atpanos Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου Αυτό ισχύει ακόμα μόνο για νέο αριθμό ή παίζει και φορητότητα;
armenistis1980 Δημοσ. 4 Ιουνίου Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 ώρα πριν, doctorm είπε Γνωρίζουνε εάν εχει κόφτη στα 300 GB? Ευχαριστώ δεν εχει εχουν γραψει σε προηγουμενες σελιδες 19 λεπτά πριν, atpanos είπε Αυτό ισχύει ακόμα μόνο για νέο αριθμό ή παίζει και φορητότητα; και φορητοτητα
nat10 Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Φοβόμουν μην κ τυχόν έπρεπε να βάλω κάρτα που λέει ότι λήγουν τα ελεύθερα σε 2 μήνες αλλά τελικά πριν λίγο έγινε ανανέωση για +1 μήνα ακόμη..οπότε είναι σειφ.. Κάθε μήνα μπαίνουν αυτόματα απεριόριστα λεπτά, ίντερνετ κ 300sms.. Έκανα κ άλλη παραγγελία κ ήρθε σε 1 εργάσιμη η κάρτα..για κάποιο λόγω μου είπαν ότι θα ενεργοποιηθεί αύριο έως τις 2 το μεσημέρι..ενώ στο δικό μου νούμερο ενεργοποιηθηκε μέσα σε 2 ώρες που έκανα κατάθεση τα 99€ κ το έστειλα στο email 19 λεπτά πριν, nat10 είπε Φοβόμουν μην κ τυχόν έπρεπε να βάλω κάρτα που λέει ότι λήγουν τα ελεύθερα σε 2 μήνες αλλά τελικά πριν λίγο έγινε ανανέωση για +1 μήνα ακόμη..οπότε είναι σειφ.. Κάθε μήνα μπαίνουν αυτόματα απεριόριστα λεπτά, ίντερνετ κ 300sms.. Έκανα κ άλλη παραγγελία κ ήρθε σε 1 εργάσιμη η κάρτα..για κάποιο λόγω μου είπαν ότι θα ενεργοποιηθεί αύριο έως τις 2 το μεσημέρι..ενώ στο δικό μου νούμερο ενεργοποιηθηκε μέσα σε 2 ώρες που έκανα κατάθεση τα 99€ κ το έστειλα στο email 1
GodzillaCover Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου 13 hours ago, g_mateo said: H παραγγελία τηλεφωνικά γίνεται μόνο; Ναι 1
nat10 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Στις 5/6/2025 στις 8:30 ΠΜ, g_mateo είπε H παραγγελία τηλεφωνικά γίνεται μόνο; Κ με email..το έχω γράψει πριν μέρες..
9-11 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 22 minutes ago, nat10 said: Κ με email..το έχω γράψει πριν μέρες.. Στα banners του «Κέντρου Καρτοκινητής» υπάρχει μόνο το τηλέφωνο (210-9995100), ποιο είναι το e-mail τους;
George6633 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 7 ώρες πριν, 9-11 είπε Στα banners του «Κέντρου Καρτοκινητής» υπάρχει μόνο το τηλέφωνο (210-9995100), ποιο είναι το e-mail τους; [email protected] 3 1
nat10 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Στο μεταξύ με πήραν από την what's up (Cosmote βασικά..)επειδή έκανα αίτηση για φορητοτητα στην Q κ μου προσφεραν να μου βάζουν κάθε μήνα 10€ κάρτα κ 3.000 λεπτά προς όλους κ 10 gb για 1 χρόνο για να παραμείνω στην what's up..όμως είχα κάνει ήδη την πληρωμή στην Q Νομίζω έγινε αυτό γιατί ο αριθμός what's up ήταν από το 2007.. Δεν ξέρω αν κάνουν σε όλους την προσφορά αυτή (μπορεί να το είδαν ότι όλοι πάνε στην Q με την προσφορά) 3
stcp Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 23 λεπτά πριν, nat10 είπε Στο μεταξύ με πήραν από την what's up (Cosmote βασικά..)επειδή έκανα αίτηση για φορητοτητα στην Q κ μου προσφεραν να μου βάζουν κάθε μήνα 10€ κάρτα κ 3.000 λεπτά προς όλους κ 10 gb για 1 χρόνο για να παραμείνω στην what's up..όμως είχα κάνει ήδη την πληρωμή στην Q Νομίζω έγινε αυτό γιατί ο αριθμός what's up ήταν από το 2007.. Δεν ξέρω αν κάνουν σε όλους την προσφορά αυτή (μπορεί να το είδαν ότι όλοι πάνε στην Q με την προσφορά) Το εκαναν και στη μανα μου που της εβαλα την προσφορα, δεν εχει τοσο παλιο τηλεφωνο. Απλα επειδη ειναι προπληρωμενο το αλλο, δε μενεις. 2
GodzillaCover Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 5 hours ago, nat10 said: Στο μεταξύ με πήραν από την what's up (Cosmote βασικά..)επειδή έκανα αίτηση για φορητοτητα στην Q κ μου προσφεραν να μου βάζουν κάθε μήνα 10€ κάρτα κ 3.000 λεπτά προς όλους κ 10 gb για 1 χρόνο για να παραμείνω στην what's up..όμως είχα κάνει ήδη την πληρωμή στην Q Νομίζω έγινε αυτό γιατί ο αριθμός what's up ήταν από το 2007.. Δεν ξέρω αν κάνουν σε όλους την προσφορά αυτή (μπορεί να το είδαν ότι όλοι πάνε στην Q με την προσφορά) Α εμένα με πήρε ένας τυπάς από την κοσμοτε (είχα φοιτητικό καρτοσυμβολαιο με μια μικρή προσφορά κι έδινα 16€ τον μήνα για απεριόριστα λεπτά, 10 GB και κάμποσα SMS): -Πόσο θα πληρώνετε στη νέα εταιρεία και τι παροχές θα έχετε? -8€ τον μήνα, όλα απεριόριστα -8€;;;;;; Τι είναι, προπληρωμένο; -Ναι -Α, εντάξει, για να παραμείνετε λοιπόν στην COSMOTE, για 3 μήνες δε θα δώσετε απολύτως τίποτα και μετά θα μπορέσω να σας το κατεβάσω στα 18€ (;;;;;;) Ε του είπα κι εγώ «με τίποτα» και την επόμενη μέρα ολοκληρώθηκε η φορητότητα. Παντως νομίζω μπορείτε να την καθυστερήσετε την πληρωμή. Απλώς θα μείνετε με ένα καρτοκινητό Q χωρίς μονάδες, αν τελικά αλλάξετε, μέχρι να την κάνετε. 1
nat10 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 ώρα πριν, GodzillaCover είπε Α εμένα με πήρε ένας τυπάς από την κοσμοτε (είχα φοιτητικό καρτοσυμβολαιο με μια μικρή προσφορά κι έδινα 16€ τον μήνα για απεριόριστα λεπτά, 10 GB και κάμποσα SMS): -Πόσο θα πληρώνετε στη νέα εταιρεία και τι παροχές θα έχετε? -8€ τον μήνα, όλα απεριόριστα -8€;;;;;; Τι είναι, προπληρωμένο; -Ναι -Α, εντάξει, για να παραμείνετε λοιπόν στην COSMOTE, για 3 μήνες δε θα δώσετε απολύτως τίποτα και μετά θα μπορέσω να σας το κατεβάσω στα 18€ (;;;;;;) Ε του είπα κι εγώ «με τίποτα» και την επόμενη μέρα ολοκληρώθηκε η φορητότητα. Παντως νομίζω μπορείτε να την καθυστερήσετε την πληρωμή. Απλώς θα μείνετε με ένα καρτοκινητό Q χωρίς μονάδες, αν τελικά αλλάξετε, μέχρι να την κάνετε. Σωστός αλλά εγώ δεν το περίμενα να είχα αντι- πρόταση από την cosmote κ πόσο μάλλον για 1 χρόνο να μου βάζουν 10€ κάρτα κ να έχω δωρεάν κάθε μήνα 3.000 λεπτά προς όλους κ 10gb..κ τα είχα πληρώσει ήδη τα χρήματα το πρωί με το που πήρα την κάρτα.. Πλέον τους είπα ότι έχω άλλα 2 νούμερα από την οικογένεια κ μου είπε θα στα κάνουμε δωρεάν για 1 χρόνο..είμαι σε αναμονή μέχρι να γίνει εφικτό αυτό Πιστεύω ότι έφυγαν μαζικά πολλά άτομα είτε στην Q είτε στην Vodafone (καλά στην frog είναι σαν να μην έφυγαν ποτέ αφού ανήκει στο δίκτυο τους) 1
mbomb Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 8 ώρες πριν, nat10 είπε Στο μεταξύ με πήραν από την what's up (Cosmote βασικά..)επειδή έκανα αίτηση για φορητοτητα στην Q κ μου προσφεραν να μου βάζουν κάθε μήνα 10€ κάρτα κ 3.000 λεπτά προς όλους κ 10 gb για 1 χρόνο για να παραμείνω στην what's up..όμως είχα κάνει ήδη την πληρωμή στην Q Νομίζω έγινε αυτό γιατί ο αριθμός what's up ήταν από το 2007.. Δεν ξέρω αν κάνουν σε όλους την προσφορά αυτή (μπορεί να το είδαν ότι όλοι πάνε στην Q με την προσφορά) Το ίδιο ακριβώς και cu 1
Ola150 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Αυτό με το «δεν έχει υπόλοιπο» που βγάζει κάποιες φορές, θα το λύσουν; Το έχω κάνει για τη μητέρα μου και μέχρι να επιβεβαιώσουμε ότι δεν ισχύει μου είπε κάμποσες φορές ότι μας έκλεψαν 😂 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα