Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 721
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kazantzidis said:

Εγω έστειλα μήνυμα στον πωλητή αλλά δεν απάντησε. Refund πώς κάνεις από g2a?

Κάπου έχει μία ένδειξη support εντός σελίδας. Και σε μένα δεν απαντούσε ο πωλητής. https://dashboard.g2a.com/support/contact-support?page=1&limit=10

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, ANTONN είπε

Θα χρειαζόμουν και εγώ βοήθεια,Refund πώς κάνεις από g2a? Πώς γίνεται η διαδικασία?

Τελικά ξεκίνησε η διαδικασία επιστροφής χρημάτων

• Confused 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ANTONN είπε

Τελικά ξεκίνησε η διαδικασία επιστροφής χρημάτων

πωλητης; επικοινωνησες με support ή μονο με πωλητη;

• Confused 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kazantzidis είπε

πωλητης; επικοινωνησες με support ή μονο με πωλητη;

Πωλητής δεν υπάρχει, εξαφανίστηκε, support μόνο, γράφεις εκεί τον αριθμό παραγγελίας και ότι απαιτεις επιστροφή χρημάτων. Ήρθε η εντολή ότι ξεκίνησε η διαδικασία αλλά τα χρήματα δεν τα έχω δει ακόμα.

• Confused 1
Δημοσ.
11 minutes ago, ANTONN said:

Πωλητής δεν υπάρχει, εξαφανίστηκε, support μόνο, γράφεις εκεί τον αριθμό παραγγελίας και ότι απαιτεις επιστροφή χρημάτων. Ήρθε η εντολή ότι ξεκίνησε η διαδικασία αλλά τα χρήματα δεν τα έχω δει ακόμα.

Ε Κυριακή είναι. Στο μέιλ λέει up to 28 εργάσιμες ημέρες 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου κλείδωσε κι εμένα προχθές, άνοιξα ticket, μου απάντησαν κατευθείαν πως θα κάνουν refund και σήμερα είδα στα alerts της κάρτας μου για " ΑΝΤΙΛ/ΜΟΣ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΚΑΡΤΑ" από 2GA.com και έχει αυριανή ημερομηνία. (μάλλον θα εκτελεστεί αύριο)  Οπότε δεν αργεί η επιστροφή χρημάτων.

Στα της επιλογής νέου vpn, έβαλα ξανά nordvpn μηνιαίο, μέχρι να διαβάσω και να αποφασίσω τι να κάνω. Τελικά, πάλι στο ίδιο με βλέπω να πηγαίνω, μιας και έχει όλο το πακέτο, εκτός port forwarding.

No logs, ram only servers, εταιρία στον Παναμά, αρκετούς servers σε χώρες χωρίς 4,9, 14 eyes,  Χωρίς data retention, γρήγορες ταχύτητες, kill switch / kill app κλπ

To MULLVAD το απέρριψα όχι μόνο επειδή είναι σε χώρα 14eyes (αν και υποτίθεται θα τη γλυτώσεις με ram servers)  , αλλά το κυριότερο γιατί τώρα τελευταία παραπονιούνται για servers που κολλάνε και αποσυνδέονται. Και αν δεν λειτουργήσει σωστά με την αποσύνδεση το kill switch...!

Κοιτώ και προς το protonvpn, αλλά αν και  το Proton αναφέρει ότι δεν κρατά logs δραστηριότητας, κρατά ένα timestamp της τελευταίας εισόδου (login time), το οποίο αντικαθίσταται κάθε φορά που συνδέεσαι, υστερεί συγκριτικά με nordvpn σε  ευρεία γεωγραφική κάλυψη / επιλογές server/latency,  νομικό ρίσκο λόγω της έδρας του (Ελβετία) αν υπάρξουν αλλαγές νόμου στη χώρα αυτή, μιας και συζητιέται και δεν έχει native App Kill. (όμως μπορείς να ρυθμίσεις “per-app” αποκλεισμό με firewall rules ή με split tunneling (ανάποδα).

Μιας και και η έλλειψη του port forwading δεν μου κάνει μεγάλη ζημιά,  βρίσκω το nordvpn πιο ολοκληρωμένο για τις ανάγκες μου.

Επεξ/σία από warewolf
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ενα πρόβλημα με το Surfshark One, όταν κάνω εγκατάσταση το antivarius δεν ανοίγει καμμια σελίδα σε κανέναν σελιδοδείκτη. έχει τύχει σε κανέναν σας?

Win 11 λειτουργικό

Δημοσ.

Καλησπέρα, παλικάρια έχω android tv κ εδώ κ αρκετό καιρό βλέπω stremio(free) χωρίς κανένα πρόβλημα

(άσχετα που με έχει σπάσει τα νεύρα με τα addons ΟΚ)

Με όλα αυτά που διαβάζω σκέφτομαι κ εγώ να βάλω VPN πιο προτείνεται μπας κ ησυχασουμε λίγο (λέμε τώρα)

Το θέλω καθαρά για την τηλεόραση μόνο κ όπως φαίνεται κ το κινητό γιατί έχω εκεί το account stremio.

Δημοσ.

To Σάββατο μου είπαν από g2a ότι μου έκαναν επιστροφή χρημάτων... Μέχρι σήμερα δεν έχω δει τίποτα... Με κάρτα από Πειραιώς είχα πληρώσει... Σε εσάς έχουν φανεί τα χρήματα;

• Confused 1
Δημοσ.
6 hours ago, g_mateo said:

To Σάββατο μου είπαν από g2a ότι μου έκαναν επιστροφή χρημάτων... Μέχρι σήμερα δεν έχω δει τίποτα... Με κάρτα από Πειραιώς είχα πληρώσει... Σε εσάς έχουν φανεί τα χρήματα;

Ναι. Την Τρίτη τα έλαβα εγώ.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...