Rattlehead Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Η παρούσα τιμη ειναι μονο για νεους αριθμους Η προσφορά εμφανίστηκε μέσω Facebook Δεν μπορώ να βάλω το link,μπλοκαρεται από το insomnia ,θα σας βάλω screenshot Είναι Powered By Nova και μπορει κάποιος να επικοινωνήσει και τηλεφωνικά για ενημέρωση στο 2109995100(υποστήριξη καρτοκινητης F2G) Επεξ/σία 21 Μαρτίου από Rattlehead 4 2
eselor Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου ακούγεται πολύ ωραίο. Ερώτηση : Θα μπορούσα να το βάλω σε εξοχικό, για συναγερμό (online) και κάμερες ; Διότι πληρώνω μαλλιοκέφαλα 29 ευρώ τον μήνα χωρίς λόγο.
gorge18 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, eselor είπε ακούγεται πολύ ωραίο. Ερώτηση : Θα μπορούσα να το βάλω σε εξοχικό, για συναγερμό (online) και κάμερες ; Διότι πληρώνω μαλλιοκέφαλα 29 ευρώ τον μήνα χωρίς λόγο. Αν είναι πραγματικά απεριόριστα ναι, γιατί όχι. 1
Rattlehead Δημοσ. 21 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, gorge18 είπε Αν είναι πραγματικά απεριόριστα ναι, γιατί όχι. Πιστεύω ότι πάνω από 1GB /μηνα για παρακολούθηση και πάλι υπερβολικός είμαι. Είναι μικρή η κατανάλωση δεδομενων.πρεπει να τα έχει μόνιμα ανοιχτά στο κινητό και πάλι δύσκολο αν θα καταναλώσει αρκετά mb 2
kostaspatra Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Είχαν βγάλει και προσφορά οι ίδιοι για free to go με 13€ το μήνα, η οποία ίσχυει και για φορητότητα. Εδώ φαίνεται κάπου ότι δεν γίνεται για φορητότητα? Επικοινώνησε κανείς μαζί τους για το συγκεκριμένο?
gorge18 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Rattlehead είπε Πιστεύω ότι πάνω από 1GB /μηνα για παρακολούθηση και πάλι υπερβολικός είμαι. Είναι μικρή η κατανάλωση δεδομενων.πρεπει να τα έχει μόνιμα ανοιχτά στο κινητό και πάλι δύσκολο αν θα καταναλώσει αρκετά mb Ναι σιγουρα! Μου εχει τυχει περιπτωση που μου ελεγε ενας. Βαλε μου μα δε θα μπω ποτε να το δω μονο αν τυχει κατι, οταν το εβαλα ηταν ολη μερα μεσ ακαι εβλεπε. Εκει μετα δεν τον εφταναν ολα τα δεδομενα του κοσμου... 1
doubleh Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου καλή προσφορά αν όντως είναι απεριόριστα και τα χρειάζεται κάποιος. πχ επαρχία με τραγικό dsl αλλά καλό 5G. πάντως για όσους θελουν λίγα γίγα, υπάρχει με 20 ευρώ kai 15 giga για ένα χρόνο αυτό https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20373370&skuId=ger_20373370 ενώ για περισσότερα με συσκευή αυτό https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20433812&skuId=ger_20433812 που δίνει κ και συσκευή στα 149 και 50γίγα για ένα χρόνο.
someone- Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Δε ξέρουμε αν έχει κόφτη μετά από κάποιο όριο gb Ε; Να διακόψω την παλιοσυνδεση που έχω στο σπίτι που πιάνω μετά βίας 7-8mbps
christos4 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Η Nova έχει κόφτη στα προγράμματα με απεριόριστα data: Για πακέτο Unlimited GB με αυτόματη μηνιαία ενεργοποίηση, που ενεργοποιείται από 11/11/2024 και εφεξής, όταν εντός του τιμολογιακού κύκλου, η κατανάλωση δεδομένων υπερβεί τα 300GB, εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης και η ταχύτητα Mobile Internet μειώνεται, με μέγιστη έως 8Mbps, ενώ η χρήση δεδομένων παραμένει απεριόριστη. Η q δεν βλέπω να έχει κάποιο πακέτο με απεριόριστα data, οπότε δεν βρίσκω κάτι παρόμοιο στη σελίδα της.. Αν κάποιος πάρει τηλ για να κάνει νέα σύνδεση, ας ζητήσει διευκρίνιση (και ιδανικά να την έχει και γραπτά)
drdedus Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου το φτηνότερο 4g router που μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα λεπτά ποιο είναι 1
Bellian Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Πήρε κάνεις να μας πει ? Επίσης online γίνεται να πάρουμε ?
Vesouvious Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Απεριόριστα gb εννοούν 5gb το μήνα. Με το ανύπαρκτο δίκτυο δύσκολο να καταφέρεις να υπερβείς τα 5gb 2
George6633 Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Πολύ καλή προσφορά...Να ρωτήσω κάτι από ίσως κάποια εμπειρία που μπορει να σας έχει συμβεί.Εχω ένα χρέος στη Nova το οποίο μου είπαν ότι θα βρω μπροστά μου σε περίπτωση που επιλέξω να γυρίσω ξανά στην εταιρία και σκοπεύω να το πληρώσω σε ένα χρόνο που λήγει το συμβόλαιο σε άλλη εταιρία που είμαι τώρα και κατά 99% θα επιστρέψω πίσω...Επειδή αυτή την στιγμή δεν περισσεύει αυτό το ποσό,υπάρχει περίπτωση αν κάνω αυτή την προσφορά μέσω Q σε νέο αριθμό,να έχω κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστούμε TS
kofer Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Vesouvious είπε Απεριόριστα gb εννοούν 5gb το μήνα. Από που προκύπτει αυτό; Το γνωρίζεις ή απλά υποθέτεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα