγραφα σαφέστατα στο τέλος του ποστ για το proton vpn "χωρίς κόστος"....που σε απλά Ελληνικά σημαίνει δωρεάν έκδοση😁 Για να τελειώνουμε. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αξιόπιστο ή "επώνυμο" vpn που να τα δίνει όλα δωρεάν. Άλλο στην δωρεάν έκδοση έχει μηνιαίο limit σε GB, άλλο δεν έχει p2p servers κλπ. Από όσες δωρεάν εκδόσεις δοκίμασα το πιο καλό ήταν το proton με μοναδική έλλειψη τους p2p servers. Όσοι δεν χρειάζονται p2p servers το βάζουν και δεν χρειάζεται να πληρώσουν τίποτα / χωρίς κόστος λοιπόν (σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα βέβαια). Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από ak156
motoboots Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Ο οικονομικότερος τρόπος να αγοράσει κανείς το surfshark ποιος είναι; Γιατί στη σελίδα τους βλέπω ότι μπαίνουν φόροι για Ελλάδα.
ak156 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, motoboots είπε Ο οικονομικότερος τρόπος να αγοράσει κανείς το surfshark ποιος είναι; Γιατί στη σελίδα τους βλέπω ότι μπαίνουν φόροι για Ελλάδα. Βάζεις άλλη χώρα π.χ. Αλβανία 2
llib Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, motoboots είπε Ο οικονομικότερος τρόπος να αγοράσει κανείς το surfshark ποιος είναι; Γιατί στη σελίδα τους βλέπω ότι μπαίνουν φόροι για Ελλάδα. Βάλε το κουπόνι come_back70 και χώρα Αλβανία και παίρνεις 28 μήνες με 44.52€. Αν βάλεις ένα vpn και διαλέξεις χώρα Αμερική για να σου βγάλει τιμή σε δολάρια μπορείς να πληρώσεις με revolut και να σου βγει 39€. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από llib 1
iliata2410 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 41 λεπτά πριν, llib είπε Βάλε το κουπόνι come_back70 και χώρα Αλβανία και παίρνεις 28 μήνες με 44.52€. με email απο Ελλάδα ο΄μως δέν υπάρχει θέμα εκεί;
llib Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δεν ξέρω τι εννοείς με mail από Ελλάδα... δεν νομίζω να φαίνεται κάπου από ποια χώρα είναι το mail εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Εγώ πριν ένα μήνα το αγόρασα με το κανονικό μου mail και με ελληνική κάρτα και συγκεκριμένα την payzy.
iliata2410 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, llib είπε Εγώ πριν ένα μήνα το αγόρασα με το κανονικό μου mail και με ελληνική κάρτα και συγκεκριμένα την payzy. με paypal μπορεις η οχι;για το email που ρωτησα εικασιες εκανα.
llib Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, iliata2410 είπε με paypal μπορεις η οχι;για το email που ρωτησα εικασιες εκανα. Έχει paypal, κάρτα, apple pay, google pay και crypto Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από llib
ak156 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, iliata2410 είπε με paypal μπορεις η οχι;για το email που ρωτησα εικασιες εκανα. Με paypal πλήρωσα και εγώ το Surfshark. Email έχω gmail (και στο paypal). Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου από ak156
pantrias1996 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) θα υπαρχει καποιο θεμα αν βαλω Surfshark χωρα αλβανια χωρις vpn και na πληρωσω με paypal που ειναι συνδεμενος με ελληνική τράπεζα ; Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από pantrias1996
ak156 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 32 λεπτά πριν, pantrias1996 είπε θα υπαρχει καποιο θεμα αν βαλω Surfshark χωρα αλβανια χωρις vpn και na πληρωσω με paypal που ειναι συνδεμενος με ελληνική τράπεζα ; Τι να σου πω? Γιατί να έχει θέμα? Στο paypal εγώ έχω δηλωμένη πιστωτική κάρτα που έχει εκδοθεί απο Ελληνική Τράπεζα. Κανένα θέμα. Ακόμα και χρεωστική κάρτα να έχεις δεν νομίζω να έχει διαφορά. Η αγορά έγινε για το vpn που ανέφερες και με χώρα αυτή που ανέφερες.
pantrias1996 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 6 λεπτά πριν, ak156 είπε Τι να σου πω? Γιατί να έχει θέμα? Στο paypal εγώ έχω δηλωμένη πιστωτική κάρτα που έχει εκδοθεί απο Ελληνική Τράπεζα. Κανένα θέμα. Ακόμα και χρεωστική κάρτα να έχεις δεν νομίζω να έχει διαφορά. Η αγορά έγινε για το vpn που ανέφερες και με χώρα αυτή που ανέφερες. Ναι αλλα η ip μου φαινεται καθαρα οτι εγινε απο ελλαδα και με ελληνικη τραπεζα γενικα δεν θελω να εχω μπλεξιμο για εφορια κλπ. Αλλα επισης εχω καποιες ερωτησης για το surfshark κραταει λογκς γιατι διαβασα στο ρεντιτ για καποια θεματα με αυτο.
mples Δημοσ. Σάββατο στις 03:15 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:15 μμ Παιδια στο eneba εχει 45 λεπτα 2 μηνες surfshark αλλα μετα ανανεωνεται αυτοματα τι πρεπει να κανω αν δεν θελω ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα