Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα φορητότητα από Vodafone σε Nova Free2go , αριθμό που είχα βάλει 13€ μόνο το Νοέμβριο του 24 . Σήμερα ενεργοποιήθηκε χωρίς κανένα πρόβλημα. Χθες ήρθε η κάρτα σήμερα ενεργοποιήθηκε. 

• Απαντ. 206
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω μιλησα μαζι τους σημερα μου στειλαν τις 2 καρτες της φορητοτητας εκανα και μεταφορα τα χρηματα θα παραλαβω αυριο αλλα μου ειπαν οτι θα ενεργοποιηθουν απο δευτερα.

παντως οπως και να εχει συμφερει γιατι με 8.25 το μηνα ξενοιαζεις απο λεπτα ιντερνετ για ενα χρονο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dtzgr είπε

Νέα νούμερα; Αν ναι, τους αριθμούς ποτέ/πώς τους μαθαίνεις; 

Πλέον ισχύει για νέα νούμερα ΚΑΙ φορητότητα 

όταν σου έρχεται η σιμ μαθαίνεις το νούμερο σε περίπτωση νέου αριθμού 

• Like 3
Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν ισχύει roaming έστω μέχρι κάποιο όριο για ΕΕ και συγκεκριμένα Αγγλία (οκ οχι ΕΕ); Έστω μέχρι κάποια gb?

Δημοσ.

εγω παρελαβα χθες τις σιμ για την φορητοτητα και μεσα σε 2 ωρες ειχαν ενεργοποιηθει 

ειχα πληρωσει απο την παρασκευη.

Δημοσ.

πρέπει να προσέξουμε κάτι κατά την αλλαγή απτον ένα πάροχο στον άλλον?

ή απλά βάζουμε τη σιμ κ όλα οκ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, rosspy είπε

πρέπει να προσέξουμε κάτι κατά την αλλαγή απτον ένα πάροχο στον άλλον?

ή απλά βάζουμε τη σιμ κ όλα οκ

μολις χαθει το σημα απο την καρτα που εχεις στον προηγουμενο παροχο βαζεις τη νεα σιμ κανεις μια εξερχομενη κληση και ενεργοποιειται αμεσως ;)

ετσι τουλαχιστον εγινε με μενα σε 1 νεο νουμερο και 2 φορητοτητες ;)

• Like 2
Δημοσ.
19 ώρες πριν, vaggospro είπε

Απο σήμα πως πάει οσοι το κάνατε; Αξίζει σε σχέση με Whats Up;

Εγώ σε επαρχία βόρεια Ελλάδα πολύ ευχαριστημένος στα μέρη που κινούμαι στην καθημερινότητά μου 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
Στις 10/6/2025 στις 11:15 ΜΜ, dtzgr είπε

Εντύπωση μου κάνει που δεν μετράνε στο αφορολογητο αυτόματα. Λογαριασμό ιδιώτη δίνουν; Δεν δίνουν επαγγελματικό / εταιρικό λογαριασμό; Τέλος πάντων, μάλλον θα δοκιμάσω. Ευχαριστώ.

Eχεις καποιο νεο σχετικα με αυτο; Συγγενης ενδιαφερεται, αλλα αν δεν εμφανιζεται αυτοματα και "επισημα" στις δαπανες εντος της τραπεζας, θα του πω "οχι", ειναι dealbreaker. 

Δημοσ.

Ναι,το έκανα με μεταφορά από alpha προς eurobank (όπου είναι ο μονος λογαριασμος που δίνουν) και δεν μέτρησαν.

Ούτε απόδειξη έδωσαν. Μόνο ένα δελτίο αποστολής για τη sim.

Τεράστιος ερασιτεχνισμός.

Δημοσ.

Θα το πω λίγο πιο αναλυτικά μήπως βοηθήσω κάποιον. 

Με τον κωδικό 049/050 στην φορολογική σας δήλωση δηλώνεται ο,τι ποσό δαπάνης θέλετε ελεύθερα. Όντως δεν περνάει αυτόματα στο αφορολόγητο αλλά είναι 100% ΟΚ να το δηλώσετε μόνοι σας. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...