Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η παρούσα τιμη ειναι μονο  για νεους αριθμους

Η προσφορά εμφανίστηκε μέσω Facebook 

Δεν μπορώ να βάλω το link,μπλοκαρεται από το insomnia ,θα σας βάλω screenshot

Screenshot_20250321_115746_Chrome.jpg.23cdbdd7961d2dd06796c699b425fadf.jpg

Είναι Powered By Nova και μπορει κάποιος να επικοινωνήσει και τηλεφωνικά για ενημέρωση στο 2109995100(υποστήριξη καρτοκινητης F2G)

Screenshot_20250321_115424_Chrome.jpg.ada37299f39bf8a7022d735d9ddabc75.jpg

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Like 4
  • Thanks 2
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε [καρτοκινητη/Q] ΜΟΝΟ για νεους αριθμους - Απεριόριστα με 99€ για έναν χρόνο
Δημοσ.

ακούγεται πολύ ωραίο. Ερώτηση : Θα μπορούσα να το βάλω σε εξοχικό, για συναγερμό (online) και κάμερες ; Διότι πληρώνω μαλλιοκέφαλα 29 ευρώ τον μήνα χωρίς λόγο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eselor είπε

ακούγεται πολύ ωραίο. Ερώτηση : Θα μπορούσα να το βάλω σε εξοχικό, για συναγερμό (online) και κάμερες ; Διότι πληρώνω μαλλιοκέφαλα 29 ευρώ τον μήνα χωρίς λόγο.

Αν είναι πραγματικά απεριόριστα ναι, γιατί όχι.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Αν είναι πραγματικά απεριόριστα ναι, γιατί όχι.

Πιστεύω ότι πάνω από 1GB /μηνα για παρακολούθηση και πάλι υπερβολικός είμαι. Είναι μικρή η κατανάλωση δεδομενων.πρεπει να τα έχει μόνιμα ανοιχτά στο κινητό και πάλι δύσκολο αν θα καταναλώσει αρκετά mb

• Like 2
Δημοσ.

Είχαν βγάλει και προσφορά οι ίδιοι για free to go με 13€ το μήνα, η οποία ίσχυει και για φορητότητα. Εδώ φαίνεται κάπου ότι δεν γίνεται για φορητότητα? Επικοινώνησε κανείς μαζί τους για το συγκεκριμένο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Rattlehead είπε

Πιστεύω ότι πάνω από 1GB /μηνα για παρακολούθηση και πάλι υπερβολικός είμαι. Είναι μικρή η κατανάλωση δεδομενων.πρεπει να τα έχει μόνιμα ανοιχτά στο κινητό και πάλι δύσκολο αν θα καταναλώσει αρκετά mb

Ναι σιγουρα!

Μου εχει τυχει περιπτωση που μου ελεγε ενας. Βαλε μου μα δε θα μπω ποτε να το δω μονο αν τυχει κατι, οταν το εβαλα ηταν ολη μερα μεσ ακαι εβλεπε. Εκει μετα δεν τον εφταναν ολα τα δεδομενα του κοσμου...  

• Haha 1
Δημοσ.

καλή προσφορά αν όντως είναι απεριόριστα και τα χρειάζεται κάποιος. πχ επαρχία με τραγικό dsl αλλά καλό 5G.

πάντως για όσους θελουν λίγα γίγα, υπάρχει με 20 ευρώ kai 15 giga για ένα χρόνο αυτό https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20373370&skuId=ger_20373370

ενώ για περισσότερα με συσκευή αυτό https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/productDetailsTangible.jsp?productId=ger_20433812&skuId=ger_20433812 που δίνει κ και συσκευή στα 149 και 50γίγα για ένα χρόνο.

Δημοσ.

Δε ξέρουμε αν έχει κόφτη μετά από κάποιο όριο gb Ε; Να διακόψω την παλιοσυνδεση που έχω στο σπίτι που πιάνω μετά βίας 7-8mbps

Δημοσ.

Η Nova έχει κόφτη στα προγράμματα με απεριόριστα data:

Για πακέτο Unlimited GB με αυτόματη μηνιαία ενεργοποίηση, που ενεργοποιείται από 11/11/2024 και εφεξής, όταν εντός του τιμολογιακού κύκλου, η κατανάλωση δεδομένων υπερβεί τα 300GB, εφαρμόζεται πολιτική ορθής χρήσης και η ταχύτητα Mobile Internet μειώνεται, με μέγιστη έως 8Mbps, ενώ η χρήση δεδομένων παραμένει απεριόριστη. 

Η q δεν βλέπω να έχει κάποιο πακέτο με απεριόριστα data, οπότε δεν βρίσκω κάτι παρόμοιο στη σελίδα της.. Αν κάποιος πάρει τηλ για να κάνει νέα σύνδεση, ας ζητήσει διευκρίνιση (και ιδανικά να την έχει και γραπτά) 

Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά...Να ρωτήσω κάτι από ίσως κάποια εμπειρία που μπορει να σας έχει συμβεί.Εχω ένα χρέος στη Nova το οποίο μου είπαν ότι θα βρω μπροστά μου σε περίπτωση που επιλέξω να γυρίσω ξανά στην εταιρία και σκοπεύω να το πληρώσω σε ένα χρόνο που λήγει το συμβόλαιο σε άλλη εταιρία που είμαι τώρα και κατά 99% θα επιστρέψω πίσω...Επειδή αυτή την στιγμή δεν περισσεύει αυτό το ποσό,υπάρχει περίπτωση αν κάνω αυτή την προσφορά μέσω Q σε νέο αριθμό,να έχω κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστούμε TS

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vesouvious είπε

Απεριόριστα gb εννοούν 5gb το μήνα.

Από που προκύπτει αυτό; Το γνωρίζεις ή απλά υποθέτεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...